هیچ وقت اندازه الان از ته دل نخاسته بودم کاش نتایج الان اومده بود
استرس ندارم
میخام از بلاتکلیفی درام![]()
به به سلام دوست خوبم
هیچ نگران نباش بهترین ها در انتظارته فقط صبور باش
هیچ وقت اندازه الان از ته دل نخاسته بودم کاش نتایج الان اومده بود
استرس ندارم
میخام از بلاتکلیفی درام![]()
هیچ نگران نباش بهترین ها در انتظارته فقط صبور باش
به به سلام دوست خوبمهیچ نگران نباش بهترین ها در انتظارته فقط صبور باش
![]()
حوصلم سر رفته آخه اه
بلاتکلیفی بده
اخه تو رشته ما بین 50 تا 10 تفاوت اینه که بری شهرستان یا بری تهرانن

یعنی انقدر حساسه!!!خب اگه اینطوریه حق داری ولی من بازم به تو ایمان دارم![]()

بعدش میدونی اگه آدم بدونه رتبشو دلش گرم بشه بهتر میخونه برا مرحله دوم![]()

من که میدونم نیت شومت چیه
خو باشه تا روز اعلام نتایج ول بچرخ![]()

خخخخ
راسی کتاب چ کسی پنیر مرا جابجا کردم خوندم من هم بودم![]()
خیلی بده واقعا من از دیروز دارم به داستانه فکر می کنم
میخام یه بار دیگه بخونمش
اگه نمیترسیدی چی میشد؟

قبول نشیم هم هیچ اتفاقی نمی افته. خوشبخای و موفقیت حتما جای دیگه و تو لاین دیگه منتظرمونه.
شما همتون قبولیدشادی منم قبولی میخوام نمیشه برام بخری![]()
قبولی بباباا
ددرصدات چتو بود
زورم میاد دستمو درازز کنم با پا میتایپم
دلداری چه؟ مگه خدایی نکرده کسو کارت طوری شده. فوق فوقش قبول نشی. والا چندان آش دهن سوزی هم نیست.نه همه دارین منو دلداری میدینشما همتون قبولید
بچه ها منظورتون از قبولی چیه؟یعنی مثلن حتما تهران بیارید روزانه؟![]()
دقیقن شما حکم بچه هایی دارید که بعد امتحان میگفتن خوب ندادیم 15 میشدن ما هم خوشحال از اینکه پاس شدیماره دقیقاا
دلداری چه؟ مگه خدایی نکرده کسو کارت طوری شده. فوق فوقش قبول نشی. والا چندان آش دهن سوزی هم نیست.

دقیقن شما حکم بچه هایی دارید که بعد امتحان میگفتن خوب ندادیم 15 میشدن ما هم خوشحال از اینکه پاس شدیم

زندگی فقط ادامه تحصیل نیست. به زندگیت برس. اگه قبول بشی ایشالا که هیچ .اگه نشدی دو سال از زندگیتو نجات دادی. به جون داداش. سخت نگیر.آخه آش خاله اس باید بخوریش میره واسه سال بعد بدیش دقیقا همینجاس![]()
شکسته نفسی نکن خانوم دورقمی![]()

9 شدن بهتر از اینه که شصت تا ده داشته باشی.آخه ضایعس که شیصد سال مث عنکبوت پشت در استاد واسیسادی مث....التماسشو کردی تا پاس کنهکارنامموو بزارم که 9 شدم یکی از درسامو![]()
زندگی فقط ادامه تحصیل نیست. به زندگیت برس. اگه قبول بشی ایشالا که هیچ .اگه نشدی دو سال از زندگیتو نجات دادی. به جون داداش. سخت نگیر.

9 شدن بهتر از اینه که شصت تا ده داشته باشی.آخه ضایعس که شیصد سال مث عنکبوت پشت در استاد واسیسادی مث....التماسشو کردی تا پاس کنه
ترو خدا دنیاتونو اینقدر کوچیک نکنین. دنیای آدما میتونه خیلی بزرگ باشه .خیلی. موفق باشی تو زندگی چه با ارشد چه بی ارشد.شایدم حق باشما باشه نمیدونم![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| M | قیافه دانشجویان بعد از دیدن نتایج امتحانات... | زنگ تفريح | 16 |