شناخت خداوند در کیهان درمانی

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- شناخت خداوند در کیهان درمانی به چه صورت است؟
2 شبکه شعور کیهانی چی هست و آیا مقصود خداوند است ؟
3 - آیا این فرقه به خداوند معتقد هستند ؟
4 - با توجه به نظریه شعور دار بودن ذارت ( مثلا من شنیدم که می گن ذره الکترون دارای شعور است مثلا وقتی شما به ان نگاه می کنید به یک شکل خاصی حرکت می کنند و وقتی که به آن نگاه نمی کنید به یک شکل دیگر ) حالا سوال من به این شکل مطرح می شه : با توجه به این مطلب این ذره با شعوری که داره می تواند به مولوکل تبدیل بشه بعد به سلول بعد بافت وبعد مثل داروین به حقیقت می پیونده ؟
این تناقض وجود خداوند و داروین را می توانید برای من توضیح بدهید ؟
اگر نمیتونید معنیش اینه که وقتتون را با اون تاپیکهای مسخره صرف میکنید و مجال سخن را در این تالار به این بحث ها نمیدهید.
اگر اون تاپیکهای مفت رو به تالار زنگ تفریح منتقل کنند ما هم میتونیم با خیال راحت بیایم اینجا و این بحث ها رو راه بیاندازیم تا همه استفاده کنند. اما این بحث های پیدا کردن دوست دختر و دوست پسر و جنس دختر بازی و نحوه ارتباط بر قرار کردن با مردان متاهل و رژ لب و صد ها تاپیک مسخره این فرصت را از ما گرفته و ما کنار گود مستاصل و متاسف به نظاره ایستاده ایم. البته درستش اینه که به مناظره ایستاده بودیم. چون کم کم داریم تا اصلاح شدن این اوضاع کنار میکشیم و منتظر بهبود وضع این تالار خواهیم ماند. تا طلوعی دیگر همه رو به خدا میسپارم.:gol:

Freedom_fighter

عضو جدید
1- شناخت خداوند در کیهان درمانی به چه صورت است؟
2 شبکه شعور کیهانی چی هست و آیا مقصود خداوند است ؟
3 - آیا این فرقه به خداوند معتقد هستند ؟
4 - با توجه به نظریه شعور دار بودن ذارت ( مثلا من شنیدم که می گن ذره الکترون دارای شعور است مثلا وقتی شما به ان نگاه می کنید به یک شکل خاصی حرکت می کنند و وقتی که به آن نگاه نمی کنید به یک شکل دیگر ) حالا سوال من به این شکل مطرح می شه : با توجه به این مطلب این ذره با شعوری که داره می تواند به مولوکل تبدیل بشه بعد به سلول بعد بافت وبعد مثل داروین به حقیقت می پیونده ؟
این تناقض وجود خداوند و داروین را می توانید برای من توضیح بدهید ؟
"شعور کیهانی" واژه ای گنگ می نماید و از آن نمی توان مفهوم خاصی را برداشت کرد!
اما پیرامون شعور ذرات ماده می توان به راحتی تکامل آن را در حالت های خاص مشاهده کرد. با توجه به اینکه مفهوم شعور(هوش) همان قابلیت داده پردازی و واکنش متقابل است؛ که در پدیده های مختلف دیده می شود. برای مثال روبات های کنونی و یا ابر کامپیوتر ها هوشی بسیار فراتر و کامل تر از انسان دارا می باشند که برای توجیه آن نمی توانید همانند انسان روح غیرمادی(!) در نظر بگرید.
اما به دلیل اینکه هوش یک روبات برای ما محسوس تر است؛ شاید برخی برای ذرات بنیادی هوش قائل نباشند در حالی که
این مفهوم به شکل ساده تری در ذرات بنیادی تر ماده وجود دارد.
همچنین با تکمیل دانش پیرامون فیزیولوژی بدن و مغز انسان، و درک پدیده های روانشناختی وابسته به آن به سادگی
می توان یک "انسان" ساخت که البته توجه به موضوعات اخلاقی در اینجا اهمیت بسیاری می یابد!