شركت در نظر خواهي جنگ نرم( برنامه تلويزيوني فارسي1)

شركت در نظر خواهي جنگ نرم( برنامه تلويزيوني فارسي1)

• موافقم

رای: 24 68.6%
  • مخالفم

رای: 11 31.4%

• مجموع رای دهندگان
    35
  • نظرسنجی بسته .

Sarp

مدیر بازنشسته
خواستم برای بعضی دوستان تک تک جوا بدم ، اما میخوام به یه پست کلی بسنده کنم

اول یا ماجرای کوچولو رو که همین دیشب دیدم براتون تعریف کنم :
دیشب رفته بودم شورابیل (یه جای تفریحی در اردبیل ) هزاران نفر از همه جای کشور بودن ، تو صف دستگاه سورتمه ( دستگاهی تفریحی که چندین کابین دارد که با بازوهایی حول یک نقطه به سرعت میچرخه ) ایستاده بودم که چندتا از پسرهای دیگه هم کنارم بودن ، عده ای که سوار بودن پیاده شدن و داشتن از خروجی میرفتن که یکی از دخترا به همراهش گفت :صدام گرفته (از بس جیغ زدن)
بعد یکی از همین هایی هم که کنار من ایستاده بود ( که نشون میداد حداقل 5 ، 6 سال هم از من بزرگتره ) مثلا در حکم تیکه انداختن گفت : آره صداتم میگیره ، پشتتم (18+)میگیره !!
یکی دیگه بهش گفت زشته ، برگشته میگه که بابا 5 روزه دنیا رو خوش باش

میبینید تفکر رو ؟؟؟ میبینید سطح فکری این افراد رو ؟؟
فکر می کنید نسبت اینگونه افراد و امثال شما چقدره؟؟

منظورم از آوردن این مطلب اینه که هدف اونایی که میخوان جنگ نرم راه بندازن ، نمی تونه صرفا اشخاص تحصیلکرده باشه ، شما میگید که می فهمم و اجازه نمی دم که اینگونه سبک زندگی وارد زندگیم بشه اما در مورد شخصیتی گه براتون گفتم و امثالهم چی ؟؟
دوست عزیز با تحصیل خشک و خالی سواد احتماعی بالا نمیره که
الان بیسوادهای ما بیشتر از باسوادهامون از اقتصاد و جامعه سرشون میشه .

dara_ando

عضو جدید
خواستم برای بعضی دوستان تک تک جوا بدم ، اما میخوام به یه پست کلی بسنده کنم

اول یا ماجرای کوچولو رو که همین دیشب دیدم براتون تعریف کنم :
دیشب رفته بودم شورابیل (یه جای تفریحی در اردبیل ) هزاران نفر از همه جای کشور بودن ، تو صف دستگاه سورتمه ( دستگاهی تفریحی که چندین کابین دارد که با بازوهایی حول یک نقطه به سرعت میچرخه ) ایستاده بودم که چندتا از پسرهای دیگه هم کنارم بودن ، عده ای که سوار بودن پیاده شدن و داشتن از خروجی میرفتن که یکی از دخترا به همراهش گفت :صدام گرفته (از بس جیغ زدن)
بعد یکی از همین هایی هم که کنار من ایستاده بود ( که نشون میداد حداقل 5 ، 6 سال هم از من بزرگتره ) مثلا در حکم تیکه انداختن گفت : آره صداتم میگیره ، پشتتم (18+)میگیره !!
یکی دیگه بهش گفت زشته ، برگشته میگه که بابا 5 روزه دنیا رو خوش باش

میبینید تفکر رو ؟؟؟ میبینید سطح فکری این افراد رو ؟؟
فکر می کنید نسبت اینگونه افراد و امثال شما چقدره؟؟

منظورم از آوردن این مطلب اینه که هدف اونایی که میخوان جنگ نرم راه بندازن ، نمی تونه صرفا اشخاص تحصیلکرده باشه ، شما میگید که می فهمم و اجازه نمی دم که اینگونه سبک زندگی وارد زندگیم بشه اما در مورد شخصیتی گه براتون گفتم و امثالهم چی ؟؟

