سوال ودرخواست راهنمایی از بچه های مهندسی صنایع

srn57

عضو جدید
سلام!!
1- میخواستم بدونم تو دوره لیسانس در رشته مهندسی صنایع درسهای ریاضی عمومی یک و دو چند واحد هست و معمولا منبع این درسها چه کتابیه؟

2- رشته ای هست در مقطع ارشد با عنوان ( مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری ) که فقط کسانی میتونن شرکت کنن که سابقه مدیریتی دارند .
در مورد این رشته اگه اطلاعاتی دارید لطفا بگید .و اینکه اگه کسی تو این رشته ثبت نام کرده و مشغول تحصیل هست خیلی ممنون میشم اگه در مورد چگونگی قبولی و بخصوص شرط ارایه مدرک در باره سابقه مدیریتی ،به من اطلاعاتی بده.
مهمترین موضوعش درسهای امتحان ارشد هست که هیچ درس تخصصی صنایع نداره.و بچه های لیسانس صنایع هم حق شرکت تو این رشته ره ندارن.

متشکر و ممنون!!!!!!!!!!
:gol::gol::gol:

maryami

عضو جدید
صنايع سيستم و بهره وري

صنايع سيستم و بهره وري

سلام .مي خواستم در مورد درصددروس و تراز شركت كنندكان رشته صنايع - (سيستم و بهره وري و سيستم هاي اقتصادي)دانشكاه سراسري و ازاد اطلاعاتي در اختيارم بكداريد.

m@hy@r

عضو جدید
با سلام
بهتره تو قسمت مهندسی صنایع سوالهاتون رو مطرح کنین تا به جواب مورد نظرتون برسین;)

alballo2007

عضو جدید
سلام!!
1- میخواستم بدونم تو دوره لیسانس در رشته مهندسی صنایع درسهای ریاضی عمومی یک و دو چند واحد هست و معمولا منبع این درسها چه کتابیه؟

2- رشته ای هست در مقطع ارشد با عنوان ( مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری ) که فقط کسانی میتونن شرکت کنن که سابقه مدیریتی دارند .
در مورد این رشته اگه اطلاعاتی دارید لطفا بگید .و اینکه اگه کسی تو این رشته ثبت نام کرده و مشغول تحصیل هست خیلی ممنون میشم اگه در مورد چگونگی قبولی و بخصوص شرط ارایه مدرک در باره سابقه مدیریتی ،به من اطلاعاتی بده.
مهمترین موضوعش درسهای امتحان ارشد هست که هیچ درس تخصصی صنایع نداره.و بچه های لیسانس صنایع هم حق شرکت تو این رشته ره ندارن.

متشکر و ممنون!!!!!!!!!!
:gol::gol::gol:
سلام دوست عزيز رياضي 1و2 هر كدام 3واحد هستند جواب سوال بعديت را نميدونم

oyan2536@gmail

عضو جدید
دوست عزيز رياضي ها هر كدوم 3 واحده و معمولاً رياضيات ليت هولد تدريس ميشه مواردي هم هست كه كتابهاي ديگه مثل سيلورمن تدريس بشه ولي اغلب همون ليت هولد تدريس ميشه در جواب سوهل دومتون بايد بگم براي اون گرايش مهندسي صنايع بايد 3 سال سابقه كار بعد از اخذ ليسانس داشته باشي در ضمن فارغ التحصيلاي مهندسي صنايع نمي تونن اين گرايش رو انتخاب كنن مباحثش هم همون مباحث دوره ليسانس مهندسي صنايع است با يك مقدار كار پژوهشي بيشتر.موفق باشيد

ehsannn

عضو جدید
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون:cry:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام

در رشته مهندسي صنايع سر فصل هايي از رياضي 1 و 2 تدريس ميشه كه مفت گرونه...

مثلا بايد به ماتريس كه در OR بهش برميخوريم و بايد بتونيم باهاش كار كنيم يا خيلي چيز هايي ديگه درست پرداخته نميشه...
معمولا يا لايت هلد يا توماس براي تدريس معرفي ميشه....
جزوه استاد هم كه هميشه نور چشمي بوده...

faramarz20

عضو جدید
من کارشناس ارشد صنایع - سیستم و بهره وری هستم ، بخشی از دروس مربوط به دوره کامل تری از دروس کارشناسی صنایع می باشد ( حدود 9 واحد ) و بخشی دیگر نیز مربوط به کار پژوهشی و دید مدیریتی است
در کل رشته خوبی است و به نظر من از بازار کار خوبی نیز برخوردار است بخصوص اینکه بحث های بهره وری و اثربخشی فرآیندهای کاری در صنایع تولیدی و خدماتی دارد جای خود را باز می کند
البته در دوره ای که من پذیرفته شدم هیچکس سابقه کار از ما نخواست و بچه های صنایع نیز می توانستند در آن شرکت کنند ( از امسال این محدودیت دوباره برقرار شده است )
در باره ضرایب باید بگویم که در دانشگاه های آزاد ( زاهدان - اراک - نجف آباد - قزوین - تهران جنوب ) پذیرش دارد البته این ترتیب به صورت صعودی از نظر رتبه می باشد به این ترتیب که در زاهدان با ضرایب کمتری می توان قبول شد و این سیر تا تهران صعودی است - البته پذیرش هر شهر نیز به طور متوسط 15 تا 17 نفر است
به طور مثال در سال 84 می شد با 35% میانگین ضرایب در قزوین یا تهران پذیرفته شد و به طور متوسط این میانگین ضرایب هرسال 5% افزایش یافته است و اگر قصد شرکت در کنکور امسال را دارید باید روی میانگین ضرایب حدود 45 تا 50 % تمرکز کنید
در مورد آزمون سراسری و ضرایب مورد نیاز برای قبولی اطلاعات زیادی ندارم ، بهرحال اگر کسی سئوالی در این زمینه دارد در حدود اطلاعات خودم خوشحال خواهم شد که راهنمایی بکنم
نکته آخر اینکه این رشته زمینه مناسبی برای ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه بخصوص ریاضی و آمار می باشد و این کارشناسان شانس زیادی برای قبولی حتی نسبت به دیگر کارشناسان رشته های مهندسی دارند

