شرط استخدام تدين به دين اسلام!

raminbabak

اخراجی موقت
3 4 روزه پيش دوستم رفته بود براي فرم پر كردن يه شركت تقريبا نيمه خصوصي و صنعتي بهش فرم داده بودند پر كنه بعدش اومد خونه ما داشتيم مي حرفيديم بحث سره محتويات فرم شد كه گفت : از شرايط عمومي گفته بود تدين به دين اسلام.بس بقيه اديان رسمي كشور چي ميشن؟
پارسال تراكتور سازي نيرو بر ميداشت دوست ارمني من كه فوق مكانيك تهران بود رسما به همين خاطر اصلا باهاش مصاحبه نكردند؟
جريان چيه؟ بس اون يكي اديان رسمي (مسيحي ها و زرتشتي ها و يهودي ها و ..) تكليف شون چي ميشن؟ مگه اونا شهيد ندادند ؟ اصلا مگه اونا ايراني نيستند؟
البته دم نفت گرم چند سالي ميشه كه بندشو عوض كرد و نوشت:
- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران .
2-1- ایمان و اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وولایت فقیه و متدین به دین اسلام ویا یکی از ادیان رسمی کشور .

ولي اكثر جا ها باز همون منواله.

magnet

عضو جدید
البته من نشنیدم تا حالا تدین به دین اسلام رو تو کارخونه ها و ... شرط کنند و یا اصلاً بیارن رو شرایط ، بعدش بررسی ش کنن . (یعنی اگه شرط کنن هم ، الکی یه ) . معمولاً اعتقاد و التزام به اسلام یا یکی از ادیان رسمی رو میارن .
شما موردی رو سراغ دارین که طرف ارمنی بود و بخاطر ارمنی بودنش ، گفتن نمی خوایم ؟!
شاید که بوده باشه ، ولی واقعاً بخاطر همین برنداشتن ؟! اصلاً خصوصی ها که دست خودشونه ، دولتی ها . . . بند پ !
اتفاقاً همون تراکتورسازی ، بخش ساخت ابزارش رو من پارسال خردادماه رفتم ، فرمشم پر کردم ، ولی همچین چیزی و شرطی ندیدم !

اصلاً یه کاری کنیم ! شما اون شرکت رو بگو ، ته توشو دربیارم برات ! شاید دوستتون همینجوری . . . . شایدم خودتون همینجوری .... شایدم هیچکدوم ، حق با شما باشه .

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اون شرکتو نمی دونم! اما شرکت هایی که مربوط به رشته ی خودمه و من ازشون آگاهی دارم اولا آزمون هوش می گیرن! بعد آزمون های کتبی و شفاهی در مورد رشته ی تخصصیت! بقیه چیزا هم جز فرعیاته!

raminbabak

اخراجی موقت
البته من نشنیدم تا حالا تدین به دین اسلام رو تو کارخونه ها و ... شرط کنند و یا اصلاً بیارن رو شرایط ، بعدش بررسی ش کنن . (یعنی اگه شرط کنن هم ، الکی یه ) . معمولاً اعتقاد و التزام به اسلام یا یکی از ادیان رسمی رو میارن .
شما موردی رو سراغ دارین که طرف ارمنی بود و بخاطر ارمنی بودنش ، گفتن نمی خوایم ؟!
شاید که بوده باشه ، ولی واقعاً بخاطر همین برنداشتن ؟! اصلاً خصوصی ها که دست خودشونه ، دولتی ها . . . بند پ !
اتفاقاً همون تراکتورسازی ، بخش ساخت ابزارش رو من پارسال خردادماه رفتم ، فرمشم پر کردم ، ولی همچین چیزی و شرطی ندیدم !

اصلاً یه کاری کنیم ! شما اون شرکت رو بگو ، ته توشو دربیارم برات ! شاید دوستتون همینجوری . . . . شایدم خودتون همینجوری .... شایدم هیچکدوم ، حق با شما باشه .
من خودم با اين موضو برخورد كردم ديدم تراكتور سازي منم شركت كردم اين بحث ها نبود ولي اين دوست من رو اصلا به خاطر همين شرط ردش كردند حالا من خودم هم احساس مي كنم اين يه چيزه فرماليته هست ولي خودم تو جاهايي كه كار كردم ديدم مثلا يه اديان ديگه وارد قسمت مديريتي يا فني ميشه اذيت مي كنند يعني يه كاري مي كنند كه طرف خودش بره . من شركت خصوصي در تبريز كه بزرگه ديدم كه اونو تو فرمش نوشته بود حالا فرماليته بودنشو نمي دونم. ول در كل خيلي بد برخورد مي كنند .من در بوشهر كار كردم و يه مهندس نفت بود كه يهودي بود و داشت رو پايان نامه ارشدش كار مي كرد آقا من 1 ماه اونجا بودم خوده مديريت يه بلاهايي سرش آوردند كه اصلا فراارر كرد..
من اون شرکتو نمی دونم! اما شرکت هایی که مربوط به رشته ی خودمه و من ازشون آگاهی دارم اولا آزمون هوش می گیرن! بعد آزمون های کتبی و شفاهی در مورد رشته ی تخصصیت! بقیه چیزا هم جز فرعیاته!
فرماليته بودنو قبول دارم و لي پارتي داشتن مهم ترين شرطه