شما هم بندهاي عقدنامه را نخونده امضا مي كنين؟؟؟

tifoid

عضو جدید
صد در صد ولی میری دادگاه بعد از کلی یه لنگه پا ایستادن براط قسط بندی 50 ساله میکنند ماهی یه سکه....
باید ضمانتهای قوی تر از مهریه باشه......
بعدشم من گفتم با ذات مهریه موافقم...البتهدر ایران قهریه هستش بیشتر تا مهریه

آره قبول دارم. کاش واقعا بتونیم اون شخصی که لیاقتمونو داره و درکمون میکنه رو برای زندگی انتخاب کنیم که اصلا همون اول مهرمونو ببخشیم...خلاص

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب در اون صورت خانومم بعد طلاق میره شوهر میکنه...
البته بگم به خاطر وضعیت جامعه بازم به نفغه آقایونه.....ولی به هر صورت قوانین اسلامه که خودتونم بشدت بهش اعتقاد دارید

ولي گاهي اوقاتم طلاق نميدن.....هوو...
بعدشم وقتي مشكل از خانم باشه شانسش براي ازدواج مجدد كم ميشه...
بله به نفع اقايونه...!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا شما فرض کن خوندیو با یه بند یا حالا چنتاش مخالف بود میتونی بعد از اون همه توافقات و جلوی فامیل یهو بگی نه یا بگی من امضا نمی کنم؟ اینجوری تا آخر عمر میخندن بمون
شما بايد قبل از مراسم عقد بندهاي عقدنامه را بخوني و در مورد آنها توافق كنيد و قبل از مراسم عقد هم با سردفتر هماهنگي كنيد

tifoid

عضو جدید
شما بايد قبل از مراسم عقد بندهاي عقدنامه را بخوني و در مورد آنها توافق كنيد و قبل از مراسم عقد هم با سردفتر هماهنگي كنيد

اگر خدایی نکرده اومد اون روز که خواستم عقد کنم ای به چشم

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
جرات داری بگو عندالاستطاعیه.....
کی اینجوری میکنه...
مثل خیلی قانونهای دیگه فقط هست....
دوستان بیان بگن تا حالا چند تا مهریه زیر 300 تا دیدید؟
من شاید کمتر از 10 تا....
حتی در خانوادهای سطح متوسط....از 300 شروع میشه...
زير 300 تا من كه زير 1350 فقط يه مورد 14 سكه اي ديدم.شما را نمي دونم.
آخه وقتي تا آخر عمرمون هم كار بكنيم نمي تونيم 1360 تا سكه بديم چرا از اول زندگيمون را با دروغ شروع كنيم.
بعد مگه در طلاق5 فقط زن آسيب مي بينه.مرد چي؟اگه اون همه مخارجي كه براي نامزدي و عقد و عروسي و ... كرده بگذاريم كنار اون همه احساس و عشق و علاقه مرد چي ميشه؟
در ضمن مگه فقط مرد ممكنه در زندگي مشكل به وجود بياره كه با مهريه از اون تضمين بگيريم؟پس زن چي؟يعني در هيچ زندگي زن باعث مشكل نميشه؟ما چه تضميني از اون خانم داشته باشيم؟؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره قبول دارم. کاش واقعا بتونیم اون شخصی که لیاقتمونو داره و درکمون میکنه رو برای زندگی انتخاب کنیم که اصلا همون اول مهرمونو ببخشیم...خلاص
كاملا با اين حرفت موافقم.

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی ما موقع عقدمون هوس کردیم بخونیم اما تا بند اول رو خوندیم یارو منظورم عاقد طاقت نیاورد و گفت اه کی داده کی گرفته و خلاصه نگذاشت....
ماهم کور کورانه همش رو امضا کردیم....خدایی اصلا این عاقدها جز آدم نیستن...هی فشار میارن که امضا کن امضا کن دیگه حوصله داری...

