شرح حال اساتید بزرگ دانشگاه های ایران - گروه برق

ARC_2008

مدیر بازنشسته
با عرض سلام ؛
در این تاپیک می توانید به معرفی ( ترجیحا کامل ) اساتید بزرگتان در دانشگاه های ایران - اگر هم خواستید اساتید خارج از ایران - بپردازید . هم بیشتر با زندگی بزرگان علم برق آشنا خواهیم شد . هم شاید یک زمانی خواستیم پندی هم بگیریم . خدا را چه دیدید ! .
... گذشته از شوخی، در دوران دانشجویی دوستانی داشتم که مجذوب یک استاد خاص می شدند . می رفتند سر کلاس های مختلف آن استاد در هر دانشگاهی که او هم می رفت . اصلا گاها میشد استادی که دیوانه اش می شدند برای دانشگاه ما نبود . اما به عشق استاد ... . بفرمائید معرفی کنید . از زندگی شان ، راهشان ، نحوه تدریسشان و ... کارهای علمی شان .
اگر در صنعت هم چنین اساتیدی می شناسید ، بفرمائید .
متشکرم .

casper

عضو جدید
معرفي دكتر علي اكبر جلالي

معرفي دكتر علي اكبر جلالي

دكتر علي اكبر جلالي، فوق دكتراي برق و متخصص فناوري اطلاعات (IT) از دانشگاه ويرجينياي غربي آمريكا مي‌باشند. در حال حاضر ايشان، قائم مقام پژوهشكده الكترونيك و عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت ايران و استاديار پاره وقت دانشگاه وست ويرجينياي غربي مي‌باشند.

دكتر جلالي نظريه موج چهارم، عصر مجازي را در دنيا مطرح كرده‌اند و تا كنون چندين پروژه در سطح ملي در زمينه توسعه فناوري اطلاعات انجام داده‌اند.
بخشي از خدمات ايشان به شرح ذيل است.
1- باني شهر الكترونيك كيش
2- رئيس همايش جهاني شهرهاي الكترونيكي و اينترنتي
3- طراح اولين مركز جامع خدمات كاربردي اينترنت در ايران، ASP
4- باني اولين روستاي اينترنتي ايران شاهكوه كه تا كنون نزديك به 900 هزار نفر از سراسر جهان از طريق وب سايت از آن بازديد كرده‌اند و اغلب رسانه‌هاي جهان آنرا مورد تشويق قرار داده‌اند.
5- باني اولين كتابخانه مجازي روستائي در كشور
6- ارائه دهنده اولين درس مجازي بر روي شبكه اينترنت در ايران
7- يكي از فعالان توسعه فرهنگIT در كشور با ارائه بيش از 100 برنامه راديو و تلويزيوني و بيش از 600 سخنراني علمي و ارائه ده ها مقاله و مصاحبه در روزنامه‌ها و مجلات علمي كشور
8- مجري سند راهبردي شهر الكترونيك مشهد با محوريت شهرداري
9- عضو مستقل يونسكو در آموزش و فناوري منطقه آسيا و اقيانوسيه
10- عضو كميته آموزش مجازي كشور
11- عضو شوراي پژوهشي آموزش و پرورش كشور
12- پژوهشگر و محقق نمونه سالهاي 78 و 79 دانشگاه علم و صنعت ايران
13- استاد نمونه دانشكده برق دانشگاه علم و صنعت ايران در سالهاي 76 و 75
14- عضو چندين انجمن علمي بين المللي و تخصصي
منبع:http://www.drjalali.ir

آخرین ویرایش:

p_sh

عضو جدید
من مي خوام يكي از بهترين اساتيد ايرانو معرفي كنم هر چند كه من چيز زيادي ايشون نميدونم ولي حقشونه كه حداقل يه اسمي ازشون برده بشه، دكتر منوچهر تكريمي يكي از بهترين اساتيد گروهه برق در سطح ايران هستند كه من افتخار دانشجويي ايشون رو داشتم ...يكي از با اخلاق ترين وبا سواد ترين اساتيد هستند،استادي كه يك روانشناس به تمام معناست علاوه بر سخت گيري شديد بسيار رئوف و انعطاف پذريند،دانشجو هاش سر كلاساش حتي يك كلمه رو هم از دست نميدند،در هر زمينه اي ،هر موقعي كه ازشون سؤال بپرسي خيلي با حوصله و دقيق و كامل جوابتو ميدند با اينكه سطح شون خيلي بالاتر از دا نشگاه ماست ولي با فروتني تمام به كارشون ادامه ميدند البته از لحاظ عملي هم يكي از مهندسهاي خبره شهر هستند هر چند كه من نميتونم تمام محاسن و موفقيتهاي ايشونو اينجا بيارم اما ارادت من و همه هم دانشكده ايهام نسبت به ايشون كامله هميدوارم در تمام مراحل زندگيشون موفق باشن و خدا سايه شونو از سر دانشگاه ما و خوانوادشون كم نكنه.

ARC_2008

مدیر بازنشسته
... یه چیزی به ذهنم رسید . چطوره در این تاپیک علاوه بر معرفی اساتید برتر ، از اساتیدی که در طول دوران دانشجویی مان جزء بهترین های دانشگاه بودند ، تشکر کنیم .
برای شروع ( البته بعد از p_sh عزیز ! ) :
بنده بدون هیچ کلام اضافی عرض می کنم : تمام زندگی ام را مدیون جناب آقای دکتر محمود بهار هستم .