.....سلام سلام...... لذت داشتن یه دوست خوب تو یه دنیای بد... مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم تو هوای سرده. درسته که هوا رو گرم نمی کنه ، ولی آدمو که دلگرم می کن شیرینی میان پر با طعم کره بادام زمینی لازم: آرد سفید ....................................... یک و نیم پیمانه پودر کاکائو ...................................... نصف پیمانه جوش شیرین ................................. نصف ق چ نمک .............................................. یک چهارم ق چ کره نرم شده ................................... نصف پیمانه شکر معمولی .................................. نصف پیمانه شکر قهوه ای .................................. نصف پیمانه کره بادام زمینی ............................... یک چهارم پیمانه تخم مرغ درشت .............................. 1 عدد وانیل .............................................. 1 ق چ مواد لازم برای فیلینگ: کره بادام زمینی ............................... سه چهارم پیمانه خاکه قند ......................................... سه چهارم پیمانه طرز تهیه: اول از همه فیلینگ رو آماده کنید. کره بادام زمینی و خاکه قند رو اول با قاشق و بعد با دست مخلوط کنید و یه کم ورز بدید تا کاملاً با هم مخلوط بشن و یه مایه خمیری به دست بیاد. ![]() حالا برید سراغ درست کردن خمیر شیرینی: آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنید و در کاسه جداگانه ای نگهداری کنید. کره، شکر معمولی، شکر قهوه ای و کره بادوم زمینی رو با هم به مدت تقریباً 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملاً نرم بشه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. ![]() مخلوط آرد رو اضافه کنید و با سرعت کم یه مقدار هم بزنید تا خمیر شیرینی شکل بگیره ![]() از خمیر شیرینی به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون بازش کنید. یه مقدار از مایه فیلینگ رو گرد کنید و بذارید وسطش. ![]() حالا لبه های خمیر رو بیارید روی فیلینگ تا کاملاً بپوشوندش. توی دستتون بچرخونید تا گرد و توپی شکل بشه. یه مقدار شکر توی کاسه جداگانه ای بریزید و شیرینی ها رو یکی یکی بندازید توی شکر... (این مقدار شکر جداگانه هست و توی دستورات نیامده) ![]() شیرینی ها رو توی سینی فر که با کاغذ قنادی پوشونده شده با فاصله بچینید و با دست کمی فشار بدید تا یه کم پهن بشه. با این کار یه مقدار ترک می خوره که مهم نیس. ![]() فر باید از قبل با درجه حرارت 190 گرم شده باشه. شیرینی ها رو به مدت 7-9 دقیقه توی فر بپزید. ![]() از توی فر دربیارید و پس از این که سرد شد از سینی به ظرف سرو منتقل کنید. این مقدار مواد برای تقریباً 20-22 عدد شیرینی هست. شیرینی ها رو خارج از یخچال و در ظرف دربسته به مدت تقریباً یک هفته می تونید نگهداری کنید. امیدوارم خوشتون بیاد
![]() |