سوال در مورد مفصل ربات

raminbabak

اخراجی موقت
سلام
من ميخام يه بازويي بسازم كه همزمان با چرخش مفصل همزمان انتهاي بازوي ربات به اون طرف به حر كت در بياد و قدرت بيشري اعمال كنه؟ از چه سيستمي بايد استفاده كنم كه سريع باشه ؟؟

raminbabak

اخراجی موقت
اين همه مهندس ادعاشون ميشد بس كجا ماندن مردان با ادعا....................................................

jazemi

عضو جدید
با سلام لطفا در مورد درخواستتون کمی توضیح بیشتر و در صورت امکان نقشه اولیه حتی دستی برایم بفرستید تا پس از بررسی در صورت امکان بتوانم راهنمائی و یا طرح بدرد بخور حضورتان تقدیم کنم. قدرت مورد نیاز ودرجات ازادی وطول بازو و... می تواند مفید باشد.

raminbabak

اخراجی موقت
سلام
ببينيد دوست عزيز من مي خام يه بازر بسازم cnc welding كه زاويه چرخش 180 درجه رو يك خط مستقيم باشه ولي ظرافت جوشكاري براي من مهمه لرزشي نداشته باشه خيلي هم سريع باشه و دقت عمل زيادي داشته باشه .با كاربرد جوشكاري در تسليحات راديو اكتيوي جاهايي كه بشر نمي تونه جوشكاري كنه قدرت زيادي متحمل نمي شه فقط بايد بدنه مقاومي داشته باشه بايد از فلز سبك استفاده بشه يا نمي دونم يه نوع پلي آميد خوب......مسائل مهم براي من فقط حركت سريع و با دقت مهمه

با سلام لطفا در مورد درخواستتون کمی توضیح بیشتر و در صورت امکان نقشه اولیه حتی دستی برایم بفرستید تا پس از بررسی در صورت امکان بتوانم راهنمائی و یا طرح بدرد بخور حضورتان تقدیم کنم. قدرت مورد نیاز ودرجات ازادی وطول بازو و... می تواند مفید باشد.

jazemi

عضو جدید
سلام
لطفا به ای سئوالات جواب بدید
1- قابل حمل باشه؟
2- امکان اتصال به جای صلب داره؟
3-شعاع دوران چقدره؟
4 جوشکاری با چه نوع پاور انجام میشه؟ نوع جوشکاری؟
5- منظور از سرعت دورانی مد نظر شما چقدره؟
6-خود سیستم در بطن قطعه کار قرار میگیره یا از بیرون جوش میده؟ منظورم اینه که میخوای یک بوش لبه دار جوش بدی از بیرون یا همانو از داخل؟
البته سئوالات دیگر دارم که پس از جوابتون خواهم پرسید.
بطور کلی امکان ساخت هر نوع بازوی روباتیک بدون لرزش و با دقت بالا وجود دارد.
پی گیر باش! ممنون

raminbabak

اخراجی موقت
صد درصد كه بايد قابل حمل باشه
بلي امكاناتصال داشته باشه
شعاع دوراني 30 cm
در نوع جوش بايد منطقه جوشكاري رو بررسي كنم تو اين موندم چون هر نوع جوشي يه امكانات خاصي مي خاد
سرعت منظورم اينكه جابه جايي بازو خوب و سريع باشه كند نباشه
نه اين يك سيستم كاملا جدا از قطعه كار هست
..نمي دونم حتما پروژه گنده تر از دهنم هست ولي بايد انجامش بدم . چون مي خام و بايد انجامش بدم.
از شما دوست عزيز هم ممنون

سلام
لطفا به ای سئوالات جواب بدید
1- قابل حمل باشه؟
2- امکان اتصال به جای صلب داره؟
3-شعاع دوران چقدره؟
4 جوشکاری با چه نوع پاور انجام میشه؟ نوع جوشکاری؟
5- منظور از سرعت دورانی مد نظر شما چقدره؟
6-خود سیستم در بطن قطعه کار قرار میگیره یا از بیرون جوش میده؟ منظورم اینه که میخوای یک بوش لبه دار جوش بدی از بیرون یا همانو از داخل؟
البته سئوالات دیگر دارم که پس از جوابتون خواهم پرسید.
بطور کلی امکان ساخت هر نوع بازوی روباتیک بدون لرزش و با دقت بالا وجود دارد.
پی گیر باش! ممنون

jazemi

عضو جدید
منظور شما از شعاع دورانی داخلی است یا خارجی؟ یعنی به زبان ساده داخل لوله جوش میشه یا خارج؟
برای انتخاب نوع جوش باید متریال دو قسمت جوشکاری مشخص باشه!
برای جوشکاری میتونی قطعه کار را بگردونی؟
سرعت کاملا قابل کنترله!
اصلا نگران گنده بودن پروژه نباش . بایه کم تلاش انجامش میدی. فقط جواب سئوالات را بفرست
من یک پروژه کاملا تجاری و تست شده انجام دادم که عکسش رو برات میفرستم. می تونی با طرح خودت مقایسه کنی و اگر شباهت دیدی بگو تا واضح تر برات تشریح کنم . اگر عکس همرام بود امروز برات می فرستم لطفا ایمیلتو برام بفرست
خداحافظ

raminbabak

اخراجی موقت
delkhoon@gmail.com
تا امشب اطلاعات كامل رو برات مي فرستم ممنونم

منظور شما از شعاع دورانی داخلی است یا خارجی؟ یعنی به زبان ساده داخل لوله جوش میشه یا خارج؟
سرعت کاملا قابل کنترله!
اصلا نگران گنده بودن پروژه نباش . بایه کم تلاش انجامش میدی. فقط جواب سئوالات را بفرست
من یک پروژه کاملا تجاری و تست شده انجام دادم که عکسش رو برات میفرستم. می تونی با طرح خودت مقایسه کنی و اگر شباهت دیدی بگو تا واضح تر برات تشریح کنم . اگر عکس همرام بود امروز برات می فرستم لطفا ایمیلتو برام بفرست
خداحافظ

raminbabak

اخراجی موقت
نه خارج لوله جوش مي خوره
نه قطعه كار حتما ثابته
سرعت بايد قابل كنترل باشه در مورد نوع جوش مي خام كمكم كني ببينم البته دارم روش مطالعه مي كنم 2 3 روزه بهت جواب ميدم.

سرعت کاملا قابل کنترله!
خداحافظ

maleknet

عضو جدید

من درباره آنچه lموضوع بحثتان است اطلاعات زیادی ندارم
تا در بحثتان حضور فعال داشته باشم و از دور تنها این
بحث را دنبال میکنم . اگر لطف بفرمایید گفتگوهایتان را
اندکی روان تر همینجا پی گیری کنید ممنون خواهم بود.