سوال و جواب مرد اعرابی از پیامبر

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .این تاپیکو زدم تا عشقه خودم و بقیه بچه های باشگاه رو به پیغمبر به یه سری ثابت کنم........

سوال و جواب مرد اعرابی از پیامبر
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کردم میخواهم داناترین مردم باشم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود از خدا بترس[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کردم میخواهم همیشه دل من روشن باشد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود که یاد مرگ را فراموش مکن[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم همیشه در رحمت حق باشم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود با خلق خدا نیکی کن[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم از دشمن به من آفتی نرسد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمودهمیشه توکل بخدا کن[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم در چشم مردم خوار نباشم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود پرهیزکار باش[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم عمر من طولانی باشد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود صله رحم کن[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم روزی من وسیع گردد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود همیشه با وضو باش[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم به آتش دوزخ نسوزم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود چشم و زبان خودرا ببند[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم بدانم گناه به چه چیز ریخته می شود؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود تضرع و توبه به حال بیچارگی[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم سنگین ترین مردم باشم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود از کسی چیزی مخواه[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم پرده عصمتم دریده نشود؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود پرده ی عصمت کسی را مدر[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم که گورم تنگ نباشد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود مداومت کن به قرائت سوره ی تبارک[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم مال من بسیار شود؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود مداومت کن به قرائت سوره ی واقعه هر شب[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم فردای قیامت ایمن باشم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود میان شام و خفتن به ذکر خدا مشغول باش[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم خدای تعالی را در نماز حضور یابم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود در وقت وضو گرفتن بسیار دقت کن[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم از خاصان باشم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود در کارها راستی و درستی پیشه کن[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم برای من عذاب قبر نباشد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود جامه ی خود را پاک نگهدار[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عرض کرد میخواهم در نامه ی عمل من گناه نباشد؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حضرت فرمود با پدر و مادرت به نیکی رفتار کن[/FONT]

آخرین ویرایش:

doai

عضو جدید
مرسی عزیزم.ایشاله همه مون همه این موارد رو بتونیم رعایت کنیم

آتشگاه

عضو جدید
دستتون درد نکنه ولی به نظرم بعضی از جوابها به بعضی از سوالها نمی خوره نظر شما چیه؟
راستی می شه منبعو بزاری لطفا

آتشگاه

عضو جدید
دستتون درد نکنه ولی به نظرم بعضی از جوابها به بعضی از سوالها نمی خوره نظر شما چیه؟

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهش می کنم دوست عزیز نه به نظرم شاید ظاهرن اینجوری باشه ولی اگه یکم فکر کنیم میبینیم که کاملا منطقیه.
منبع :احادیث و روایات و خطبه های حضرت محمد مصطفی (ص)

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم دوست عزیز نه به نظرم شاید ظاهرن اینجوری باشه ولی اگه یکم فکر کنیم میبینیم که کاملا منطقیه.

می خواهم دانا ترین مردم باشم جواب: از خدا بترس

اینو برام با منطقت تفسیر می کنی؟ :smile:
یعنی یکی از خدا بترسه می تونه اتم کشف کنه؟

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام بهنام خوبی؟اینا کلمات قصارهستن یعنی باید راجع بهش فکر کرد شاید با یه نگاه ظاهری و یا با تجربه کمی که بعضی از ما ها شاید داشته باشیم بهش نرسیم.درکل شاید هر کدوم از ما ربط این معانی رو بهم نفهمیم ولی متوجه نشدنه ما لزوما" دلیله بی ربط بودن بعضی از این جوابا بهم نمیشه..به نظرم بعضی از این جوابا رو بایدتجربی بهش برسیم نه با عقل و منطق ..مثله همون سوالی که تو ازمن کردی.

rahimsaei

عضو جدید

سلام دوست عزیز

به نظر من اگه کسی از خدا بترسه بیهوده وقتش را تلف نمی کنه

و اینم شنیدیم که بهترین اعمال نزد خدا فکر کردن است

پس اگه کسی از خدا بیم داشته باشه باید از عمر گران بهایش بهترین استفاده را بکنه

البته دانا بودن به این نیست که مثلاً چیزی را باید کشف کرد و هرکه این کار را نکرد دانا نیست. باید دید دانایی چیست که در این کلام قصار به آن اشاره شده است

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

به نظر من اگه کسی از خدا بترسه بیهوده وقتش را تلف نمی کنه

و اینم شنیدیم که بهترین اعمال نزد خدا فکر کردن است

پس اگه کسی از خدا بیم داشته باشه باید از عمر گران بهایش بهترین استفاده را بکنه

البته دانا بودن به این نیست که مثلاً چیزی را باید کشف کرد و هرکه این کار را نکرد دانا نیست. باید دید دانایی چیست که در این کلام قصار به آن اشاره شده است

مرسی از توضیحاتتون.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
خب مثل اینکه آدم حسابی زیاد تو این تاپیک هست
گفتم بیام دیگه کلکسیونتون تکمیل بشه!!!
مرسی از استارتر محترم
خدا ان شاء الله هممون رو از پیروان حققیقی حضرت قرار بده