شیر زنان تاریخ ایران

mor1360

عضو جدید
چی بودیم چی شدیم!!افسوس:cool:

واقعا چی بودید؟! :huh: ...... حالا چی شدید مگه؟! :question: چرا افسوس؟! :cool: شوما(نوعی) اراده کنی خیلی سر تر از اینها میتونی بشی! این زنانی که ازشون یادشده، اکثرا اگه افسانه نبوده باشن، حداکثر زنانی عادی مثل شما بوده اند البته با شرایط و محدودیت های به مراتب سخت تر! ولی اراده کردن و بر شرایط و محدودیتها غلبه نموده اند! همین الان زنان زیادی در جامعه ما زندگی می کنن که بار یک یا چند خانواده رو به دوش می کشن، فعالیت های علمی و... درخشان دارن ... از نظر بنده، اینها قهرمان واقعین! :w17::w16:

ahmadpashaei

عضو جدید
با سلام به استارتر محترم تاپیک که واقعا از تاپیکهاش استفاده می برم. ذکر نکته ای خیلی برام مهم هست و اون این که در اولین پست فکر کنم در مورد بانو یوتاب توضیحاتی راجع به شکست ایشون و خود سردار آریو برزن دادین که طبق مطالعات سابق من و دیدن برنامه ای تلویزیونی که میتونه قرینه ای باشه، یک اشتباه بسیار مهم داره. کسی که راه میان بر کوهستانی که توش موضع گرفته بودن رو به الکساندر خونخوار لو داد یک ایرانی نبود! بلکه یک چوپان عرب بادیه گرد بود و وقتی مورد شماتت ایرانی ها قرار گرفت در اون زمان که جمعشون کرده بودن برای اعتراف و ... اون در جواب گفت: «من یک چوپان عرب هستم و ارقی به ایران ندارم...» لطفا تصحیح بفرمایید در صورت امکان.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا چی بودید؟! :huh: ...... حالا چی شدید مگه؟! :question: چرا افسوس؟! :cool: شوما(نوعی) اراده کنی خیلی سر تر از اینها میتونی بشی! این زنانی که ازشون یادشده، اکثرا اگه افسانه نبوده باشن، حداکثر زنانی عادی مثل شما بوده اند البته با شرایط و محدودیت های به مراتب سخت تر! ولی اراده کردن و بر شرایط و محدودیتها غلبه نموده اند! همین الان زنان زیادی در جامعه ما زندگی می کنن که بار یک یا چند خانواده رو به دوش می کشن، فعالیت های علمی و... درخشان دارن ... از نظر بنده، اینها قهرمان واقعین! :w17::w16:
همینی که میبینی....سارق؟!!الان تو یه تاپیک خوندم....افسوس داره دیگه...
من میتونم رئیس جمهور بشم؟!!!
میتونم وزیر خزانه داری بشم؟!!!
واسه چی باید افسانه باشه اونوقت؟!!!
اونا عادی بودن....آخه من عادی نیستم!!!

:D

ahmadpashaei

عضو جدید
از خصلتهای بسیار جالب این سایت سنگین و پر بازدید مهندسی اینه که 99% افرادش اسپمر های قهاری هستن. نه؟!

mor1360

عضو جدید
همینی که میبینی....سارق؟!!الان تو یه تاپیک خوندم....افسوس داره دیگه...
من میتونم رئیس جمهور بشم؟!!!
میتونم وزیر خزانه داری بشم؟!!!
واسه چی باید افسانه باشه اونوقت؟!!!
اونا عادی بودن....آخه من عادی نیستم!!!

:D

:surprised:اگه بخوای چرا که نه! اصلا شما اراده کن تو هیمن رشتت قهرمان المپیک بشی ببینم کی میتونه حرفی بزنه!:w43:;)

اسم من چرا نبود توش آناهیتا!
معبدشم هست دیگه!

دوست خوب ! یه کم مطالعه تونو ببرید بالا! آناهیتا که اسم شخصیت تاریخی زن ایرانی نیست! خیلی معذرت میخوام ولی همین نا آگاهی ها موجب برخی اشتباهات میشن ( از قبیل همین نامگذاری ها)! "آناهیتا "یا "ناهید"، نام یکی از شیاطینی است که در ایران باستان پرستیده می شد و نام دیگر بت " ایشتار " بابلی ها می باشد! بر خلاف عقیده رایجی که به انگیزه های مختلف تبلیغ می شود، ایرانیان باستان، یکتا پرست نبوده اند و در حقیقت، دین زرتشت، توسط آیین های الحادی دیگر نظیر "مهرپرستی" و "کابالا"(که هم خانواده و دارای منشاء مشترک شیطانی هستند) تحریف گردیده بود! در این موارد بحث های زیادی با دوستان داشته ایم که اگر تاپیک های مربوطه پاک نشده باشند، با سرچ نام هایی که اشاره کردم می توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید! ;)

vahid haghverdi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکیشون هم تَرکان خاتون بوده.........:|
یه تنه یه مملکت بزرگ رو به دست خونخواران بزرگ تاریخ یعنی مغول ها سپرد.....
:razz: