سوال در مورد گرايش گاز

121314

عضو جدید
سلام بر دوستان . شبتان به خیر . چندتا سوال داشتم : می خواستم بدونم رشته مهندسی شیمی_صنایع گاز و مهندسی صنایع بازار کارشان چه طوریه؟. کدوم رشته رو برم بهتره ؟.درامد کدوم بیشتره؟ . علاقه دارم به هر دو . من الان بوشهرم و امثال می خوام کنکور بدم موندم که از بین رشته های مثل مهندسی نفت و مهندسی نفت_استخراج و مهندسی نفت_اکتشاف و مهندسی نفت_بهره برداری مخازن هیدروکربوی و مهندسی شیمی_صنایع گاز و مهندسی صنایع کدوم بهتره؟. می خوام رشته ای برم که بتونم عسلویه کار کنم و درآمدش خوب باشه .

121314

عضو جدید
سلام نیما اقا . یعنی بین ان رشته ها شیمی گاز عالی تره ؟.

سلام نیما اقا . یعنی بین ان رشته ها شیمی گاز عالی تره ؟.
بستگي داره بخواي كجا كار كني
اگه عسلويه رو دوس داري خب مسلمه كه شيمي گاز بازارش اونجا خوبه
چون منبع گازه
صنايع هم خوب رشته خوبيه . اكثر جاها نياز دارن ولي عسلويه شيمي گاز بيشتر نياز داره

121314

عضو جدید
سلام بر دوستان . عیدو به همگی تبریک می گم . نیما اقا من زیاد از عسلویه سر در نمیارم فقط می دونم که محل نفت و گاز و امثالش هست . می خواستم بدونم که چطوری استخدام می کنند؟. یک مهندس شیمی گرایش صنایع گاز انجا کارش چیه یا با چی سروکار داره؟. چه امکاناتی را به یک فرد مجرد می دن انجا؟.درآمد چقدره؟. نیما اقا فرقی نداره که دانشگاه ازاد درس بخوانم یا دولتی ؟.

سلام بر دوستان . عیدو به همگی تبریک می گم . نیما اقا من زیاد از عسلویه سر در نمیارم فقط می دونم که محل نفت و گاز و امثالش هست . می خواستم بدونم که چطوری استخدام می کنند؟. یک مهندس شیمی گرایش صنایع گاز انجا کارش چیه یا با چی سروکار داره؟. چه امکاناتی را به یک فرد مجرد می دن انجا؟.درآمد چقدره؟. نیما اقا فرقی نداره که دانشگاه ازاد درس بخوانم یا دولتی ؟.
خب مطمئنا واسه استخدام بين دانشگاه آزاد و دولتي فرق ميذارن و اولويت رو به دولتي ها ميدن
شرط معدلشون هم فرق داره .
منم تا حالا عسلويه كار نكردم ولي بهتره كه از اونايي كه كار كردن اونجا سوال بپرسي
عسلويه پتروشيمي و گاز داره . نفت نداره
پس رشته هاي پترو و گاز رو بهتر و بيشتر ميپذيرن . اطلاعات بيشتر رو بايد از كارمنداي اونجا بپرسي . چند تاييشون توي همين سايت هم هستن

سلام نیما اقا . اگر امکانش هست میشه به ان افرادی که عسلویه کار می کنند و تو این سایتند پیغام بدهید که منو راهنمایی کنند .
دوست عزيز شما اگه قصد دارين باهاشون در تماس باشيد ميتونيد توي همين تالار پيداشون كنيد و بهشون پيغام بديد
توي تاپيكهاي كارشناسي ارشد و استخدامي و ....
يه گشتي بزنيد بد نيستا :)

mojtaba_a_m

عضو جدید
توي پتروشيمي هاي ماهشهر و بندر امام هم آيا مهندسي شيمي گاز قبول مي كند ؟

توي پتروشيمي هاي ماهشهر و بندر امام هم آيا مهندسي شيمي گاز قبول مي كند ؟
معمولا سه گرايش نفت و گاز و پتروشيمي ميتونن تا حدودي بجاي هم كار كنند . البته نه زياد
ولي معمولا اينجوريه كه توي پالايشگاه هاي گاز به پترو هم نيازه ولي توي پالايشگاه هاي پترو، گاز زياد نيازي نيست !

asus

عضو جدید
سلام
اصولا همونطوری که همه می دونن پاری جنوبی یکی از بزرگترین میدان گازیه - مهندسی شیمی گرایش صنایع گاز طراحی فرایندهایی از ابتدای خروج گاز از چاه ها تا رسیدن اون بدست مصرف کننده مربوط به این رشته است حالا اگه درست خوب باشه معدل دانشگاهتم خوب باشه و اصولا آدم فعالی باشی حتما می تونی جذب بازار کار بشی.با آرزوی موفقیت و قبولی در رشته مورد علاقه:smile:

hesam1776

عضو جدید
.سلام.من حسام هستم.ماهشهر پترو شیمی میخونم.دانشگاه ازاد.میدونم در حال حاظر جذب مهندس شیمی تا 4 سال اینده خوبه . در حال حاظربا خصوصی شدن شرکت های ÷تروشیمی ...استخدام خیلی کم میکونن. درامدپایه براید یک مهندس شیمی توی ماهشهر بالای 450 تومانه.این پایه حقوقه.بعد از شش ماه تا ده ماه بسته به اینکه خودتو چطور نشون بدی حقوقت به 700 هم میرسه.
اما اسلوئه موضوش فرق میکنه.بخاطر اینکه 70% حقوق واسه اب و هواشه.پایه بالای 700
بعد از 1 سال راحت یک میلیونو میگیری.((با تحقیق میگم))اما یک مسئله ای که هست اینه که قراردادای اسلوئیه 5 ساله است.یعنی ازت 5 سال تعهد میگیرن که اونجا کار کنی در صورتی گه وسط کار بیای بیرون واسط دردسر میشه.
اگه متاهل باشی علاوه بر حقفوق ثابتت حق ودیعه مسکن هم میگیری.رو هم رفته تو گرایشات شیمی پتروشیمی بهتره.البته گازو نفت هم زیاد با شیمی_پتروشیمی از نظر چارت درسی فرقی نمیکنن.حسن پتروشیمی اینه که هم تو شرکت نفت جذب کار داره و هم تو شرکت پتروشیمی.این نکته هم بدونید که هنوز 30%مجتمع های پتروشیمی راه اندازی شده.پس حالا حلا ها کار هست.3 تا پتروشیمی تا 2 ساله اینده هم افتتاح میشه.در ضمن نشنیدم که تو ماهشهر گاز جذب کنن.امیدوارم کمکی کرده باشم;)

بالا