شرکت فستو آلمان!

alireza1941

عضو جدید
با عرض سلام خدمت بر وبچه های مکانیک.....
اگه کسی دوره های فستو رو رفته ،می خواستم نظرش رو در مورد این دوره ها ،استاداش و.... بدونم.:(

9166435311

عضو جدید
نیازی به دوره رفتن نیست رم افزار انتخاب تجهیزات و کاتالوگ را می توانی از نمایندگی بگیرید

suratipanther

عضو جدید
اگه کسی دوره های فستو رو رفته ،می خواستم نظرش رو در مورد این دوره ها ،استاداش و.... بدونم.:(
من دوره اش رو نرفتم ولی نمایندگی مشهد یه جور دموی رایگان گذاشته بود. جالب میگفت هیدرولیک پنوماتیک رو. خیلی خوشم اومد. چون تخفیف دانشجویی اش خوبه ،اگه ارشد قبول شدم احتمال زیاد میرم.
شعبه تهرانش بازاریابی شون صفر بود. خیلی کلاسا رو سطح بندی ریز کردن. در هر حالت استاد ما که خودش چند سال پیش رفته بود راضی بود.

mshfn

عضو جدید
اگه کسی دوره های فستو رو رفته ،می خواستم نظرش رو در مورد این دوره ها ،استاداش و.... بدونم.:([/QUOTEسلام.من 5 تا دوره رفتم.هیدرولیگ پایه و پیشرفته و پروپورشنال رو مهندس پیراگر درس میده و خیلی ام مسلطه.پنیوماتیک و سنسوریکم مهندس طلاچیان درس میده که استاد خوبیه ولی حال نداره توضیح بده و الکتروهیدرولیگ هم پیراگر درس میده .هیدرولیگ تعمیراتی هم مهندس پیراگر و آقای الموتی نیا که بنیان گذار این دوره تو دنیا هستن و مهندس محسنی پور که چه عرض کنم استاد محسنی پور بگم بهتره،تدریس میکنن. و اما اصله کاریه توصیه ی برادرانه مه که اگه جایی کار میکنی و تجربه ی هیدرولیگ و پنیوماتیک داری حتما فستو بهترین جایه ایران برایه آموزشه ،اما اگه تجربه نداری 60 درصد برات مفیده.موفق باشی:)

shahryar-h

عضو جدید
سلام من دوره هيدروليك و پنوماتيك مقدماتيش رفتم چون خودم هم كار ميكردم يعني كارم پنوماتيك و هيدروليك بود به من خيلي كمك كرد استاد ها و امكاناتش هم خوبه مدركش هم معتبره.