سوال: چه جوری میشه چند بنا رو از لحاظ فرم و حجم (ترکیب حجمی) مقایسه کرد و به صورت شیت در آورد؟

Miss Independent

عضو جدید
برای درس تمرین معماری (2) این ترم ما، موضوع پروژه مدرسه ابتدایی است... حالا هم برای عید استاد پروژه داده که برید 3 نمونه مدرسه مدرن رو از لحاظ فرم و حجم (ترکیب حجمی) مقایسه کنید و هر کدوم رو توی یه شیت ارائه بدین... (خوشبختانه، خداروشکر رو A3) ...
حالا موندم از کجا شروع کنم! :confused:
توی این سایت انواع مدارس ( همراه با عکس-پلان- مقطع) پره... اما نمی دونم چطور از نظر حجمی تحلیلشون کنم!
یعنی باید از کانسپت کمک بگیرم؟ (که کاملا موضوع مبهمیه برام)... :razz: (مطالب اینجا رو هم خوندم گیج تر شدم)...

حالا از همه این حرفا گذشته چطور باید ترسیم کنم و ارائه بدم؟
شما نمونه کار در مورد بررسی ترکیب حجمی دارید؟

marjan.hoseini

عضو جدید
سلام
ببین من مشابه این کارو واسه طرح 2 داشتم
چند تا نمونه ی خوب پیدا کن و ببر رو شیت A3چاپشون کن(با پلان و مقطع)و چند تا حجم خوب هم از چند جهت مختلف بذار و زیر هر کدوم یه سری اطلاعات راجع به اون بنا بذار.مثلا جهت پنجره به فلان دلیل اینجاست(با توجه به اقلیم)و یه چیزایی مشابه اینا
در اخرم واسه خودت جمع بندی کن و مقایسه کن که مثلا با توجه به نوع کاربری که اموزشیه و محل یاد گیریه کدوم بنا توی ساختش بیشتر این چیزا رو ملاک قرار داده
اما عکسارو حتما برو پلات رنگی بگیر کارت عالی میشه;)

Hojjat.66

عضو جدید
سلام
چند تا نمونه ی خوب پیدا کن و ببر رو شیت A3چاپشون کن(با پلان و مقطع)و چند تا حجم خوب هم از چند جهت مختلف بذار و زیر هر کدوم یه سری اطلاعات راجع به اون بنا بذار.مثلا جهت پنجره به فلان دلیل اینجاست(با توجه به اقلیم)و یه چیزایی مشابه اینا
در اخرم واسه خودت جمع بندی کن و مقایسه کن که مثلا با توجه به نوع کاربری که اموزشیه و محل یاد گیریه کدوم بنا توی ساختش بیشتر این چیزا رو ملاک قرار داده

منم از این روش بیشتر استفاده می کنم .

Miss Independent

عضو جدید
سلام

آخه مشکل اینه که از همه زوایا حجمی رو پیدا نمی کنم! :(

بالا