ببین دوست عزیز تو دقیقاً به نکته خوبی اشاره کردی;) ، یعنی قشری از جامعه که به خاطر فقر فرهنگی و اجتماعی مشکل ساز خواهند بود. وظیفۀ ما هم اینه که سطح فکری و اقتصادی و فرهنگی این افراد را بالا ببریم. اما نه با دشمن سازی از دیگران و نازل دونستن فرهنگ دیگران. ما دیگه در عصر جهانی شدنیم و دیگه نمیتونیم جوامع و فرهنگ های دیگه رو نبینیم.
باید اونارو کشید بالا نه اینکه دیگران رو بکوبیم. امریکایی ها هم حق دارن فرهنگشونو به جهان نشون بدن، مخصوصاً برای کشور هایی که حکومتاشون از امریکا لولو میسازند. حق دارن نشون بدن که اونجا هم اخلاقیات وجود داره ولی به شکلی دیگه. یا همین سریالهای کلمبیایی همه در نکوهش بی اخلاقیه.
این افرادی که تو میگی در همین مملکت هم ازشون سوءاستفاده میشه. صدا و سیمای ما هم عاشق همین افراد و همین روحیه است. در مناظره های انتخاباتی هم دوستان روی همین افراد سرمایه گذاری کردند.:gol:

dara_ando

عضو جدید
از آنجایی که تحلیل من یه مقدار طولانی است مجبورم در چندین مرحله حرفمو بزنم. نویسندۀ خوبی هم نیستم ممکن مطالبم بی سر و ته به نظر برسه، خودتون ببخشید.:)

قسمت اوّل

فکر کنم اوّل باید متوجه این باشیم که فرهنگمون و فرهنگ همۀ ملت های دنیا ، به هیچ وجه ، وحی منزل خداوند نیست، بلکه اصولاٌ به نحوه زندگی مردمان یک سرزمین و شیوه حل مسائل زندگی فردی و جمعی آنها در دوره های مختلف تاریخی گفته میشود و مدام و در هر ثانیه در حال تغییر بوده ، است و خواهد بود.

امّا از آن جایی که در مراحلی از تاریخ، ارتباط ملّت ها با خارج و یا خود آگاهی آنها نسبت به موقعیت خود کاهش می یابد، این توهم در آنها به وجود می آید که فرهنگ آنها از اوّل برای آنها بریده و دوخته شده است و تا آخر هم باید نگهبان آن باشند و فرهنگ هرگز نباید تغییر کند و از آن بدتر نازل دانستن فرهنگ دیگران.(این تفکر با سطح سواد و سطح زندگی اقتصادی ، اجتماعی و فکری جامعه ، رابطه معکوس دارد.) این در صورتی است که مردمان هر ملت در هر برهۀ تاریخی هم از فرهنگ پیشین خود تأثیر گرفته اند و هم بر آن اثر گذاشته و آن را به روز می کنند تا فرزندانشان راحتتر زندگی کنند.(این خود آگاهی مهم است، نه تعصبات)

در جوامعی که این خود آگاهی وجود ندارد، همواره فرهنگ به بیراهه می رود و به راحتی در مقابل عوامل خارجی منفعل می شود. در واقع زمانی که جامعه از خود حرفی نو نداشته باشد و خود را با شرایط نوین حاکم وقف ندهد و تنها در فکر حفظ نحوۀ زندگی خود در مقابل تغییر باشد و جواب های جدید درون خود را سرکوب کند ، دیر یا زود مجبور به پذیرش جوابهای خارجی می شود. که این پذیرش یا به آن صورت است که جامعه از درون پوک می شود و مورد سوءاستفاده های خارجی قرار می گیرد یا آنکه بدون سوءاستفاده خارجی به دلیل نابود کردن تمامی راه حل های خودی دست آخر مجبور به پذیرش راه حل های بیرونی میشود و در نهایت بیشتر جامعه خارجی میشود تا آنکه راه حل ها داخلی شوند. که صد البته در مورد جوامع در حال انحطاط، اتفاق دوم بهتر از اتفاق اوّل است که کل جامعه را نابود می کند.

ادامه دارد....................:gol:

apasai

عضو جدید
اگه اعتقادات دینی و اسلامی به مردم تحمیل نشده باشه و اونا خودشون با چشم باز انتخاب کرده باشن چه جور ممکنه دیدن چند تا سریال عقیدشون رو سست کنه؟؟؟؟؟
1400 ساله که تحمیل شده با زور شمشیر

apasai

عضو جدید
خیلی بیخود کردن صدا و سیما رو انحصاری کردن که حالا بخواد فارسی 1 پربیننده بشه

بالا