شمارش معکوس نتایج ارشد 93

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
ترو خدا دنیاتونو اینقدر کوچیک نکنین. دنیای آدما میتونه خیلی بزرگ باشه .خیلی. موفق باشی تو زندگی چه با ارشد چه بی ارشد.

درسته!!!!
خود من یه مدتیه افتادم دنبال علایقم
میخوام حالا که فار غ التحصیل شدم به اون چیزایی که دلم میخواسته و فرصت نشده برسم الان حس خوبی دارم بابت اینکه دارم بهشون عمل میکنم اما بازم وقتی به این فکر میکنم چطور زندگیم رو جمع و جور کنم که هم لذت ببرم هم عقب نمونم گیج میشم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته!!!!
خود من یه مدتیه افتادم دنبال علایقم
میخوام حالا که فار غ التحصیل شدم به اون چیزایی که دلم میخواسته و فرصت نشده برسم الان حس خوبی دارم بابت اینکه دارم بهشون عمل میکنم اما بازم وقتی به این فکر میکنم چطور زندگیم رو جمع و جور کنم که هم لذت ببرم هم عقب نمونم گیج میشم
چرا فکر میکنی اگه ادامه تحصیل ندی عقب میمونی؟ اصلا از چی عقب میمونی؟ تا حالا فکر کردی از خیلی چیزای دیگه هم عقب مونی خودت خبر نداری؟ دیدتو عوض کنی از زندگیت لذت بیشتری میبری. امتحان کن.

mech.shima

کاربر ممتاز
چرا فکر میکنی اگه ادامه تحصیل ندی عقب میمونی؟ اصلا از چی عقب میمونی؟ تا حالا فکر کردی از خیلی چیزای دیگه هم عقب مونی خودت خبر نداری؟ دیدتو عوض کنی از زندگیت لذت بیشتری میبری. امتحان کن.

یه مدته دارم روی افکارم کار میکنم به حرفای شمام فکر میکنم چون واقعا دوست دارم از زندگیم لذت ببرم
نه اینکه ادامه تحصیل ندم هرگز!!چون به درس خوندن علاقه دارم
اما باید دیدم عوض بشه که بتونم هم به درسم برسم هم لذت ببرم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه مدته دارم روی افکارم کار میکنم به حرفای شمام فکر میکنم چون واقعا دوست دارم از زندگیم لذت ببرم
نه اینکه ادامه تحصیل ندم هرگز!!چون به درس خوندن علاقه دارم
اما باید دیدم عوض بشه که بتونم هم به درسم برسم هم لذت ببرم
ما رو اسیر درس کردن متاسفانه.
من روان شناس نیستم. ولی خواستم تجربه ام رو در اختیارت بزارم. هر چی باشه دو تا پیرن بیشتر پاره کردم. خوشحال میشم اگه تاثیر مثبت داشته باشم. روم میتونی حساب کنی .
موفق باشی .بای

mech.shima

کاربر ممتاز
ما رو اسیر درس کردن متاسفانه.
من روان شناس نیستم. ولی خواستم تجربه ام رو در اختیارت بزارم. هر چی باشه دو تا پیرن بیشتر پاره کردم. خوشحال میشم اگه تاثیر مثبت داشته باشم. روم میتونی حساب کنی .
موفق باشی .بای

ممنونم از راهنماییتون

شمام همینطور

روزتون به خیر

(M&M)

کاربر بیش فعال
به نظر من متاسفانه توی ایران جوانها نمیتونن زیاد به خواسته ها و علائقشون برسن مخصوصا دخترا! اگه ادامه تحصیل ندیم پس باید چی کار کنیم؟ فرش ببافیم!!!

ali.metal.eng

عضو جدید
به نظر من متاسفانه توی ایران جوانها نمیتونن زیاد به خواسته ها و علائقشون برسن مخصوصا دخترا! اگه ادامه تحصیل ندیم پس باید چی کار کنیم؟ فرش ببافیم!!!

خب چرا فرش ؟؟ به نظر من اگه یک مدیریت درست وحسابی بشه ورودی های دوره های مختلف تحصیلی خیلی خوب میشه :)

(M&M)

کاربر بیش فعال
خب چرا فرش ؟؟ به نظر من اگه یک مدیریت درست وحسابی بشه ورودی های دوره های مختلف تحصیلی خیلی خوب میشه :)

میشه بپرسم  منظور شما از مدیریت چیه؟ بازار از تمام رشته ها اشباع شده. اینقدر که این ازادو پیام نور رو اینا گند زدن به جامعه.گویا شما ایران زندگی نمیکنید که اینطور شعار ! میدین.

ali.metal.eng

عضو جدید
میشه بپرسم منظور شما از مدیریت چیه؟ بازار از تمام رشته ها اشباع شده. اینقدر که این ازادو پیام نور رو اینا گند زدن به جامعه.گویا شما ایران زندگی نمیکنید که اینطور شعار ! میدین.

ببینید منم دقیقا همینو میگم که بیشتر بازار فعلی به تکنسین نیاز داره و کارگاه های کوچیک نه ارشد و دکتری

موافقید ؟

(M&M)

کاربر بیش فعال
ببینید منم دقیقا همینو میگم که بیشتر بازار فعلی به تکنسین نیاز داره و کارگاه های کوچیک نه ارشد و دکتری

موافقید ؟

یه سوال:بنظر شما تحصیل توی دانشگاه های معتبر و در مقاطع بالا شعور ادم رو بالا میبره؟

mech.shima

کاربر ممتاز
یه سوال:بنظر شما تحصیل توی دانشگاه های معتبر و در مقاطع بالا شعور ادم رو بالا میبره؟

میتونه ببره بالا بیاره پایین یا بی تاثیر باشه
هرچیزی ممکنه فقط به شخصیت اون آدم مربوطه:)

(M&M)

کاربر بیش فعال
بعله که داره کلا جو خیلی تاثیر داره مخصوصا دانشگاه های برتر مثل تهران از هر لحاظ فردو بالا میبره

ولی مشکل کار هست که نباید انتظار داشت حتما کار مورد علاقه نصیب ادم بشه

نه منظور من فقط از جهت شخصیت سازی بود و نه کار.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
استارتر کوشی پس بیا شمارشو شرو کن
و اینک اعلام نتایج از رگ گردن به ما نزدیکتر است