ببخشید من شاغل نیستم اشتباهی اومدم
اگه شاغل بودم که تو باشگاه ول نبودم![]()
یعنی چی؟ارزش شغل انبیا رو آوردن پایینوبهترین کار آزاد ولی فصلیه
به نام خدا
من بیکارم و از شغلم هم خیلی راضیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فقط درآمدش کمه ....
شما ایده خاصی دارین واسه درآمدم سونیا خانوم ؟))))))))))))))))))))))
شغل انبیا؟؟؟بیخیال بابا
به هیچ وجه رضایت ندارم.
چون هیچگونه امنیتی برای پول و درآمدم نمیبینم.
جرات سرمایه گذاری رو به دلیل بی ثباتی ندارم.
به دلیل بالا رفتن ارز گیر افتادم و....
تو ایران فقط یک عده کمی مستقلا شاغلند و راضیند، بقیه یا مواجب بگیر دولت و حکومتند یا با پاجه خواری، کمبودهاشون جبران میشه.
اینکه ساعت کارتون دست خودتونه خیلی خوبه یعنی یه امتیازه برای کارمند که راضی باشه از کارشسلام.
من کارمند شرکت مهندسین مشاور هستم.
کارم بازرسیه.
تایم کاریم دست خودمه.یعنی مثلا مجبور نیستم ساعت 8 محل کارم باشم.معمولا ساعت 11 میرم واسه بازرسی تا 5 هم بر میگردم خونه.
از حقوقی که میگیرم خیلی راضی نیستم ولی خب چند سال اول بعد از فارغ التحصیلی همینه.تا تجربت زیاد بشه و تواناییاتون بیشتر.
قصد توهین ندارم ولی یکی از دلایل پایین بودن حقوق مهندسین تازه فارغ التحصیل قانع شدن خانوما به حقوق کمه که همین باعث میشه شرکتا رو بیارن به استخدام خانوم ها.
با اجازه اتون جهاد کشاورزیکجا؟؟؟
ولی به عکست میخوره بازنشسته باشی ...![]()
خواهش میکنمممنون
من نگفتم باید با حقوق کم کار کرد ولی توانایی یه تازه فارغ التحصیل هم معمولا(معمولا) به اندازه ای نیست که بتونن حقوق بالا بگیرن.مثلا تو رشته ما معمولا تازه فارغ التحصیل ها یه اپراتور هستن تا یه طراح.چون توانایی طراحی رو ندارن(البته معمولا خودشون اینو قبول ندارن)
اینی که گفتم خانوما باعث میشن حوقا بیاد پایین بخاطر تجربه خودمو همکارام بوده.
شرکت قبلی که کار میکردم 2 تا خانم سابقشون از من بیشتر بود.من و همین 2 تا خانم بیشترین کاراییو تو شرکت داشتیم.هر وقت ما رفتیم به رییس شرکتمون گفتیم حقوق مارو بیشتر کن گفت اون 2 تا سابقشون از تو بیشتره چیزی نمیگن.
ولی این رو هم قبول دارم که دقتشون تو کار بیشتره و با غیرت بیشتری هم کار میکنن.
.
.
.
خواهش میکنم
خب حداقلش اینه که باید حقوقه پایه رو دریافت بشه یعنی همون روزانه 13هزار واندی
اما اینکه خودمون قانع باشیم وضعیت خراب میکنه مثل همون همکارای شما منم دیدم افرادی که حاضرن مجانی کار کنند![]()
خب نتیجه اولی که از این تایپک گرفته شد اینکه برای کارمون ارزش قایل بشیم وکارمون درست انجام بدیم و انتظار دریافت حقوق منصفانه رو داشته باشیم تا به خودمون و دیگران کمک کنیمبله درست میفرمایید.
خب اگه هیچکی با حقوق پایین کار نکنه باعث میشه همه چی درست شه![]()
سلام
امیدوارم خوب خوب باشید
این تایپک زدم تا افراد شاغل بیان علل رضایت و نارضایتی شغلیشون بیان کنند
عواملی که باعث تشویق به بهتر کار کردن میشه ؟!
عواملی که باعث کم کاری میشه؟!
و
.
.
.
.
اولا متاسفم برا برخي افراد مجموعه كه درباره خودشون اينجوري قضاوت ميكنن!!!
دوما شاغل بودن به معناي يك كار ثابت با حقوق و مزاياي بالا نيس. بلكه فرد شاغل كسيه كه در حال انجام كاريه با اهداف كوتاه مدت و بلند مدت مشخص با طي ناهمواريهاي مسير...
اما رضايت شغلي مسئله ديگه اي كه به عوامل بسياري از جمله شخصيت ،روحيه،فرهنگ و نگزش فرد به كار وجامعه مرتبط با كار و.... بستگي دارد.
فکر کنم اکثر شاغلین تو ایران مثل شما ناراضی باشن
امیدوارم وضعیت بهتر بشه
به نظر من هم تو سازمانهای دولتیفشار کاری کارمند خیلی کمه و حقوق نسبتا منصفانه میکیرن اما تو شرکتهای خصوصی به دلیل جمعیت بیکار و عدم تعهد کارفرما فشار کاری زیاده و حقوق پرداختی هم بسیار ناچیز تازه خیلیام به خودشون اجازه میدن از جوانا بیکاری بکشن
حتی تو دوره کارورزیم که دانجواه میرن برای کار ورزی همش ناله دارن
امیدوارم وضعیت بهتر بشه
مسائلی مثل چاپلوسی و ...در درجه اول قرار دارند...