شیرینی سوئیسی شکلاتی
مواد لازم:
کره 150 گرم
پودر قند 100گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
تخم مرغ کامل یک عدد
وانیل یک چهارم ق چایخوری
آرد 450 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
بیکینگ پودر یک ق چایخوری
مارمالاد سیب یا هویج یا ...یک پیمانه
شکلات تخته ای سفید 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا کره و پدر قند را با همزن بزنید تا نرم ولطیف شود.سپس زرده ها همراه تخم مرغ کامل به مواد اضافه کنید وآنقدر با همزن بزنید تا تغییر رنگ داده و روشن شود.همزن را خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر(الک شده به دلیل ترد شدن شیرینی) وپودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد.
در این مرحله یک سوم از خمیر را داخل کیسه گذاشته و در فریزر قرار دهید،بقیه خمیر را داخل قالب 20×30 ریخته وخمیر را در تمام سطح پهن کنید و مارمالاد را در تمام جای آن بمالید.سپس خمیری که در فریزر گذاشته بودید را از فریزر خارج کرده و روی مارمالاد رنده کنید بطوری که در تمام قالب پخش شود.
شیرینی ها را داخل فر بمدت نیم ساعت قرار داده سپس از فر خارج کرده بطور دلخواه برش داده و با شکلات سفید (آب شده به روش بن ماری) تزئین کنید.
مواد لازم:
کره 150 گرم
پودر قند 100گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
تخم مرغ کامل یک عدد
وانیل یک چهارم ق چایخوری
آرد 450 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
بیکینگ پودر یک ق چایخوری
مارمالاد سیب یا هویج یا ...یک پیمانه
شکلات تخته ای سفید 100 گرم

طرز تهیه:
ابتدا کره و پدر قند را با همزن بزنید تا نرم ولطیف شود.سپس زرده ها همراه تخم مرغ کامل به مواد اضافه کنید وآنقدر با همزن بزنید تا تغییر رنگ داده و روشن شود.همزن را خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر(الک شده به دلیل ترد شدن شیرینی) وپودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد.
در این مرحله یک سوم از خمیر را داخل کیسه گذاشته و در فریزر قرار دهید،بقیه خمیر را داخل قالب 20×30 ریخته وخمیر را در تمام سطح پهن کنید و مارمالاد را در تمام جای آن بمالید.سپس خمیری که در فریزر گذاشته بودید را از فریزر خارج کرده و روی مارمالاد رنده کنید بطوری که در تمام قالب پخش شود.


شیرینی ها را داخل فر بمدت نیم ساعت قرار داده سپس از فر خارج کرده بطور دلخواه برش داده و با شکلات سفید (آب شده به روش بن ماری) تزئین کنید.