سلام
استاد فلش کارت گرامر تافل بدرد ارشد میخوره!؟
سلام. بله ولي در اولويت سوم هست
سلام
استاد فلش کارت گرامر تافل بدرد ارشد میخوره!؟
سلام.
میخواستم در صورت امکان در مورد این برنامه ریزی نظرتون رو بفرمایید:
روزهای فرد:ریاضی مهندسی- الکترو مغناطیس - کنترل خطی
روزهای زوج: مدار - ماشین 1 - بررسی
جمعه ها:1- 6 ساعت برای جبران برنامه احتمالاً عقب مانده و 2- 6 ساعت فقط تست از دروس طول هفته
من گرایش قدرت امتحان میدم.در طول هفته نیز هر جایی که به تست برسم تست هم میزنم و برای یادآوری درس روز فرد یا زوج قبلیم رو 3 تست ازش میزنم و نکاتش رو یادداشت برمیدارم.خوشحال میشم با پیشنهادتون برای هرچه بهتر کردن این برنامه بهم کمک کنین.سپاس
با سلام
ضمن تشکر از کتاب خیلی خوب کنترلتون
در صفحه ی 288 بعد از بدست آوردن تابع تبدیل گفتین که به ازای ورودی شیب نوسانی میشود در صورتی که من با متلب پاسخ سیستم رو بدست آوردم که به بی نهایت میل میکنه
آیا راهی که من رفتم اشتباه است؟
استاد در مورد کتاب رهیافت فرموده بودید:انشاالله از 20 تير كه كلاسها شروع بشه از طريق وبلاگ خودم هر هفته تمارين مهم رو مشخص ميكنم.
زحمتش را میکشید
باز هم سلام
استاد ما همچنان منتظریم که شما با توجه به تیم های طراحی سوال به ما بگید امسال کدوم موسسه ثبت نام کنیم
هروقت مشخص شدن این لطف بزرگ رو در حق ما بکنید
با سلام؛
من برای مدار این کتابا رو دارم:جبه دار،راهیان ارشد،جهش(چاهه)،مدرسان شریف(حسین نامی)
فصل اول رو از کتابتون خوندم و توی تست ها اشکال دارم.از طرفی همه کتاب پوران پژوهش(کاروزرگر) و پارسه (عبدالعالی) رو توصیه میکنن.
شما خودتون چی خوندین؟برای مدار چه کردین؟کدوم کتاب ها رو توصیه میکنین؟
سپاس
استاد کلاسای آقای ملک محمد به شکل یک هفته در میان در اصفهان صبح ها 8 تا 13:30 و 15 تا 20:30 تشکیل میشه.باتوجه به اینکه تمام یک روز رو پوشش میده به نظرتون شرکت کنم؟سپاس
سلام.
استاد این کتاب جدید مدار 2 شما تاریخ اش ماله کی هستش؟؟؟ الان اومده یا نه؟؟ آخه از یه کتاب فروشی پرسیدم گفت یکی جدید اومده تاریخ اش پاییز 90 هستش؟؟؟ این همونه؟؟؟ یا جدیدترش هم میاد؟؟
سلام.
كتاب مدار دو كه الان در كتابفروشيها وجود داره، آخرين چاپ و آخرين ويرايش هست و لذا تا نمايشگاه سال بعد (سال 92) نيازي نيست تغييري در اون ايجاد كنم.
در خصوص ايميلها و پرسشهاي مكرر دوستان درباره تاريخ چاپ كتابهاي جديد هم لازم هست توضيحي رو در اينجا بياورم:
با توجه به اينكه بنده 6 كتاب با انتشارات آزاده دارم (حدود 3000 صفحه)، و از آنجاييكه امسال بطور اتفاقي 4 كتاب همزمان با هم به مرحله تجديد چاپ رسيده، فشار كاري بسيار زيادي به ناشر تحميل شده (چاپ و توزيع حدود سه و نيم ميليون صفحه كتاب، واقعا كار طاقت فرسايي براي اين بزرگواران هست) و لذا ممكنه توزيع چاپ جديد كتابها، كمي متفاوت با زماني كه بنده پيش بيني كرده بودم صورت بگيره. لذا با عرض پوزش از دانشجويان عزيز، پيشنهاد ميكنم براي دريافت اخبار دقيق زمان توزيع چاپ جديد كتابها به وبلاگ بنده مراجعه كنيد تا بحث تخصصي اين انجمن هم از حالت استانداردش خارج نشه. حدس ناشر بنده روي اين هست كه كليه كتابها حداكثر تا اواسط شهريور در كل كشور توزيع خواهد شد.
