سوال درباره ماه عربی

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسبت انسان بودن به تقویم خورشدی مثل نسبت مسلمونی به ماه قمریه!

هم توی انسانیت و هم توی تقویم خورشیدی همه چیز هزاران سال ثابته.
توی اسلام و ماه قمری همه چیز به تدریج عوض میشه و یه روز مثلا دروغ میشه ارزش و زمستون میفته تو تابستون:biggrin::redface:

کجای اسلام و مسلمونی گفته دروغ ارزشه

چرابه خودت اجازه میدی هرچرت و پرتی بگی

مثلا همین خودت الا دروغی گفتی که فکر می کنی ارزشداشته و فکر می کنی ارزشت با این بالامیره

• Like
واکنش ها: Sarp

mehrshad53

اخراجی موقت
کجای اسلام و مسلمونی گفته دروغ ارزشه

چرابه خودت اجازه میدی هرچرت و پرتی بگی

مثلا همین خودت الا دروغی گفتی که فکر می کنی ارزشداشته و فکر می کنی ارزشت با این بالامیره

پس چرا تمام روحانیون رده بالا دروغ میگن؟
یعنی تو از اونا مسلمون تری؟
مگه اسلام را از طریق روحانیت نباید شناخت؟
مثلا اقای محمود خان دروغ میگن و خیلی هم مسلمونن!!
چرا مسلمونا دروغگو ترینان؟
استاد معارف دانشگاه ما میگفت که اگه خواستین دروغ بگین و گناه نباشه اینکارو بکنین:
اگه جواب یه سوال بله بود شما توی دلت یه سوال بکن از خودت که جوابش نه باشه و بعد بلند بگو نه!!!
طرف یه اخوند با سابقه بود!!!
حالا فهمیدی چرا؟

mehrshad53

اخراجی موقت
[FONT=&quot]و 'خواجه نصیر الدین ' دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است :[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟[/FONT]​
[FONT=&quot]من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم .[/FONT]​
[FONT=&quot]خواجه نصیر الدین فرمود :[/FONT]​
[FONT=&quot]ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است .[/FONT]​
[FONT=&quot]اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است.[/FONT]​
[FONT=&quot]من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از 'غوتمه ( بودا ) 'در خاورزمین تا 'مانی ایرانی' در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند .[/FONT]​
[FONT=&quot]آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد .[/FONT]​
[FONT=&quot]اما عیب اخلاق مسلمانی چیست ای شیخ ؟[/FONT]​
[FONT=&quot]در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان ' اما ' و ' اگر ' دارد .[/FONT]​
[FONT=&quot]در اسلام تو را می گویند :[/FONT]​
[FONT=&quot]دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکی نیست .[/FONT]​
[FONT=&quot]غیبت مکن ... اما غیبت انسان بدکار را باکی نیست[/FONT]​
[FONT=&quot]قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکی نیست .[/FONT]​
[FONT=&quot]تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکی نیست .[/FONT]​
[FONT=&quot]و این ' اماها ' مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمانی به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمان می داند و اجازه هر پستی را به خود می دهد و خدا را نیز از خود راضی و شادمان می بیند .[/FONT]​
[FONT=&quot]و راز نابخردی و پستی مسلمانان در همین است ای شیخ کسلان ....[/FONT]​

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد معارف دانشگاه ما میگفت که اگه خواستین دروغ بگین و گناه نباشه اینکارو بکنین:
اگه جواب یه سوال بله بود شما توی دلت یه سوال بکن از خودت که جوابش نه باشه و بعد بلند بگو نه!!!
حالا فهمیدی چرا؟

این یه دروغ از تو مثل یه دروغ از اونها هست و فرقی نداره

تو مسلمونی؟

mehrshad53

اخراجی موقت
این یه دروغ از تو مثل یه دروغ از اونها هست و فرقی نداره

تو مسلمونی؟

اینکه اخونده اینو میگفت؟
فکر میکنی دروغ میگم؟
اسمشم حاج اقا طریقت بود!!!
مسلمون همه را به کیش خود پندارد!!!
من غلط بکنم مسلمون باشم!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه اخونده اینو میگفت؟
فکر میکنی دروغ میگم؟
اسمشم حاج اقا طریقت بود!!!
مسلمون همه را به کیش خود پندارد!!!
من غلط بکنم مسلمون باشم!