shahramjahanbin

عضو جدید
مهندسی شیمی چطور؟

مهندسی شیمی چطور؟

من کارشناس ارشد صنایع - سیستم و بهره وری هستم ، بخشی از دروس مربوط به دوره کامل تری از دروس کارشناسی صنایع می باشد ( حدود 9 واحد ) و بخشی دیگر نیز مربوط به کار پژوهشی و دید مدیریتی است
در کل رشته خوبی است و به نظر من از بازار کار خوبی نیز برخوردار است بخصوص اینکه بحث های بهره وری و اثربخشی فرآیندهای کاری در صنایع تولیدی و خدماتی دارد جای خود را باز می کند
البته در دوره ای که من پذیرفته شدم هیچکس سابقه کار از ما نخواست و بچه های صنایع نیز می توانستند در آن شرکت کنند ( از امسال این محدودیت دوباره برقرار شده است )
در باره ضرایب باید بگویم که در دانشگاه های آزاد ( زاهدان - اراک - نجف آباد - قزوین - تهران جنوب ) پذیرش دارد البته این ترتیب به صورت صعودی از نظر رتبه می باشد به این ترتیب که در زاهدان با ضرایب کمتری می توان قبول شد و این سیر تا تهران صعودی است - البته پذیرش هر شهر نیز به طور متوسط 15 تا 17 نفر است
به طور مثال در سال 84 می شد با 35% میانگین ضرایب در قزوین یا تهران پذیرفته شد و به طور متوسط این میانگین ضرایب هرسال 5% افزایش یافته است و اگر قصد شرکت در کنکور امسال را دارید باید روی میانگین ضرایب حدود 45 تا 50 % تمرکز کنید
در مورد آزمون سراسری و ضرایب مورد نیاز برای قبولی اطلاعات زیادی ندارم ، بهرحال اگر کسی سئوالی در این زمینه دارد در حدود اطلاعات خودم خوشحال خواهم شد که راهنمایی بکنم
نکته آخر اینکه این رشته زمینه مناسبی برای ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه بخصوص ریاضی و آمار می باشد و این کارشناسان شانس زیادی برای قبولی حتی نسبت به دیگر کارشناسان رشته های مهندسی دارند

سلام من مهندسی شیمی بهربرداری از منابع نفت هستم. سئوالی دارم اینکه یک رشته خوب ارشد چی هست شرکت کنم
رشته شما را میتوانم؟
ساکن خوزستان:warn:

faramarz20

عضو جدید
سلام من مهندسی شیمی بهربرداری از منابع نفت هستم. سئوالی دارم اینکه یک رشته خوب ارشد چی هست شرکت کنم
رشته شما را میتوانم؟
ساکن خوزستان:warn:
سلام دوست عزیر ، خوب بودن یک رشته معیاری کیفی است که در میان افراد مختلف تعابیر گوناگونی از آن می شود بهرحال اگر به بحث های صنعتی ( ارزیابی عملکرد ، استقرار سیستم های کیفی ، بحث های مدیریت استراتژیک و .... ) علاقمند می باشید این رشته می تواند شما را ارضا نماید
البته لازمه قبول شدن شما داشتن پایه قوی در ریاضی و آمار می باشد هر چند که پس از پذیرش زیاد به کار شما نخواهد آمد

پرين

عضو جدید
مشاوره بديد

مشاوره بديد

سلام مي خواستم بدونم تو كنكور رتبت چقدر باشه مي توني مهندسي صنايع تو دانشگاه هاي شيراز،تهران،اهواز يا اصفهان رو بياري ؟
لطفأهم روزانه هم شبانه ممنون

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با 176 منطقه 3 و 3000 كل البته سال 79 صنايع صنعتي اصفهان قبول شدم

misaghiasl

عضو جدید
سلام ،من لیسانس شیمی هستم و از بچه های مهندسی صنایع راهنمایی میخوام (لطفا)
میخوام امسال فراگیر پیام نور ارشد صنایع شرکت کنم
لطفا اگر جزوه یا ....وجود دارد منو راهنمایی کنید، اگر میل بزنید که خیلی ممنون میشم
misaghi56@gmail.com

کمک............ اموزش برنامه دلفی

کمک............ اموزش برنامه دلفی

با عرض سلام و خسته نباشی من عضو جدید باشگاه هستم لطفا من را یادگیری برنامه نویسی دلفی کمک کنید اخه دارم پروژه ای می سازم که نیاز مبرم به این برنامه دارد با تشکر دانشجوی مهندسی صنایع