فقط باید از فیلم باشه؟! نه من که خودمم از غیر فیلم هم گفتم
vahid.shirazi عضو جدید Dec 30, 2010 #31 Maryam.Silent گفت: فقط باید از فیلم باشه؟! کلیک کنید تا باز شود... نه من که خودمم از غیر فیلم هم گفتم
Maryam.Silent گفت: فقط باید از فیلم باشه؟! کلیک کنید تا باز شود... نه من که خودمم از غیر فیلم هم گفتم
vahid.shirazi عضو جدید Dec 30, 2010 #32 گریــــــــه هـــای پیرمــــــــــرد بگـــــــــم بازم یا بســـــــــه؟[/QUOTE] دوستش داشتم منم اهل خوزستانم و جنگ و شهید و بدبختی هاش کم ندیدم یعنی من که نه ولی برام زیاد گفتن
گریــــــــه هـــای پیرمــــــــــرد بگـــــــــم بازم یا بســـــــــه؟[/QUOTE] دوستش داشتم منم اهل خوزستانم و جنگ و شهید و بدبختی هاش کم ندیدم یعنی من که نه ولی برام زیاد گفتن
vahid.shirazi عضو جدید Dec 30, 2010 #33 soha.soha گفت: صحنه های تکان دهنده زیاده اما یکیشو هیچ وقت فراموش نمیکنم چند سال پیش توی بازار میوه فروشا بودم یه خانوم مسن به فروشنده گقت که 100 تومن خیار میخواد فروشنده بهش گفت خانوم صد تومن که خیار نمیشه!!!! هیچ وقت یادم نمیره چهره ی اون زنو توی اون لحظه! کلیک کنید تا باز شود... سخت بود خیلی
soha.soha گفت: صحنه های تکان دهنده زیاده اما یکیشو هیچ وقت فراموش نمیکنم چند سال پیش توی بازار میوه فروشا بودم یه خانوم مسن به فروشنده گقت که 100 تومن خیار میخواد فروشنده بهش گفت خانوم صد تومن که خیار نمیشه!!!! هیچ وقت یادم نمیره چهره ی اون زنو توی اون لحظه! کلیک کنید تا باز شود... سخت بود خیلی