.
دوستان گرامی :
آیا اضافه کردن آب سرد به چای گرم ( چای آبسردی) برای بدن ضرر دارد ؟ چرا ؟ این ضرر متحمل کدام قسمت می شود ؟
.
سلام دوست عزیز آقای محمد ح اگه مشکلتون حل نشده بگین تا بعد پرسیدن اطلاعات مورد نیاز طرح را تقدیم کنم مرسی
سلام
من قصد راه اندازی يک کارخانه بسته بندی گیاهان دارویی در خراسان رضوی را دارم اما منبع اطلاعاتی کافی در زمینه خشک کردن و مناطق تامین مواد اولیه ندارم ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه![]()
سلام خدمت همه دوستان گل.من دانشجوی ترم 2 ارشد زراعت دانشگاه تربیت مدرس هستم.موضوع پایان نامه من گیاه سرخارگل است.واسه بررسی منابع ازتون کمک میخوام.ممنون میشم![]()
دوست عزیزم این رشته بیشتر به مسائل زراعی می پردازه تا خواص اون گیاهان ....سلام:
من کارشناسی شیمی دارم و برای ارشد می خوام مهندسی کشاورزی -گیاهان دارویی امتحان بدم.اگه ممکنه در مورد این رشته منو راهنمایی کنید.آیا با خوندن این رشته خواص همه گیاهان دارویی رو می شناسیم و می تونیم به درستی از اونها استفاده کنیم؟یا فقط روش کاشت و برداشت اونها رو به ما آموزش میدن؟
باتشکر
سلام دوست عزیزسلام دوستان ، من دانشجوی رشته زراعت هستم ، ارشد میخونم این ترم درس مباحث نوین دارم ، این ترم درگیر پایان نامم وقت ندارم ،کسی میتونه در مورد گیاه تره تیزک ( شاهی ) یه ppt انگلیسی واسم پیدا کنه !!!!!!!!!!1
ممنون![]()
سلام به من لطفا دانلود مقاله گل رز برای پروزه ام معرفی کننین.ممنون
.
دوستان گرامی :
آیا اضافه کردن آب سرد به چای گرم ( چای آبسردی) برای بدن ضرر دارد ؟ چرا ؟ این ضرر متحمل کدام قسمت می شود ؟
سلام
آره منم اینو از مادرم شنیدم که میگن اگر آب سرد رو به چای گرم اضافه کنید باعث نفخ شکم میشه..... ا.نم تو بچه ها بیشتره
بهتره آب جوش رو بذارید ولرم بشه بعد توش بریزید!!!! همین در همین حد میدونم...
سلام سلام من عضو جدیدم کلاسهای گیاهان دارویی یک سری آموزشها داره مثل درست کردن کرمها و پمادها و انواع داروهای ترکیبی حالا به جز اطلاعات تئوری،اطلاعات و دوره های عملی رو چیکار کنیم؟از همین باشگاه![]()
![]()
نه متاسفانه من نمیدونم ... شبیه یک گیاه هست که بهش سرخدار میگن .. البته این باید شبیه سرخدار های ارمنستان باشه ...
البته روی سرخدار بودنش هم شک دارم .... چون برگاش اینجوری نیست .. شایدم شبیهش باشهخودتون جستجو کنین ببینین عکس سرخدار شبیه این هست ؟
درسته پژمان جان ، شمال كشور، يا فكر ميكنى كدوم منطقه مناسب؟
بله سمت تنكابن به نام قلعه گردن.![]()