30 دی ازساعت 7:00الی 20:00 از هیچ یک از خدمات مخابرات استفاده نمیکنیم. :w11: رسانه شمایید
Hotspur_1985 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #1 30 دی ازساعت 7:00الی 20:00 از هیچ یک از خدمات مخابرات استفاده نمیکنیم. رسانه شمایید
sara@fshar عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #2 سلام مهسا جون مهسا اینا روکی گفته چرا منابع شناخته شده و رسمی جنبش اونارو اعلام نکرده
sara@fshar عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #4 Omid Jackson گفت: من اومدم تو گفتگو آزاد یا گفتگو سبز؟ کلیک کنید تا باز شود... ببینم تو هنو زنده ای راسی ایمیلت چی شد
Omid Jackson گفت: من اومدم تو گفتگو آزاد یا گفتگو سبز؟ کلیک کنید تا باز شود... ببینم تو هنو زنده ای راسی ایمیلت چی شد
Omid Jackson عضو جدید Jan 19, 2010 #5 sara-afshar گفت: ببینم تو هنو زنده ای راسی ایمیلت چی شد کلیک کنید تا باز شود... شکر خدا زنده. گفتم که استاد احسان در رفتن رو یاد داده! ایمیلم هنوز فعالیت داره واسه خودش.
sara-afshar گفت: ببینم تو هنو زنده ای راسی ایمیلت چی شد کلیک کنید تا باز شود... شکر خدا زنده. گفتم که استاد احسان در رفتن رو یاد داده! ایمیلم هنوز فعالیت داره واسه خودش.
Hotspur_1985 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #6 سارا جون این برام به صورت اس ام اس اومد گفتم بچه های سبز باشگاه رو در جریان بذارم.
fargol_2408 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #7 Hotspur_1985 گفت: 30 دی ازساعت 7:00الی 20:00 از هیچ یک از خدمات مخابرات استفاده نمیکنیم. رسانه شمایید کلیک کنید تا باز شود...
Hotspur_1985 گفت: 30 دی ازساعت 7:00الی 20:00 از هیچ یک از خدمات مخابرات استفاده نمیکنیم. رسانه شمایید کلیک کنید تا باز شود...
fargol_2408 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #8 Hotspur_1985 گفت: عزیزم این برام به صورت اس ام اس اومد گفتم بچه های سبز باشگاه رو در جریان بذارم. کلیک کنید تا باز شود... آره عزيزم براي منم از ديروز چند تا اومده
Hotspur_1985 گفت: عزیزم این برام به صورت اس ام اس اومد گفتم بچه های سبز باشگاه رو در جریان بذارم. کلیک کنید تا باز شود... آره عزيزم براي منم از ديروز چند تا اومده
sara@fshar عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #10 Hotspur_1985 گفت: سارا جون این برام به صورت اس ام اس اومد گفتم بچه های سبز باشگاه رو در جریان بذارم. کلیک کنید تا باز شود... خب برات شک برانگیز نبود چرا چنین چیزی قبلا از طریق مراجع معتبر اطلاع رسانی نشده همین الان تو سایت جرس هیچ خبری مبنی بر اینکه قراره 30 دی سکوت کنیم وجود نداره کلا مشکوکه اهل تلفن و اس ام اس نیستم اما اون روز بساطمو جلو نت بر پا می کنم
Hotspur_1985 گفت: سارا جون این برام به صورت اس ام اس اومد گفتم بچه های سبز باشگاه رو در جریان بذارم. کلیک کنید تا باز شود... خب برات شک برانگیز نبود چرا چنین چیزی قبلا از طریق مراجع معتبر اطلاع رسانی نشده همین الان تو سایت جرس هیچ خبری مبنی بر اینکه قراره 30 دی سکوت کنیم وجود نداره کلا مشکوکه اهل تلفن و اس ام اس نیستم اما اون روز بساطمو جلو نت بر پا می کنم
Omid Jackson عضو جدید Jan 19, 2010 #11 fargol_2408 گفت: ببخشيد مهسا جونم تشكر ندارم کلیک کنید تا باز شود... من جات تشکر میکنم.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
fargol_2408 گفت: ببخشيد مهسا جونم تشكر ندارم کلیک کنید تا باز شود... من جات تشکر میکنم.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
fargol_2408 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #12 Omid Jackson گفت: من جات تشکر میکنم.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif کلیک کنید تا باز شود... ممنون sara-afshar گفت: خب برات شک برانگیز نبود چرا چنین چیزی قبلا از طریق مراجع معتبر اطلاع رسانی نشده همین الان تو سایت جرس هیچ خبری مبنی بر اینکه قراره 30 دی سکوت کنیم وجود نداره کلا مشکوکه اهل تلفن و اس ام اس نیستم اما اون روز بساطمو جلو نت بر پا می کنم کلیک کنید تا باز شود...
Omid Jackson گفت: من جات تشکر میکنم.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif کلیک کنید تا باز شود... ممنون sara-afshar گفت: خب برات شک برانگیز نبود چرا چنین چیزی قبلا از طریق مراجع معتبر اطلاع رسانی نشده همین الان تو سایت جرس هیچ خبری مبنی بر اینکه قراره 30 دی سکوت کنیم وجود نداره کلا مشکوکه اهل تلفن و اس ام اس نیستم اما اون روز بساطمو جلو نت بر پا می کنم کلیک کنید تا باز شود...
Hotspur_1985 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #14 ok من سرچ کردم منتها تو صفحه اول ندیدم دیگه بقیه صفحه ها رو نگشتم. بچه نیاین تو تاپیک ،تا بره پایین.ببخشید از تکراری بودن.
ok من سرچ کردم منتها تو صفحه اول ندیدم دیگه بقیه صفحه ها رو نگشتم. بچه نیاین تو تاپیک ،تا بره پایین.ببخشید از تکراری بودن.