صدور فتوای خانم کارگردان برای رابطه دختر و پسر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا
همه اینها به کنار-همه عالم هم موافق
جواب خدا را در آن دنیا چه بدهیم.احتمالا این طور جواب می دهیم اکثر مردم موافق بودن یا فلان روانشناس گفت دوستی با جنس مخالف از ویتامین هم مفیدتره
يه اپيزود از زندگي من:
اين حرفها كه داشتن رابطه حرامه و ......... باور كردم و تا حالا هيچ دوست دختري نداشتم.حالا كه به سن ازدواج رسيدم هيچ مورد مناسبي براي ازدواج ندارم.........
اپيزود آخر:
شايد خدا خواهد گفت اسلام را واقعا آن گونه كه بايد مي شناختي نشناختي....
ميگن وقتي امام زمان مياد ديني كه عرضه ميشه از زمين تا آسمون با دين رايج تفاوت داره.......

JavadMessi

مدیر بازنشسته
يعني الان تو ايران اصلا از اين آزمايش ها نيست؟هم جنس بازي چطور؟؟همه اين ها هم تنها دليلش همينه كه خانم ميلاني گفتن...چرا بهشون توهين ميكنين جواب خدارو اون دنيا مي خواين چي بدين؟

توهین خودشان به ملت را به خودشان حواله کردم
بنده هم نگفتم نیست همیشه بوده اما نه بشدت الان که اینهم سوغات غرب است.اما به قول منطقیون این مغالطه رجوع به اکثریت است و دلیلی ندارد درست باشد آنهم برای کسی که معیارش در زندگی خدا و دین خدا باشد
احتیاجی نیست که غرب با حمله نظامی این تمدن باشکوه چندهزار ساله رو نابود کنه با همین غربزدگی خود به خود نابود می شه.غربی که به قول انیشتین زمانی که در غرب توحش بیداد می کرد و مردم همدیگه رو می خوردند مردان سرزمین پرفسور حسابی علم دنیا را در دست داشتند

JavadMessi

مدیر بازنشسته
ميگن وقتي امام زمان مياد ديني كه عرضه ميشه از زمين تا آسمون با دين رايج تفاوت داره.......

منظور اون چیزیه که مردم به عنوان دین انجام می دهند است و گرنه دین واقعی همیشه بوده اما عمل کننده واقعی کم بوده-حداقل مطمئن باش این روابط حرامه چون تو قرآن اومده

محسن جعفر

عضو جدید
يه اپيزود از زندگي من:
اين حرفها كه داشتن رابطه حرامه و ......... باور كردم و تا حالا هيچ دوست دختري نداشتم.حالا كه به سن ازدواج رسيدم هيچ مورد مناسبي براي ازدواج ندارم.........
اپيزود آخر:
شايد خدا خواهد گفت اسلام را واقعا آن گونه كه بايد مي شناختي نشناختي....
مطمئن باش به خاطر صبری که به خرج دادی انشاالله یک مورد خوب برات پیدا میشه.

rahil rachel

عضو جدید
از شما بعيده!!!!!!!!!ميگن جواب بدي رو البته به نظر شما اينطوره با بدي نميدن.....توهين كردي ديگه نميشه كاريش كرد الان از كجا خانم ميلاني رو گيربياري؟؟؟خوبه داري ميگي خودت منم ميگم تنها به خاطر همين طرز فكرايي كه باعث ايجاد محدوديت هايي شده اين وضع پيش اومده.همه انسان ها قدرت انتخاب دارن اينكه غرب سوغات داده نشدكه....تنها دليلش همينه كه گفتن كول غرب نندازين

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدا من با همتون مخالفم چون به نظرم افراط و تفریط غلطه
جامعه ی ما همینه نمیشه عوضش کرد
چون توش هر جور آدمی پیدا میشه... هم پسرایی که به قصد لذت جنسی و یا وقت گذرونی میرن با یکی دوست میشن و چه دخترایی که برا باز کردن عقده هاشون و از سره احساس با یکی رابطه برقرار می کنن
در مقابل افرادی هم هستن که با صداقت پیش میرن و تنها درصده کمی از اونا هستن که در نهایت دل شکسته نمیشن...
قبول کنید که مشکل از آدمای جامعه مونه نه قوانینش...
دو نفر اگه رابطه شون سالم باشه جامعه اصلا نمی تونه دخالتی توش داشته باشه... ولی چون همه ی ما اینجور روابط رو تو بیرون رفتن و یه ساعت سینما رفتن می بینیم برا همین به مشکل می خوریم