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی ما موقع عقدمون هوس کردیم بخونیم اما تا بند اول رو خوندیم یارو منظورم عاقد طاقت نیاورد و گفت اه کی داده کی گرفته و خلاصه نگذاشت....
ماهم کور کورانه همش رو امضا کردیم....خدایی اصلا این عاقدها جز آدم نیستن...هی فشار میارن که امضا کن امضا کن دیگه حوصله داری...
راهش اينه كه قبل از عقد به محضر مراجعه و يه نسخه از عقدنامه را مي گرفتين و با مشورت با يه وكيل كليه موراد را تك تك بررسي و توافق حاصل نماييد.
كي داده كي گرفته مال قديم ها بود.حالا ميگيرن خوب هم ميگيرن.
وقتي كه مشكلي پيش بياد و با دستور قاضي بايد به يكي از اين بندها عمل كرد نميشه گفت عاقد نگذاشت.چيزي كه زياده عاقد..............

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
زير 300 تا من كه زير 1350 فقط يه مورد 14 سكه اي ديدم.شما را نمي دونم.
آخه وقتي تا آخر عمرمون هم كار بكنيم نمي تونيم 1360 تا سكه بديم چرا از اول زندگيمون را با دروغ شروع كنيم.
بعد مگه در طلاق5 فقط زن آسيب مي بينه.مرد چي؟اگه اون همه مخارجي كه براي نامزدي و عقد و عروسي و ... كرده بگذاريم كنار اون همه احساس و عشق و علاقه مرد چي ميشه؟
در ضمن مگه فقط مرد ممكنه در زندگي مشكل به وجود بياره كه با مهريه از اون تضمين بگيريم؟پس زن چي؟يعني در هيچ زندگي زن باعث مشكل نميشه؟ما چه تضميني از اون خانم داشته باشيم؟؟؟

اين پشتوانه مالي هست براي خانم...وحق مهر و هديه ناميده شده از طرف آقا به خانم.....
و قرار نيست زياد باشه....ميتونن به توافق برسند و كم تر باشه....البته اين به خاطر فرهنگ سازي غلط خود ما هست....
و به نوعي ترسي كه وجود داره...!

فریبا بیات

عضو جدید
من تاحالاهرجارفتم عروسودامادفقط تندتندامضامیکنن حتی خودشونم نمیخوان بدونن اون توچی چی نوشته
البته به نظرم این وظیفه عاقدباشه که بندهای عقدنامه روبراش بخونه تااوناامضاکنن اخه عقدکنون داییم همین جوری بود این تنهاباری بودکه دیدم همچین اتفاقی می افته
مثلایکی ازبندهاش این بودکه اگه دامادفلج بشه یانمیدونم مریضی بی درمونی بگیره عروس بازم حاضره باهاش باشه یانه؟البته خدایی نکردهااااااااااااااا
پس بهتره هممون ازقبل بخونیم بعدامضاکنیم البته اگه همچین موقعیتی گیربیاد:biggrin:;)

esmikhani.m

عضو جدید
ولي گاهي اوقاتم طلاق نميدن.....هوو...
بعدشم وقتي مشكل از خانم باشه شانسش براي ازدواج مجدد كم ميشه...
بله به نفع اقايونه...!
گفتم به هر صورت به نفعه آقایونه چون بیشر از قانون نوشته تو جامعه ما قانون ننوشته حکمفرماست.......
میگم به هر صورت اینها قوانینی هست که از تفاسیر دانشمندان اسلامی از روی متنها معتبر تهیه شده و همونطور که گفتم خودتونم بهش اعتقاد دارید