گفتم دروغی که گفتی که " مثلا دروغ میشه ارزش و زمستون میفته تو تابستون:biggrin::redface:"

و یه دروغ از اونا که کلیگفتم فرقی نمی کنه

mehrshad53

اخراجی موقت
گفتم دروغی که گفتی که " مثلا دروغ میشه ارزش و زمستون میفته تو تابستون:biggrin::redface:"

و یه دروغ از اونا که کلیگفتم فرقی نمی کنه

خب مگه نشده؟
دیگه چه قدر دروغ باید از جنتی و رفسنجانی و محمود و مشایی و 1000 نفر دیگه بشنویم که راضی بشی؟
هی بگین اسلام واقعی نیست این!!!
پس چیه؟ مگه حکومت ولی فقیه نیست؟ مگه ایشون نمیتونه بیاد بگه فلانی دروغ نگو؟
چرا بی دینا کمتر دروغ میگن؟
اینکه نشد هرجا خوب شد بگیم اسلام و هرجا بد بود بگیم واقعی نیست!
هر دو طرفش را ببین عزیزم.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]و 'خواجه نصیر الدین ' دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است :[/FONT]​
[FONT=&quot]در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟[/FONT]​
[FONT=&quot]من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم .[/FONT]​
[FONT=&quot]ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است .[/FONT]​
[FONT=&quot]اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است.[/FONT]​
[FONT=&quot]من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از 'غوتمه ( بودا ) 'در خاورزمین تا 'مانی ایرانی' در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند .[/FONT]​
[FONT=&quot]آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد .[/FONT]​
[FONT=&quot]در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان ' اما ' و ' اگر ' دارد .[/FONT]​
[FONT=&quot]و این ' اماها ' مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمانی به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمان می داند و اجازه هر پستی را به خود می دهد و خدا را نیز از خود راضی و شادمان می بیند .[/FONT]​

وقتی این مطلب رو گذاشتی یک لحظه به حرف پست اولت هم توجه می کردی که خطاب خواجه نصیر به تو هم هست اینجا

بهتره وقتی یه چی میگی اول مز مزه کنی بعدش به زبون بیاری البته محترمانه
درسته از یه چیزایی ناراحتی اما هر چیزی را نباید دلیل بر حرف آورد
و به دروغ متوسل شدن برای اثبات دروغ دیگران. اونها که خودشون رسوای عالم هستند

hamid1635

عضو جدید
این پست اولاش یک چیزی بود و حال یک چیز دیگه
در مورد تقویم باید بگم که اگر هر قومی و هر نژادی کار های خودشون رو با ماه تطبیق بدن در طول سالیان مختلف نام ماه های اونا در فصول بهار و تابستان و پاییز و زمستان در گردشه
اما اینکه برای فصول خودشون چیکار می کنند هم واضحه.
همین که اسم این فصل براشون مشخصه کافیه
مگه فصل ها برای ما چقدر تاثیر در کارهای روز مره ما داره؟ اگه یکم فکر کنیم میبینیم خیلی کمه.
چیزی که برای ما مهمه اینه که بدونیم امروز چندم ماهه و قرار ها و سایر مسائل رو با اون هماهنگ می کنیم و این هم ربطی به فصل نداره.

اما اینکه بگیم کدوم تقویم بهتره
این شد یک حرف حسابی
منم میگم تقویم شمسی ما از همه بهتره
اما این اجازه رو به خودم نمی دم به کلی جمعیت که تقویم قمری یا تقویم میلادی دارن توهین کنم و بگم اونا بی عقل هستند.

hamid1635

عضو جدید
حالا فهمیدی چرا؟

اون استاد معارف شما هم مثل اینکه این حکم رو درست متوجه نشده یا شما درست متوجه نشده
بالاخره اینطوری نیست.
چیزی که هست اینه:
ما یک دروغ داریم و یک توریه
توریه اینه که مطلبی راست رو به مخاطب خودت بگی اما اون از حرف شما برداشت دیگه ای کنه
اما نکته مهم اینه که این عمل هم در هر زمان جائز نیست
به عنوان مثال :
شخصی از شیعیان حضرت امیر از دست افراد حکومتی در حال فرار بود و از جلوی حضرت گذشت.
کمی بعد حضرت جای خودشون رو عوض کردند و وقتی از ایشان پرسیدند فلانی را ندیدید؟
فرمودند: از موقعی که اینجا نشستم خیر

این حفی کاملا راست است اما در موقع حفظ جان فرمودند.

