سود برنج در جيب کيست ؟؟؟ Tanz

bernabeo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نقل از روزنامه ی اعتماد :

ابراهيم رها : من خوشحالم، هرچند اوضاع همين است که مي بينيد، هرچند ستون آشپزي مدام تکه پاره مي شود، حتي هرچند مهدي کلهر چند روزي است که صحبت نکرده اما «طرح جرخوردگي اقتصادي» دوباره موضوع بحث شده و اين، خود، کمک شايان توجهي است به طبخ قورمه سبزي در سراسر کشور و حومه،
به هر روي، گويا بيشترين بحث و اختلاف پيرامون طرح جرخوردگي اقتصادي اين است که دولت مي خواهد پول حاصل از عدم پرداخت يارانه دست خودش باشد تا آن را به مصارفي که صلاح مي داند برساند. نکته فقط در اين است که دولت معمولاً چيزهايي را صلاح مي داند که اصلاً صلاح نيست،
خب طبيعي است براي داشتن يک پلوخورشت قورمه سبزي نيازمند خريد برنج هستيد. در ارتباط با همين موضوع سوال شده 800 ميليارد سود برنج هاي وارداتي به جيب چه کسي مي رود؟
الف) يک گروه هستند متشکل از ژان کلود ون دم، المپياکوس و اسدالله يکتا، سود برنج به جيب آنها مي رود،
ب) به جيب ميرحسين موسوي، کروبي و خاتمي.
ج) به جيب محسن و مهدي هاشمي (الان مد شده همه چيز را به جيب اينها حواله مي دهند،)
د) چو داني و پرسي... مرض داري مي پرسي؟،
همين طور که داريد قورمه سبزي مي پزيد لابد شما هم اين شايعه نمايندگان طرفدار احمدي نژاد در مجلس را مي شنويد که ميرحسين سکته کرده است. شما کمي آبليمو اضافه کنيد تا من شايعات بعدي طرفداران احمدي نژاد را حدس بزنم؛ الف) مهدي کروبي که از کارهاي پس از انتخاباتش خيلي پشيمان شده در يک... ثبت نام کرد، ب) خاتمي گفت اين 63 درصد که ميگن يکيش من،
ج) ميرحسين موسوي که تا به حال به خاطر غربزده بودنش سکته نکرده بود، ضمن ابراز پشيماني قول داد در اسرع وقت به اين عمل پسنديده مبادرت ورزد،
د)اي الهي همه شون جز جگر بزنن.

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حالا پول گندم و چغندر در جیب کیست ........مهرشاد تو بر داشتی؟

بالا