سلام من جزو استعدادهای درخشان هستم ومیخوام ارشد منظر شرکت کنم ولی چون منظر اسکیسش مهر برگذار میشه نمیدونم اگه با استعدادهای درخشان جای قبولشم تکلیف چیه خیلی گیر کردم زمان ثبت نام داره تموم میشه ولی من هنوز گیچم ؟ خواهشا کسی اطلاعی داره بگه؟
مارال 110 گفت:
سلام شما.....من مهندسی فضای سبز میخونم جزو استعداد های درخشانم میخواستم منظر شرکت کنم واز سهمیه هم استفاده کنم ولی اسکیس منظر مهر برگذار میشه واحتمالا نتایج استعداد درخشان تا اون موقع معلوم میشه واگه بخواهند ثبت نام کنن من چیکار کنم ؟
ویک سوال دیگه ارشد فضای سبز هم تازه امده شما چیزی در موردش میدونین که بیشتر زمینه طراحیش فعا له یا کشاورزیش وبه نظرتون من کدوم شرکت کنم؟
سلام دوست خوبم منظورتون از استعداد درخشان , همان بورسیه بدون کنکور هست ؟ راستش دقیقا متوجه منظورتون نشدم خانم مهندس ولی نتایج قبولی کنکور و بدون کنکور تا قبل از مهرماه اعلام میشه ....
در مورد ارشد منظر اگر منظورتون کارشناسی ارشد معماری منظر از زیرمجموعه های معماری هست با کد 1352
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=153279&d=1370064057
زمان برگزاری کنکور اسکیس " معماری منظر " در تیرماه هست ...
اسكيس معماري(1352) – تصويرسازي (1358) | صبح پنجشنبه 13/4/92 |
اسكيس معماري منظر (1352)- نقاشي (1358)
| عصر پنجشنبه 13/4/92
|
مطالعات فرهنگ و معماري ايران (1352) –تجزيه و تحليل نمايشنامه (1357) – ارتباط تصويري (1358)
| صبح جمعه 14/4/92 |
اسكيس معماري داخلي(1352) – نمايشنامه نويسي(1357) – تصوير متحرك(انيميشن) (1358) | عصر جمعه 14/4/92 |
مجموعه برنامهريزي شهري ، منطقهاي و مديريت شهري(1350) – اسكيس طراحي شهري(1351) – طراحي فرش(1363) | صبح شنبه 15/4/92 |
و نتایج نهایی شهریور ماه اعلام میشه .....
در مورد کارشناسی ارشد مهندسی فضای سبز عذرمیخوام اطلاع دقیقی ندارم
این گرایش با کد 1328 از زیر مجموعه
مهندسی کشاورزی هست و بهتر هست به این تالار مراجعه بفرمائید شاید دوستان در این تالار اطلاعات دقیقتری بتونن به شما بدن ( بخش
کارشناسی ارشد و دکترا تالار کشاورزی )
ولی با توجه به دروس کارشناسی ارشد این رشته که میتونین در
فایل ضمیمه این پست مشاهده بفرمائید بیشتر به طراحی فضای سبز نزدیک هست در کنار دروسی برای شناخت گیاهان .....