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن باش به خاطر صبری که به خرج دادی انشاالله یک مورد خوب برات پیدا میشه.
ديگه چه وقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سر پيري؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه دل خوشي داري شما دوست عزيز..................
براي رسيدن به هر چيزي بايد خودمون زمينه اش را به وجود بياريم نه در انتظار خدا باشيم.

rahil rachel

عضو جدید
ببين من يه جورايي با حرفات موافقم ولي آخه ميگه تنها دليلش جنسيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور اون چیزیه که مردم به عنوان دین انجام می دهند است و گرنه دین واقعی همیشه بوده اما عمل کننده واقعی کم بوده-حداقل مطمئن باش این روابط حرامه چون تو قرآن اومده
كدام سوره يا كدام آيه؟اگه منظورتون سوره نساء است من مثل شما از آن آيات برداشت نمي كنم.
حرفتون برداشت شخصي شما يا تفسير به راي خودتون نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون توش هر جور آدمی پیدا میشه... هم پسرایی که به قصد لذت جنسی و یا وقت گذرونی میرن با یکی دوست میشن و چه دخترایی که برا باز کردن عقده هاشون و از سره احساس با یکی رابطه برقرار می کنن
در مقابل افرادی هم هستن که با صداقت پیش میرن و تنها درصده کمی از اونا هستن که در نهایت دل شکسته نمیشن...
دو نفر اگه رابطه شون سالم باشه جامعه اصلا نمی تونه دخالتی توش داشته باشه... ولی چون همه ی ما اینجور روابط رو تو بیرون رفتن و یه ساعت سینما رفتن می بینیم برا همین به مشکل می خوریم
خوشم مياد خيلي پخته جواب ميدي :)

rahil rachel

عضو جدید
منظورم حرفاي شما بود اشتباه پاسخ رو زدم

ديناميك

عضو جدید
سلام.
دوست خوبمون محسن جعفر چرا شما رابطه ها ٰ را رابطه فسادی نگاه می کنید؟
از دید دین شما و کتاب دین شما با توجه به حرف خودتون از غیر انسانی بودن کار حرف می زنند نه عدم رابطه انسان ها با هم .

JavadMessi

مدیر بازنشسته
از شما بعيده!!!!!!!!!ميگن جواب بدي رو البته به نظر شما اينطوره با بدي نميدن.....توهين كردي ديگه نميشه كاريش كرد الان از كجا خانم ميلاني رو گيربياري؟؟؟خوبه داري ميگي خودت منم ميگم تنها به خاطر همين طرز فكرايي كه باعث ايجاد محدوديت هايي شده اين وضع پيش اومده.همه انسان ها قدرت انتخاب دارن اينكه غرب سوغات داده نشدكه....تنها دليلش همينه كه گفتن كول غرب نندازين

خدایا مرا به خاطر توهین به این شخصیت گرانسنگ عالمین ببخش و عفو فرما(خوب شد)
دقیقا سوغات غربه چون چند هزار سال این حرفا نبوده ولی 50 ساله اینها دایه بهتر از مادر برای اسلام شدند و دغدقه شان این شده که جوانان ما عقده ای نشوند.به خدا همه این فکرا از شهوت ناشی میشه شهوت که فقط حین عمل جنسی نیست.هر چیزی که انسان را از خدا دور کنه شهوته خواه غریزه جنسی خواه این ماشین جدیده که ایران خودرو زده

devil may cry

عضو جدید
روابط بین دختر و پسر از ابتدای تاریخ وجود داشته فقط در طی زمان وشرایط محیطی شکلش تغییر میکنه نمونش پیامبر اسلام که در صیغه کردن بانوان از تمام مردان پیشی میگرفتند پس گرایش به مسال جنسی همیشه وجود داشته فقط در شکلهای مختلف :smile: در زمان قدیم دختر و پسری که هم دیگه رو نمیشناختند و تازه در مراسم خواستگاری همدیگه رو میدیند و بعد با توافق خانواده ها با هم ازدواج میکردند اینکه امار طلاق در قدیم پایین بوده به دلیل خوب بودن و بدون عیب بودن این نوع رابطه نبوده و نیست فقط در زمان قدیم به یک زن متعلقه در جامعه جایگاه خوبی نداشته و خانواده ها با وجود تمام مشکلات و ... به زور و اجبار به حیات خودشون ادامه میداند که نتیجه این نوع رابطه یکسری فرزندان روانی شده از دعوای والدین بود;الان هم شکل رابطه تغییر کرده و به شکل دوستیهای قبل از ازدواج هست که تو این نوع نوع رابطه ای که در ایران وجود داره هم طرف دختر و به خصوص طرف پسر انتظار دارند که طرف مقابلشون قبلا با فردی رابطه نداشته باشه که عملا منطقی و عملی نیست ولی با عوض شدن شرایط جامعه خانواده ها قبل از تمام افراد خانواده از دعواها ی موجود روانی بشند از هم جدا میشند پس این موضوع یک مسله غربی و شرقی و .... نیست یک مساله جهانیه