با احترام
تقوي
با سلام.
با عرض پوزش مهندس من یکم گیج شدم ، یعنی الان همون کتابی مدار 2 ای که تو بازار هستش رو بگیرم یا نه؟؟؟ کتاب مدار 2 ای که شهریور فرمودید میاد ، اون تاریخ اش تابستان 91 میشه دیگه درسته؟؟؟ واستم تا شهریور یا نه؟؟ چیکار کنم؟؟
با تشکر فراوان
سلام استاد
ببخشید منم چنتا سوال داشتم
من ترم 4 الکترونیک هستم میخواستم از تون بپرسم به نظرتون تو این 2 ماه میشه ریاضی مهندسی و زبان و مدار 2 رو بخونم ؟!
برا ریاضی مهندسی قبلا که این درسو داشتیم کتاب تست نصیر رو یه بار خوندم الان یکی دو هفته میشه شروع کردم ....زبان هم هر شب فقط چند درس grammar in use رو میخونم
اصلا نمیتونم یه برنامه بزارم مثلا الان که ریاضی میخونم تمام روز فقط ریاضی میخونم و 2 ساعت زبان نمیدونم چه طوری یه برنامه بزارم تو هفته که هم ریاضی هم مدار هم زبان رو بخونم و هرطور شده تا قبل مهر تموم کنم این درسارو
میشه یه برنامه برام بزارین یا راهنمایی کنین که چکار کنم؟!
-به نظرتون برا معادلات چه کتابی بخونم ؟!
به نظرتون مدار 2 رو با کتاب خودتون از همین هفته شروع کنم تا چاپ جدید مدار 1 بیاد ؟!
شرمنده وقتتونو گرفتم
ممنون
سلام استاد
تو حرفاتون تاکید زیادی به این داشتید که سوالات کنکور سالهای گذشته رو مطالعه کنیم. من میخوام رشته اتوماسیون کنکور بدم و شیراز هستم اما هر جا میگردم نمیتونم سوالات کنکور سالهای گذشته رو پیدا کنم. یک راهنمایی میکنید من رو؟
سلام استاد عزیز-سپاس بابت زمان اختصاص داده به این تاپیک
استاد چند مورد که سوال از شما داشتم
من ترم 4 برق-الکترونیک را تمام کردم!
اینکه معدل تا چه حد در موفقیت کنکور موثر هست!؟(معدل من حدود 14 هست)!
من قصد دارم ارشد ان... تهران قبل بشم
حدود رتبه و درصدهای لازم برای این هدف را میتونید بگید!؟
الان که روز 13 مرداد 91 هست تا روز کنکور من میانگین چند ساعت مطالعه کنم به این هدف خواهم رسید!؟
در تابستان چه درس هایی را مطالعه کنم(توصیه شما چیست)؟!
سپاس از پاسخگویی شما
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگوار سوالی از خدمتتان داشتم.
پیشرفته ترین ماشین حساب مجاز برای کنکور کارشناسی ارشد برق چی هست؟ پیشنهاد شما چه برند و چه مدلی هستش؟
استاد در مورد تاثیر معدل نگفتید؟ چقدر تاثیر میذاره توی رتبه برای رتبه های زیر 1000 تاثیر زیاد میذاره؟حالا فرض هم بر این باشه که در دانشگاهی میخونیم که تاثیرش 1 باشه
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگوار سوالی از خدمتتان داشتم.
پیشرفته ترین ماشین حساب مجاز برای کنکور کارشناسی ارشد برق چی هست؟ پیشنهاد شما چه برند و چه مدلی هستش؟
با عرض سلام خدمت استاد تقوی،
1-با توجه به اینکه شما چندین سال سابقه تدریس در کنکور کاردانی به کارشناسی رو دارید،
میخواستم بدونم چه کتابی برای زبان خوبه ؟
2- کتاب مداری که برای کاردانی به کارشناسی تالیف کردین کی چاپ میشه؟
با تشکر
سلام آقای مهندس.
1- ببخشید میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که واسه آزمون چیکار کنم؟؟؟
2- جامعه آماری مهمه یا چیزه دیگه؟؟؟
3- به نظرتون اگه سنجش برم خوبه؟؟؟
4- میشه تا کنکور با ما همراه باشید؟؟؟
با تشکر فراوان