بدون شرح!!!
H hamed-Gibson عضو جدید کاربر ممتاز Aug 28, 2010 #1 بدون شرح!!! پیوست ها 24082010097.jpg 69.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
shotgun عضو جدید Aug 28, 2010 #2 اينا ديگه كين بابا. تو چند سالي كه من كار كردم يه بار نديدم فن cpu رو بذارن واسه تهويه ي كيس. عجب. آخرین ویرایش: Aug 28, 2010
H hamed-Gibson عضو جدید کاربر ممتاز Aug 28, 2010 #3 shotgun گفت: اينا ديگه كين بابا. تو چند سالي من كار كردم يه بار نديدم فن cpu رو بذارن واسه تهويه ي كيس. عجب. کلیک کنید تا باز شود... این کار یکی از مشتریامه. من که اینجا یک ساعتی خندیدیم.
shotgun گفت: اينا ديگه كين بابا. تو چند سالي من كار كردم يه بار نديدم فن cpu رو بذارن واسه تهويه ي كيس. عجب. کلیک کنید تا باز شود... این کار یکی از مشتریامه. من که اینجا یک ساعتی خندیدیم.
shotgun عضو جدید Aug 28, 2010 #5 hamed-Gibson گفت: این کار یکی از مشتریامه. من که اینجا یک ساعتی خندیدیم. کلیک کنید تا باز شود... والا به خدا. خنده هم داره.
hamed-Gibson گفت: این کار یکی از مشتریامه. من که اینجا یک ساعتی خندیدیم. کلیک کنید تا باز شود... والا به خدا. خنده هم داره.
H hamed-Gibson عضو جدید کاربر ممتاز Aug 28, 2010 #9 Babak.php گفت: پس اون سی پی یو نمیترکه ؟ کلیک کنید تا باز شود... ماهم تو کفش موندیم
Sarp مدیر بازنشسته Aug 28, 2010 #10 hamed-Gibson گفت: ماهم تو کفش موندیم کلیک کنید تا باز شود... از کفش بیا بیرون بزن کار کنه سیستم رو ببین چی میشه ! فیلم گبیر بذار اینجا
hamed-Gibson گفت: ماهم تو کفش موندیم کلیک کنید تا باز شود... از کفش بیا بیرون بزن کار کنه سیستم رو ببین چی میشه ! فیلم گبیر بذار اینجا