*Essi*

اخراجی موقت
خدا رو شکر هر وقت کم میاری همین چهار کلمه رو میگی
.
همین 4 تا کلمه،یعنی عدم حضور پیامبر ، مخصوصا پیامبر صاحب کتاب!!!!!!!!!
در مناطقی به جز مصر،خاورمیانه (در واقع قوم بنی اسرائیل)،نشان میدهد که باورهای شما نه تنها ریشه جهانی ندارد،بلکه کاملا افسانه های مردم یک خطه از زمین است.

حتی بزرگترین علمای شما هم نتوانسته اند،این 4 کلمه را توجیه کنند و فقط سفسطه و مغلطه کرده اند.

خودت بالا گفتی موضوع بحث چیز دیگه ای هست
اما اینجا خودت برگشتی
چرا؟
.
ما داشتیم درباره ماه قمری و.... قبل از حضور گوهربار شما بحث میکردیم.
اما شما باز مطابق سنت حسنه خودتان،بحث را منحرف کردید و به جای توجیه حکمت ماه قمری،به نیمکره جنوبی و.... روی آوردید تا دیگران مجبور به پاسخ شوند و از بحث اصلی منحرف شوند.

آقا اسماعیل درسته باسوادی اما سوادت در همین حده که بگردی تو چند کتاب و مطالب که برات جالبه جمع کنی و بیاری اینجا بازگو کنی.
باز اقلا سواد من در سه خط از ده تا کتاب خلاصه میشه.
شما که فقط یک کتاب دارید و 500 هزار جلد تفسیر از روش نوشتید،چی!!!!

:warn: هنوز هم دیر نشده، اگه نمیخواهید بحث را منحرف کنید،بفرمایید چرا الله ، ماه قمری را به عنوان مرجع قرار داده و چه مزیتی در این تقویم قمری است که خدای شما آنرا برای عبادت و روزه و حج و.... برگزیده؟؟؟

hamid1635

عضو جدید
[FONT=&quot]و 'خواجه نصیر الدین ' دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است :[/FONT]​

لطف می کنید منبع حرفتون رو بگید
ممنون میشم

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
:warn: هنوز هم دیر نشده، اگه نمیخواهید بحث را منحرف کنید،بفرمایید چرا الله ، ماه قمری را به عنوان مرجع قرار داده و چه مزیتی در این تقویم قمری است که خدای شما آنرا برای عبادت و روزه و حج و.... برگزیده؟؟؟
من عجله ای در جوابدادن ندارم
من گفتم نیاز نیست واسه اثبات حرف خودت به هردلیل اشتباهی در رد تقویم های دیگه مثل میلادی روبیاری همین

قبول نداری واسه رد دلیلی کوبیدی سنت درست دیگران رو و فقط واسه اینکه چیزی گفته باشی تقویم ایرانی رو علم کردی
بازم می خوای ادامه بدی

koobagher

عضو جدید
با سلام.
به نظر نمی رسد که «ربیع» حتما معنی بهار می دهد.
از کلمه «ربع» به معنی چهارم می تواند باشد.
روی هم رفته اسامی ماه های عربی ربطی به فصول جغرافیایی ندارند چه اگر این مورد را درباره ماه های خورشیدی هم بگوییم؛ این ماه ها و فصلها در قطبین زمین بی معنا خواهند شد. لذا این کلمات فقط برای نامگذاری می باشد.
اعراب بهار و تابستان و پاییز و زمستان را بر اساس ماههای رومی یا بر اساس فصول آب و هوایی سال حساب می کردند نه بر اساس نامگذاری ماه های خودشان.
دیگر اینکه این موارد چندان مهم نیست و نقشی تأثیرگذار در زندگی عادی ندارد.
با تشکر.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]و 'خواجه نصیر الدین ' دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است :[/FONT]

[FONT=&quot]در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟[/FONT]

[FONT=&quot]من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم .[/FONT]

[FONT=&quot]خواجه نصیر الدین فرمود :[/FONT]

[FONT=&quot]ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است .[/FONT]

[FONT=&quot]اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است.[/FONT]

[FONT=&quot]من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از 'غوتمه ( بودا ) 'در خاورزمین تا 'مانی ایرانی' در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند .[/FONT]

[FONT=&quot]آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد .[/FONT]

