شروع پروژه های تالار مهندسی کامپیوتر

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
یعنی چی صدا برنم؟ اول تاپیک اسم همه رو بیارم بگم شرکت کنید؟ درمورد اسم تاپیک هم منظورتون رو متوجه نشدم
اگر منظور هم شماره های تاپیک هست نمیدونم کجاش مدرن هست

با سلام،
می خواستم ببینم که صرفاً نوشتن الگوریتم ها تو این پروژه ی جدید کفایت نمی کنه؟ آیا پیاده سازیش هم لازمه؟
چون الگوریتم هایی که مثلاً در سیستم عامل وجود داره رو مشکل می شه پیاده سازی کرد اما وجودشون تو تالار می تونه مفید باشه!
(راستش می خواستم ازتون اجازه بگیرم که یه تاپیک ایجاد کنم و الگوریتم های موجود و درس های مختلف رو به تفکیک درس توش بیارم که این پروژه رو گذاشتید!)
بازم ممنون!

Sharif_

مدیر بازنشسته
با سلام،
می خواستم ببینم که صرفاً نوشتن الگوریتم ها تو این پروژه ی جدید کفایت نمی کنه؟ آیا پیاده سازیش هم لازمه؟
چون الگوریتم هایی که مثلاً در سیستم عامل وجود داره رو مشکل می شه پیاده سازی کرد اما وجودشون تو تالار می تونه مفید باشه!
(راستش می خواستم ازتون اجازه بگیرم که یه تاپیک ایجاد کنم و الگوریتم های موجود و درس های مختلف رو به تفکیک درس توش بیارم که این پروژه رو گذاشتید!)
بازم ممنون!
سلام
نه فقط بحث پیاده سازی نیست
میشه توضیح و شرح داد
همونطور که خودت هم گفتی اکثر الگوریتم ها تئوری هست و قابل پیاده سازی نیست یا به صرفه نیست
درمورد تفکیک هم فکر نکنم خوب باشه
چون الگوریتمی مثل سیل اسا یا پیمایش گراف ها در تمامی مباحث کاربرد داره
برای مثال نمیتونیم این الگوریتم ها رو به عنوان دسته الگوریتم های شبکه یا ساختمان داده یا ریاضیات گسسته جدا کنیم
ولی باز هر جور خودت صلاح میدونی
بنده فقط میتونم نظر بدم
صاحب اختیاری و نیاز به اجازه نیست

غیرت

عضو جدید
سلام مهندس شریف منم همه جورش هستم درسته که تاز ه واردم ولی لااقل که می تونم یه چیزی یاد بگیرم شاید تونستم نظری هم بدم .
پس تا شنبه شب بای بای

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام
ببخشید این الگوریتم ها رو که توی کتاب درسی هست بنظرم بیایید روی الگوریتم های مسیر یابی یا الگوریتم های موتورهای جستجو کار کنیم!!!

Gholche

عضو جدید
پروژه 6 ترجمه گروهي

پروژه 6 ترجمه گروهي

الان ترجمه تا پاراگراف 2 متن پيشرفته و براي خود پاراگراف 2 ديدم 3 نفر 3 تا ترجمه گذاشتن
سوال:
منظورتون از گذاشتن لغات انتهاي ترجمه بعد از تكميل شدن ترجمه كامل متن هست؟
ديگه اين كه ترتيب مهمه؟ يعني مثلا اگه تا پاراگراف 5 ترجمه جلو رفته باشه اشكال داره يكي براي پاراگراف 3 ترجمه بهتري ارائه بده؟
يا مثلا از وسط متن يه پاراگراف رو كسي انتخاب كنه و ترجمه كنه اشكالي داره؟
كلا نظم خاصي داره اين ترجمه گروهي؟

Sharif_

مدیر بازنشسته
الان ترجمه تا پاراگراف 2 متن پيشرفته و براي خود پاراگراف 2 ديدم 3 نفر 3 تا ترجمه گذاشتن
سوال:
منظورتون از گذاشتن لغات انتهاي ترجمه بعد از تكميل شدن ترجمه كامل متن هست؟
ديگه اين كه ترتيب مهمه؟ يعني مثلا اگه تا پاراگراف 5 ترجمه جلو رفته باشه اشكال داره يكي براي پاراگراف 3 ترجمه بهتري ارائه بده؟
يا مثلا از وسط متن يه پاراگراف رو كسي انتخاب كنه و ترجمه كنه اشكالي داره؟
كلا نظم خاصي داره اين ترجمه گروهي؟
میتونی بندی رو که قبلا کسه دیگه ای ترجمه کرده دوباره ترجمه کنی
چون میتونی اشکالاتت رو پیدا کنی
پاراگراف های قبلی رو ترجمه کنید مشکلی نداره ولی سعی کنید به ترتیب جلو بره تا کلش تموم بشه و یه متن دیگه رو شروع کنیم
درکل هدف ترجمه هست و در کنارش نظم هم باشه بهتر هست
در مورد لغات هم باید بگم بعد از تکمیل کلمات تخصصی قرار داده میشه

Sharif_

مدیر بازنشسته
سلام
ببخشید این الگوریتم ها رو که توی کتاب درسی هست بنظرم بیایید روی الگوریتم های مسیر یابی یا الگوریتم های موتورهای جستجو کار کنیم!!!
چه خوب میشه که در مورد همه الگوریتم ها بحث بشه
این ها هم پر کاربرد هست و یه منبعی واسه همه اینا باشه خوبه

Gholche

عضو جدید
يه خبر گذاشتم ببينيد مناسب هست، خيلي زياد نيست كه خسته كننده بشه؟
اصلا چيزي براي يادگيري اينا داره يا نه... (پروژه 6)

bad_girl

عضو جدید
کمک

کمک

سلام من تازه اومدم به جمعتون خیلی تازه کارم راهنماییم کنین ممنون میشم دلم میخواد برنامه نویسیم قوی شه میخوام شما دوستای گلم کمکم کنین ممنونم عیدتونم مبارک دوستای عزیزم

Topcoding

عضو جدید
سلام من تازه اومدم به جمعتون خیلی تازه کارم راهنماییم کنین ممنون میشم دلم میخواد برنامه نویسیم قوی شه میخوام شما دوستای گلم کمکم کنین ممنونم عیدتونم مبارک دوستای عزیزم
سلام دوست عزیز
به خونه خودت خوش آمدی
عید شما هم مبارک باشه
خوب شما هر زبان برنامه نویسی که خواستید ،می روید داخل تالارش و بعد اگه سوالی داشتید می پرسید و بچه ها اگه بودند و بلد بودند جواب می دهند و اگه هم توی آن بخش تاپیک آموزشی بود ،پست های آن تاپیک رو دنبال می کنید
مشکلی بود بپرس
موفق باشید:gol:

mahtab ha

عضو جدید
سلام دوست عزیز
میشه لطف کنید پیاده سازی الگوریتم مرتب سازی سریع و ادغامی بازبان c#برام بفرستید :cry:
اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم دوستان:heart::heart:

بالا