ضامن وام بانکی

FIFA20

اخراجی موقت
با سلام
ضامن یکی از همکاران فرهنگی شدم.ولی قسطش را پرداخت نکرده و بانک چکم رو برگشت زده.الان میخام چکی رو که از همکارم که ضامنش شدم اجرا بزارم.امکانش هست که اجرا بزارم و قسطی ازس بگیرم یانه؟

نامریی

عضو جدید
با سلام
ضامن یکی از همکاران فرهنگی شدم.ولی قسطش را پرداخت نکرده و بانک چکم رو برگشت زده.الان میخام چکی رو که از همکارم که ضامنش شدم اجرا بزارم.امکانش هست که اجرا بزارم و قسطی ازس بگیرم یانه؟

سلام اگه چک رو اجرا بگذاری و برگشت بخورد با گرفتن گواهی عدم پرداخت از بانک محال علیه می تونی به دو طریق مبلغ رو بگیری 1-دادگاه 2- از طریق اجرائیه ثبتی با معرفی مال از طرف به این صورت که اصل چک و گواهی عدم پرداخت به اجرای ثبت اسناد محل برده و اجرای ثبت اقدام به صدور اجرائیه می کند که این راه بی دردسر تر است
در مورد گرفتن مبلغ به صورت قسطی هم می توانید این کار رو بکنید

نامریی

عضو جدید
با سلام
درمورد دادگاه که قانون و مسیر مشخص است ولی در مورد اجرای ثبت اسناد توضیحات کامل و مسیر دادرسی و مدت آن را میفرمایید.
اگر کسی از یک کارمند چک داشته باشد و بخواهد بصورت قسطی از حقوقش کسر کند میشود از اجرای ثبت اقدام کند؟

سلام در مورد وصول مبلغ به صورت قسطی چون کاملا مطمئن نیستم سوال می کنم و فردا جواب رو می نویسم اما در مورد اجرائیه ثبتی اول اینکه در این روش باید از صادر کننده چک مالی معرفی گردد (منقول ،غیرمنقول ،وجه نقد )و اگر صادر كننده مالي غير از يك باب خانه و يك دستگاه اتومبيل و يك شماره تلفن داشته باشد قابل بازداشت مي باشد و متقاضي اجرائيه بايد قبل از صدور اجرائيه 10% مبلغ مورد درخواست را در صندوق اجراء توديع نمايد
اگر چک در سررسید معین پرداخت نشود می توان از بانک محال علیه گواهی عدم پرداخت گرفت سپس با این گواهی و اصل چک به اداره ثبتي كه بانك محال عليه در آنجا قرار دارد مراجعه کرده و تقاضای صدور اجرائیه گردد. دفترخانه بنا به تقاضاي بستانكار ، اجرائيه براي وصول طلب و اجور و خسارت ديركرد صادر وبه اداره ثبت ارسال می کند
اگر مال معرفی شده غیر منقول باشد بدهکار8ماه از تاریخ ابلاغ اجرائیه فرصت پرداخت دارد .
بدهکار می تواند تا 6ماه از این تاریخ در خواست حراج ملک رابکند وگرنه پس از آن خود اجرای ثبت اقدام به حراج می کند ودر مورد مال منقول ظرف 4ماه باید بدهی خود را بپردازد در غیراینصورت به حراج گذاشته می شود
البته در مورد کارمند دولت می توان 1/3 یا 1/4 حقوق وی را توقیف کرد.امیدوارم براتون مفید باشه

آخرین ویرایش:

نامریی

عضو جدید
وصول اقساطی مبلغ چک

وصول اقساطی مبلغ چک

در مورد وصول چک به صورت قسطی باید گفت قاضی نمی تونهبا رای خود صادر کننده رو ملزم به پرداخت قسطی کنه و این فقط در صورت توافق خود شما با صادر کننده چک امکان دارد در هر مرحله ای باشد مهم نیست حتی بعد از صدور اجرائیه ایا پیگیری از طریق دادگاه

عشق کامپیوتر

اخراجی موقت
در مورد وصول چک به صورت قسطی باید گفت قاضی نمی تونهبا رای خود صادر کننده رو ملزم به پرداخت قسطی کنه و این فقط در صورت توافق خود شما با صادر کننده چک امکان دارد در هر مرحله ای باشد مهم نیست حتی بعد از صدور اجرائیه ایا پیگیری از طریق دادگاه

از نظر من این قابل قبول نیست که قاضی نتونه محکوم به را به پرداخت قسطی محکوم کنه.چرا چنین چیزی هست؟؟