شرط جالب عروس برای داماد ملی پوش

ahmadi-2010

عضو جدید
امان از این عشق که دست و پای آدم رو میبنده!!!!

یکی از بازیکنان مطرح تیم‌های پایتخت بعد از حضور در جلسه خواستگاری با دو شرط عجیب عروس خانوم برای ازدواج مواجه شد.

به گزارش فردا روزنامه نود طی گزارشی از شرط عجیب عروس خانوم برای ازدواج با فوتبالیست ملی پوش خبر داد و عنوان کرد که آقای داماد که حسابی عاشق این دختر خانوم شده است این شرایط را پذیرفته است.

2 شرط اصلی عروس خانوم برای ازدواج با این فوتبالیست این بودکه اولا از آنجایی که شهرت اضافی اسباب دردسر است و می‌تواند مشکلاتی را برای زندگی خانوادگی فراهم آورد، آقا داماد از فصل بعد حق پوشیدن پیراهن تیم‌های استقلال و پرسپولیس را ندارد و دوم اینکه به این دلیل که عروس خانوم دانشجوی تهران است اولویت آقا داماد برای ادامه فوتبال خود در پایتخت باشد و غیر اینصورت و رسیدن پیشنهاد مالی مناسب او می‌تواند در تیم‌های شهرستانی نیز توپ بزند.

این شرایط مطرح شده فقط به جلسه خواستگاری منتهی نشد و هنگامی که این دو جوان بر سر سفره عقد نشسته بودند تا عاقد آمد خطبه بخواند عروس خانوم ناگهان از جای خود برخاست و با صدای بلند خواستار قید شدن این دو شرط در عقد نامه شد.

بنابراین گزارش با توجه به مشکلات بسیار زناشویی بازیکنان سرخابی که در برخی از موارد به جدایی نیز انجامیده است این دو شرط عروس خانوم به نظر عقلانی آمده و احتمالا این فوتبالیست فصل بعد به استیل آذین یا راه‌‌آهن منتقل شود.

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمش گرم , چه عروس باحالي بوده , همه جوره پاي حرفش وايستاده , حتي سر سفره عقد ;)
خوبه ديگه , گربه رو دم حجله بايد كشت :lol:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
ایول،حال کردم...
اونوقت این داماد خوشبخت کیه؟!

ahmadi-2010

عضو جدید
خيلي هم دلش بخواد :w12:
حالا وايستا ببين من چه شرط هايي واسش بذارم !!! :w01:
شروط errorخانم:
1- داماد باید 2010 سکه مهرت کنه (به نیت سال 2010 میلادی)
2- داماد باید بشینه خونه ور دل خانم هیچ جایی نره حتی سر کار...فقط موقع دستشویی میتونه تنها باشه!!!!
3- داماد باید سر هر ماه 10-12 میلیون تو حساب بانکی خانم شارژ کنه ...
4- مراوده با مادر شوهر،خوار شوهر، فامیل شوهر بطور مطلق ممنوع!!!
5- مراسم عروسی تو دبی...هزینه رفت و آمد و اقامت مهمونای عروس با داماد...مهمونای داماد با خودشون (اومدن اومدن نیومدن به من چه!!!).
6- ماه عسل یه سفر یه ماهه به کشورهای اروپایی با ویزای شینگن!!!!
7- تا 10-15 سال بچه دار نشید...اگه هم شدید باید بیبی سیتر براش بگیری...شیر دادن به بچه ممنوع ...آخه چون هیکلم به هم میخوره!!!
............................................................
...........................................................
خدا به داد اون بنده خدا برسه!!!!

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
شروط errorخانم:
1- داماد باید 2010 سکه مهرت کنه (به نیت سال 2010 میلادی)
2- داماد باید بشینه خونه ور دل خانم هیچ جایی نره حتی سر کار...فقط موقع دستشویی میتونه تنها باشه!!!!
3- داماد باید سر هر ماه 10-12 میلیون تو حساب بانکی خانم شارژ کنه ...
4- مراوده با مادر شوهر،خوار شوهر، فامیل شوهر بطور مطلق ممنوع!!!
5- مراسم عروسی تو دبی...هزینه رفت و آمد و اقامت مهمونای عروس با داماد...مهمونای داماد با خودشون (اومدن اومدن نیومدن به من چه!!!).
6- ماه عسل یه سفر یه ماهه به کشورهای اروپایی با ویزای شینگن!!!!
7- تا 10-15 سال بچه دار نشید...اگه هم شدید باید بیبی سیتر براش بگیری...شیر دادن به بچه ممنوع ...آخه چون هیکلم به هم میخوره!!!
............................................................
...........................................................
خدا به داد اون بنده خدا برسه!!!!
:surprised:
خوشم مياد واردي ها ...!
چند دفعه رفتي خواستگاري كه حفظ شدي شرطاشونو ؟!! :lol:
...
نه اتفاقا , من از اون شرطا نمي خوام , شرط هاي من مادي نيست , اما سخته , اونقدر سخته كه فكر نمي كنم لازم باشه مرحله چيني شون كنم , چون تو همون مرحله ي اول , همه ي آقايون گاف مي دن و حذف ميشن .
حالا كي مي تونه بگه اولي چيه ؟!!ژ
.
خودم ميگم : وفاداري !!!