سیاه چاله

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما عادت کردیم که فکر کنیم زیادی زنده میمونیم. اگه نموندیم و همین حالا سیاره ما توسط یه سیاه چاله بلعیده شد , شما تاسف چه کاری یا اتفاقی را که در گذشته داشتید و یا انجام دادید و یا موفق نشدید انجامش بدید رو میخورید؟
من امسال تو تعطیلات عید میخوام به این موضوع فک کنم.
لطفا سر نخ هاشم شما بگید.

BISEI

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
etefaghan chand vaght pish manam b hamin mozu fek kardam va ye tasmime jedi gereftam....

• Like
واکنش ها: ayja

Green Head

عضو جدید
از این متاسف میشم که چرا همیشه به امید فردا زندگی می کردم.

و متوجه میشدم که دلبستگی ام به آینده چقدر احمقانه بوده....

و از همه مهمتر به شدت تاسف می خورم از اینکه چرا شاد تر زندگی نکردم و چرا انقدر شکست هایم را جدی گرفتم و چرا از موفقیت هایم بیشتر لذت نبردم؟؟؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از این متاسف میشم که چرا همیشه به امید فردا زندگی می کردم.

و متوجه میشدم که دلبستگی ام به آینده چقدر احمقانه بوده....

و از همه مهمتر به شدت تاسف می خورم از اینکه چرا شاد تر زندگی نکردم و چرا انقدر شکست هایم را جدی گرفتم و چرا از موفقیت هایم بیشتر لذت نبردم؟؟؟
من هیچوقت به آینده امیدی نداشتم و ندارم , چون میدونم اینا دست من تنها نیست . این مردم بی فکر همه آینده منو تباه میکنند. منم تا چندی پیش زیاد به شاد بودن فکر نمیکردم و در پی اصلاح جهان بودم بخیال خودم. الان دیگه تصمیم دارم فقط برای خودم زندگی کنم.

الهه ی ناز

عضو جدید
ما عادت کردیم که فکر کنیم زیادی زنده میمونیم. اگه نموندیم و همین حالا سیاره ما توسط یه سیاه چاله بلعیده شد , شما تاسف چه کاری یا اتفاقی را که در گذشته داشتید و یا انجام دادید و یا موفق نشدید انجامش بدید رو میخورید؟
من امسال تو تعطیلات عید میخوام به این موضوع فک کنم.
لطفا سر نخ هاشم شما بگید.

دوست عزیز زندگی های امروزی به لحاظ اون کشش و حرکت گردابی فرقی با سیاه چاله نداره چون بشر آنقدر خود رو درگیر حواشی زندگی کرده که از اصل فاصله گرفته ، بله حواشی که چون سیاه چاله عمر ما رو به درون خود میکشد.

احساس خسر چیزی نیز که صرفاً هنگام مرگ بر انسان مستولی شود بلکه هر از چند گاهی با وجود هر آنچه کامیابی دنیوی بر انسان عارض میشود.

جسارتا من فقط اشاره ای کوچک میکنم که چشم اندازی داشته باشیم از هدفمندی:

اگر زندگی آدمی به همراه رشد باشد آرامش او یقیناً بیشتر خواهد بودو در کل پویایی میتواند ایجاد انگیزه کند.

ما به یک گیاه که نگاه میکنیم نیاز به خاک و آب و کود و ... عواملی از این دست دارد جهت رشد در عین حال عواملی باید از او دفع شود مثل آفت و خطرها مثل شرایط اقلیمی و آب و هوایی نامناسب

انسان هم همین ست ولی ابتدا باید سرمایه های خود را شناسایی کند و نیاز های خود را بشناسد و عوامل رشد را اماده و از عوامل انحطاط فاصله بگیرد و همینطور عوامل رکود را حذف کند .بله گاهی بعضی را میبینید تا به یه توپ قلقلی میرسند شروع به بازی میکنند ولی بعضی توپی بسیار بزرگ هم در دسترس داشته باشند درگیر بازی باان نمیشوند چرا که به استعداد های خود جهت داده اندبله او راه را دیده پس وقت را کم میبیند و بهره میگیرد و حتی خور و خوابش در جهت حاصل خیزی ست که به بار بنشیند ولی گاهی فردی خود را درگیر میکند برای تجمل و عوامل دست و پاگیر به گونه ای که تا آخر عمر هم بدوند باز هم تامین نیستند چرا؟ چون انسان ذاتاً کمال گراست اگر پول میخواهد دائم انباشت میکند باز حس میکند کم ست اگر دنبال زیبایی میرود باز دائم ورای ان را میخواهد و خوشا به حال اویی که کمال را در مسیر اصلی بخواهد به گونه ای که نهال انسانیت رادر بستری حاصلخیز به ثمر برساند.

و تا زمانی که ما استعداد های خود را در مسیر اصلی هدایت نکنیم این احساس خسران را به همراه داریم .