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين پشتوانه مالي هست براي خانم...وحق مهر و هديه ناميده شده از طرف آقا به خانم.....
و قرار نيست زياد باشه....ميتونن به توافق برسند و كم تر باشه....البته اين به خاطر فرهنگ سازي غلط خود ما هست....
و به نوعي ترسي كه وجود داره...!
با حرفت موافقم.اما در جامعه امروزي كه خانم ها مانند آقايون شاغل هستن ديگه ژشتوانه مالي چيه؟؟؟
اگه اگه صرف هديه باشه بايد در حدي باشه كه من بتونم بپردازم.من وقتي ميخوام مثلا به دوستم هديه بدم نمي گم هديه منو سانتافه اعلام كنن چون ندارم كه بدم.
به نظرت همون مقداري كه خانم از آينده يه زندگي ترس داره يه مرد حداقل كمترش را نداره.

tifoid

عضو جدید
با حرفت موافقم.اما در جامعه امروزي كه خانم ها مانند آقايون شاغل هستن ديگه ژشتوانه مالي چيه؟؟؟
اگه اگه صرف هديه باشه بايد در حدي باشه كه من بتونم بپردازم.من وقتي ميخوام مثلا به دوستم هديه بدم نمي گم هديه منو سانتافه اعلام كنن چون ندارم كه بدم.
به نظرت همون مقداري كه خانم از آينده يه زندگي ترس داره يه مرد حداقل كمترش را نداره.

اگه در وسع پسر باشه که بده که تا تقی به توقی خورد میگه بیا مهرتو بدم پاشو برو خونه بابات

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه در وسع پسر باشه که بده که تا تقی به توقی خورد میگه بیا مهرتو بدم پاشو برو خونه بابات
يعني مي خواي هميشه به خاطر مهر از شما بترسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه فلسفه مهريه هديه نيست؟؟؟؟؟؟؟
اگه مهريه تضمينه پس زن به مرد چه تضميني در ازدواج مي ده؟؟؟؟؟؟؟

tifoid

عضو جدید
يعني مي خواي هميشه به خاطر مهر از شما بترسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه فلسفه مهريه هديه نيست؟؟؟؟؟؟؟
اگه مهريه تضمينه پس زن به مرد چه تضميني در ازدواج مي ده؟؟؟؟؟؟؟

نه نه ترس نیست اصلا. چون عشق ترس نداره.
ذات مرد تنوع طلبه. منتها به خاطر دین یا علاقه خیلیا پایبند زنشون میشن. اما در کل بدشون نمیاد برن با یکی دیگه. اما اسلام و هم روانشاسی هم میگه زن پایبندیش بیشتره یعنی یجورایی بعد از ادواج خودشو مملوک میدونه.البته بعضی از دخترا از پسرا هم بدترن

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز

به خاطر اينه كه وظيفه تامين مخارج زندگي به عهده آقاست...اوست كه بايد تامين كننده زندگي باشه...كار كردن خانم ها هم چيز جديدي نيست...همواره خانمها كار ميكردن و منبع درامدي بودند....به فراخور زمان تغيير كرده و الان بيرون از منزل شده...!

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی داشتیم عقد میکردیم عاقد دونه دونه خوند
هر بندشم میخوند میگفت اگه مخالفتی دارید الان بگید
خیلی زیاده

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا میای به حق قانونیت برسی کلی خرج کردیو وقت از دست دادی و آخرشم. مثل اینکه تا حالا کارت یجای دولتی گیر نکرده؟
مي دونم اما پس اين همه مرد كه به خاطر مهريه زنداني شدن از آسمون كه نيمودن.........

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نه ترس نیست اصلا. چون عشق ترس نداره.
ذات مرد تنوع طلبه. منتها به خاطر دین یا علاقه خیلیا پایبند زنشون میشن. اما در کل بدشون نمیاد برن با یکی دیگه. اما اسلام و هم روانشاسی هم میگه زن پایبندیش بیشتره یعنی یجورایی بعد از ادواج خودشو مملوک میدونه.البته بعضی از دخترا از پسرا هم بدترن
اما اين دوره تنوع طلبي زن و مرد نداره
مرد چه تضميني در ازدواج دريافت ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا