
| |
![]() 1- نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط کنید. 2- پودر قند، هل، وانیل و جوز هندی را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. 3- هر قسمت را با پودر پسته، پودر بادام و پودر بادام زعفرانی مخلوط کنید. ![]() گلاب/ 1 قاشق سوپ خوری(14 میلی لیتر) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- گلاب، آب و روغن را با یکدیگر مخلوط کرده، سپس آرد و نمک را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. سپس در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت دو ساعت دمای اتاق استراحت دهید. 2- فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید. 3- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، با وردنه آن را باز کنید به طوری که به حالت لواش نازک در بیاید. 4- قالب مستطیل (به ابعاد25×20 سانتی متری) را به وسیله قلم مو با روغن مایع چرب کنید و خمیر نازک را کف آن بیندازید و مخلوط زعفران را روی آن بریزید. با گوشت کوب روی مواد را کاملاً فشار دهید تا جایی که روی آن یکنواخت و صاف شود. سپس روی آن، مخلوط بادام را ریخته و با فشار مجدد گوشت کوب، آن را سفت کنید و پس از آن مخلوط پسته را به طور یکدست روی آن بریزید و برای آخرین بار با فشار گوشت کوب به روی آن، به مواد انسجام دهید. 5- روی لایه آخر را به وسیله قلم مو کمی با گلاب نمناک کنید. سپس روی آن را با قسمت دوم خمیر بپوشانید و لبه های خمیر رویی را به خمیر زیری بچسبانید. 6- با پشت چاقو روی خمیر شکل لوزی یا مربع ایجاد کنید و کره را روی آن بریزید و به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا روی باقلوا طلایی شود. 7- باقلوا را از فر بیرون بیاورید، سپس شربت قوام آمده را روی آن بریزید. پس از اینکه باقلوا سرد شد آن را برش دهید. |