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش جنسی یا غیره جنسی چه فرقی داره؟
چرا می خوایم خودمونو گول بزنیم؟
همه ی آدما این غریزه تو وجودشون هست حالا بین آقایون یکم بیشتر
بهتر نیس کلی به مساله نگاه کنید تا اینکه بخواین از یه دید بررسیش کنید؟

rahil rachel

عضو جدید
خدایا مرا به خاطر توهین به این شخصیت گرانسنگ عالمین ببخش و عفو فرما(خوب شد)
دقیقا سوغات غربه چون چند هزار سال این حرفا نبوده ولی 50 ساله اینها دایه بهتر از مادر برای اسلام شدند و دغدقه شان این شده که جوانان ما عقده ای نشوند.به خدا همه این فکرا از شهوت ناشی میشه شهوت که فقط حین عمل جنسی نیست.هر چیزی که انسان را از خدا دور کنه شهوته خواه غریزه جنسی خواه این ماشین جدیده که ایران خودرو زده
واي خداي من...................دارم هنگ ميكنم....اصلا طرز فكرتون كلا فرق داره.درضمن به توهينتون تمسخر اضافه شد.يعني چي خوب شد؟؟؟؟ديدم ملا نقطه اي ميگي گفتم بگم هم تهمت زدي هم تمسخر

محسن جعفر

عضو جدید
بهترین راهش ازدواجه.

rahil rachel

عضو جدید
معلومه كه فرق داره!!آره اين غريزه يه چيزه طبيعيه ولي نه به عنوان تنها دليل يك دوستي/تنها دليل كشش جنس مخالف...دوستيي كه ممكنه هيچ عواطفي بين دوطرف نباشه اون وقت به اين معني تعريف ميشه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
واي خداي من...................دارم هنگ ميكنم....اصلا طرز فكرتون كلا فرق داره.درضمن به توهينتون تمسخر اضافه شد.يعني چي خوب شد؟؟؟؟ديدم ملا نقطه اي ميگي گفتم بگم هم تهمت زدي هم تمسخر

ای بابا گیر دادیا میرم گیرش میارم حلالیت ازش میخوام
طرز تفکرم چشه مگه.حالا اشکال داره تو این یه مورد خاص توهینو با توهین جواب دادم(چون توهین ملی بود)
این جمله آخرت هم مفهوم نبید

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه كه فرق داره!!آره اين غريزه يه چيزه طبيعيه ولي نه به عنوان تنها دليل يك دوستي/تنها دليل كشش جنس مخالف...دوستيي كه ممكنه هيچ عواطفي بين دوطرف نباشه اون وقت به اين معني تعريف ميشه

به نظم شما خیلی به حاشیه رفتین
اصلا بحث سره این نیس
من نمی گم فرق داره یا خوبه یا بده
صحبتم سره اینه که خانومه میلانی یکم پیاز داغشو زیاد کرده مشکل از قوانین نیس... نظراتی هم که اینجا خوندم یا افراطه یا تفریط...
اینکه جوونای ما تو روابطشون مشکل دارن واسه اینه که بدونه فکر عمل می کنن
دانشجو جماعت هم دوس داره ادای روشن فکرارو در بیاره برا همین کلا واقعیت ها رو نمیبینه
البته توهین نشه ها... من خودمم دانشجوام...

محسن جعفر

عضو جدید
سلام.
دوست خوبمون محسن جعفر چرا شما رابطه ها ٰ را رابطه فسادی نگاه می کنید؟
از دید دین شما و کتاب دین شما با توجه به حرف خودتون از غیر انسانی بودن کار حرف می زنند نه عدم رابطه انسان ها با هم .
تا رابطه انسانی رو چی تعریف کنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا