سلام.
من با نرم افزاری برای پردازش مولکول ها در یک کامپیوتر 7 هسته ای استفاده میکنم.شنیدم باید از این نرم افزار تحت لینوکس استفاده کنم.تا همه 7 هسته در پردازش نقش داشته باشند.
کمی اطلاعات راجع به لینوکس،طریقه نصب،و طرز کارش نیاز دارم.
ممنون میشم کمک کنید.
سلام.
من با نرم افزاری برای پردازش مولکول ها در یک کامپیوتر 7 هسته ای استفاده میکنم.شنیدم باید از این نرم افزار تحت لینوکس استفاده کنم.تا همه 7 هسته در پردازش نقش داشته باشند.
کمی اطلاعات راجع به لینوکس،طریقه نصب،و طرز کارش نیاز دارم.
ممنون میشم کمک کنید.
والا سرورهایی با تعداد هسته های بالاتر هم داریم که با ویندوز 64 بیتی کار می کنند. لپ تاپ من 8 هسته ای هست یه جورایی و خیلی خوب کار میکنه و پردازش های سنگین رو هم به خوبی handle می کند
باز هم از دوستان متخصص در لینوکس میخوایم نظرشونو بگن![]()
در مورد سی پی یو های چند هسته ای Mac OS بهترین گزینست از لینوکس خیلی بالاتره.
البته روی سیستم های غیر اپل، باید بصورت Hackintosh نصب کنید که کار چندان راحتی نیست ، ولی بازم میشه![]()
خانوم مدیر : شما دارید این حرف ها رو میزنید؟؟؟
ویندوز در مورد سرور اصلا با لینوکس قابل مقایسه نیست.
مخصوصا اینکه برای سرور شما احتیاج دارید که با حداقل سخت افزارها بهترین راندمان رو داشته باشید که انجام این عمل یعنی رفتن به سمت لینوکس.
لپ تاپ شما هم ۸ هسته ای نیست، بلکه فقط هر هسته تنها ۲ ترد (نخ پردازشی) رو پشتیبانی می کنه، اصلا لپ تاپ ۸ هسته ای نداریم.
ویندوز اصلا در زمینه ی پردازش تحت شبکه با مشکلات عدیده ای روبرو هستش نمونه ی خیلی بارزش هم استفاده ی انیمیشن کارهای حرفه ای از لینوکس و برنامه های تحت اون و اینکه سخت ترین تست گرافیک برای کارت گرافیک و سی پی یو تست اپن جی ال هستش
ویندوز اگه خوب بود مایکروسافت رویه دیتا سنتر های خودش استفاده می کرد نه اینکه بره لینوکس نصب کنه.
 من کارشناس نرم افزار و ارشد هوشم پس در خصوص مسائل سخت و شبکه تخصص حرفه ای ندارم (این 1) برای همین هم گفتم شماها باید نظر بدید. هرکسی تو زمینه ای ضعف داره و براحتی اعتراف هم میکنم.
چیزی که شما گفتید دقیقا مثل این می مونه که به یه معمار بگن برای ۲۰ سال رویه یه خونه کار کن...خوب تهش یه چیز عالی میشه...اصلا نشه باید به معمار شک کنی.
اینکه من رویه یه سخت افزار خاص یه نرم افزار خاص و بهینه رو ارائه کنم که نمیشه سیستم عامل......میشه؟
اون هکینتاش هم برای خودش خوبه...وقتی که نشه بروزرسانی اش کرد چه فایده
هرچند که بازم ۱۰۰۰۰۰۰ برابر از ویندوز بهتر هستش و به ویندوز شرف داره...
باتشکر......

چرا سون 64 بیتی 7 هسته رو ساپورت نمیکنه؟
لینوکس فرقش با ویندوز های دیگه چیه؟
برای پردازش بهتر یهنرم افزار ، باید فضای بیشتری به درایو c اختصاص داد؟
هارد یک ترا،رم 8 گیگ،گرافیک 2 گیگ ،
CPU i7
چقدر واسه درایو c در نظر گرفته شه خوبه؟
کامپیوتر رو فقط واسه نرم افزار پردازش مولکول استفاده میکنم
اشکال حرفم مگه چیه؟من کارشناس نرم افزار و ارشد هوشم پس در خصوص مسائل سخت و شبکه تخصص حرفه ای ندارم (این 1) برای همین هم گفتم شماها باید نظر بدید. هرکسی تو زمینه ای ضعف داره و براحتی اعتراف هم میکنم.
در خصوص سرور حق با شماست اما یه چیز رو هم در نظر بگیر که سرور چی؟! بله ما هم یه سری سرورهای لینوکسی داریم اما سرور اتوماسیون اداری یک شرکت با اون عظمت نمیتونه لینوکسی باشه حتی چون محدودیت کاربرد داره و قبول دارم که ویندوز مشکلاتی دارد اما به دلایلی مجبور هم هستیم.
در خصوص لپ تاپ هم گفتم یه جورایی اگر دقت کنی. میدونم Corei7 هم 8 هسته ای نیست
از اطلاعات هر دو ممنون![]()
)
هارد یک ترا،رم 8 گیگ،گرافیک 2 گیگ ،
CPU i7
چقدر واسه درایو c در نظر گرفته شه خوبه؟
کامپیوتر رو فقط واسه نرم افزار پردازش مولکول استفاده میکنم
ممنون از راهنماییتون.
فعلا با ایرانسل به اینترنت وصلم و سایتهای معرفی شده رو نمیتونم باز کنم.
امیدوارم بتونم اطلاعات خوبی ازشون بدست بیارم.
چرا سون 64 بیتی 7 هسته رو ساپورت نمیکنه؟
لینوکس فرقش با ویندوز های دیگه چیه؟
 سون 64 بیتی من دارم و مشکلی نداره سلام....
ما به شامخ و بلند شما توهین نکردیم فقط خواستم بگم که بچه های کامپیوتر حداقل توپه هرچیزی باید یه دستی داشته باشند، هرچند منکر تخصصی بودن نمیشم. به هر حال...
شاید تویه اصفهان شرکت های برای برنامه هاشون هزینه پرداخت نکنند که به حساب صرفه جویی میذارند ولی الان شرکت های متوسط به بالا تویه تهران دارند با لینوکس کار می کنند، جز اینکه شرکت زیادی قدیمی باشه...
برنامه نویسی که تحت لینوکس راحتتر از ویندوز هستش مخصوصا با QT فکر کنم که شما باهاش کار کرده باشید، اینکه دیگه محیط برنامه نویسی هستش (الان میگید من فقط ویندوز ... بگو دیگه...بگو بگو...)
به هر حال ما به شما همواره احترام گذاشتیم و میذاریم، بالاخره شما جای مادر ما هستید....
باتشکر...
 به حساب ناراحتی و ... نذاشتم. در خصوص اطلاعات جانبی کاملاً موافقم اما مشکل اینجاست که کلاً از بحث سخت افزار خوشم نمیاد. حرف شما رو هم قبول دارم. در خصوص سرور هم عرض کردم مثلاً اتوماسیون اداری خریداری شده از یک شرکت وقتی روی ویندوز کار میکنه مجبورید از آن استفاده کنید نه اینکه نمیخواهید وگرنه برای شرکت هایی در سایز شرکتی که مثلاً من هستم این هزینه ها زیاد هم باشه به چشم نمیاد.لینوکس انواع مختلف داره.چه فرقی با هم دارن؟کدوم ترجیح داده میشه؟
روی لپ تاپ نمیخوام نصب کنم.روی pc که اطلاعاتش رو گفتم.
فقط هم واسه نرم افزاری که باهاش کار میکنم.
چند ماه بعد به حالت ویندوز 7 ،64 بیتی برمیگردونم.

مطمئنا نمونه بهتری از نرم افزارهای مورد نظرتون برای مک هست![]()
سلام...
کی میره مک نصب کنه آخه؟؟؟؟؟؟؟
انواع توزیعات لینوکس هم به ۲ صورت کلی هستش
یا دبیان بیس و یا ردهت بیس... یعنی یا دب بیس و یا آر پی ام بیس...
دیگه چی می خوای؟
باتشکر....

دقیقا مشخص هست لینوکس چقدر ضعیفه!
با اون همه توزیع و کرنل و ..... فقط 5 درصد کامپیوتر های شخصی(!) ازش استفاده میکنند!
ولی مکینتاش حدود 25 درصد و ویندوز 70 درصد هست![]()
 الان قدرتمند ترین سرورهای جهان (مثل iCloud ، Dropbox و IBM) دارند از OSX server استفاده میکنند،
ثانیا لینوکس یک سیستم عامل نوظهور هست، ثانیا اصلا کار باهاش لذت نداره، درسته که آزادی داره و راحت هر آتیشی که دلت میخواد میسوزونی، ولی نه اینترفیس زیبا، نه جسچر های مالتی تاچ، نه یه پردازش درست و حسابی ! هیچی!
به عبارتی دست هرکی رسیده یه دستکاری کرده توش و شده یه توزیع!
مک هم نسخه های حرفه ای سرور داره، ولی با سخت افزار حرفه ای![]()
در کل آمار کم استفاده از مک به خاطر همین سخت افزار اختصاصی هست، ولی لینوکس که سخت افزار اختصاصی نداره ؛ چرا آمارش انقدر کمه؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
| H | مزایای هاست لینوکس با پنل سی پنل cpanel | سیستم عامل | 0 | |
| H | هاست لینوکس و انواع هاست | سیستم عامل | 0 | |
| H | درباره هاست لینوکس ایران در هاست کد | سیستم عامل | 0 | |
| S | دوره آموزشی لینوکس LPIC-2 | سیستم عامل | 0 | |
| N | آموزش انتقال فایل در لینوکس | سیستم عامل | 0 |