[FONT=&quot]اما عیب اخلاق مسلمانی چیست ای شیخ ؟[/FONT]

[FONT=&quot]در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان ' اما ' و ' اگر ' دارد .[/FONT]

[FONT=&quot]در اسلام تو را می گویند :[/FONT]

[FONT=&quot]دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکی نیست .[/FONT]

[FONT=&quot]غیبت مکن ... اما غیبت انسان بدکار را باکی نیست[/FONT]

[FONT=&quot]قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکی نیست .[/FONT]

[FONT=&quot]تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکی نیست .[/FONT]

[FONT=&quot]و این ' اماها ' مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمانی به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمان می داند و اجازه هر پستی را به خود می دهد و خدا را نیز از خود راضی و شادمان می بیند .[/FONT]

این داستان از پایه دروغه و صرفا یه داستان

در اسلام این چیزهایی که شما میگی نداریم. از خواجه نصیر هم مایه نذارید بهتره چون هم پشت سر مرده حرف زدی هم اینکه تنشو توی گور میلرزونی هم داری گناه خودتو سنگینتر میکنی.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مگه نشده؟
دیگه چه قدر دروغ باید از جنتی و رفسنجانی و محمود و مشایی و 1000 نفر دیگه بشنویم که راضی بشی؟
هی بگین اسلام واقعی نیست این!!!
پس چیه؟ مگه حکومت ولی فقیه نیست؟ مگه ایشون نمیتونه بیاد بگه فلانی دروغ نگو؟
چرا بی دینا کمتر دروغ میگن؟
اینکه نشد هرجا خوب شد بگیم اسلام و هرجا بد بود بگیم واقعی نیست!
هر دو طرفش را ببین عزیزم.

از کدوم خزانه؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگی.
پس بگو خدای شما چرا واسه اسکیموها در شمال و مردم نیمکره جنوبی پیغمبر نفرستاده!!!
چون نمیدونسته چه جوری دستور نماز و روزه واسشون صادر کنه.

گفته بهترین جا خاورمیانه است،ماه قمری هم که هست،124000 پیامبر میفرستم اونجا،همه را به نماز و روزه تشویق میکنم.

ببین پسر خوب تیرکمونی حرف میزنی نگو نمیزنم

اول تاریخ بشر امروزی(آدم) برمیگرده به 70 قرن پیش که اولین انسان در منطقه خاورمیانه هبوط کرد(آدم) و این نمونه از انسانها در اینجا ساکن شدن و پیامبر براشون فرستاده شد. بعد یه عده به سمت شهر سوخته در سیستان و بلوچستان(مکران) و سیلک کاشان و تمدن جیرفت عده به سمت (بین انهرین ) و یه عده به سمت (نیل و مصر) کوچ کردند(با آریایی ها قاطی نکنی یهو اینها تمدن های اولیه هستند) و الباقی نسل امروزی بشر نشئت گرفته از همین افراد هستند که پراکنده شده اند پس اگه یه حساب دو دو تا چهارتا کنی و تاریخ چین ژاپن رو بخونی میبینی انسانهایی که اونجا سکنا کردن یا قدیمیترین قبرستونها خیلی سال بعد از این تمدنهای عنوان شده است پس نگو پیامبر نداشتن بلکه اجدادشون داشتن منتها دین گریزی از زمان حضرت آدم بوده و یه عده کوچ کردن تا زیر تکلیف دینیشون شونه خالی کنن یا یه جای حاصلخیزتر برن و شاید دین گریز نبودن اما به دلیل غفلط نسلهای بعدی اونا از کشف حقیقت دور شدن و به بت پرستی سوق پیدا کردن که هنوز هم وجود داره. اما شمایی که دلیل پیشرفت ژاپنی ها رو بی خدایی یا بی دینی میدونی بهت بگم که سخت در اشتباهی چون دلیل پیشرفتشون اتحاد و پشتکار هست و نه چیز دیگه و مطمئن باش اگه خداپرست بودن یا اینکه مسلمون بودن دنیا زیر سلطه اونها بود نه اینکه زیر سلطه دنیا باشن.

*Essi*

اخراجی موقت
اول تاریخ بشر امروزی(آدم) برمیگرده به 70 قرن پیش که اولین انسان در منطقه خاورمیانه هبوط کرد(آدم) و این نمونه از انسانها در اینجا ساکن شدن و پیامبر براشون فرستاده شد.
.
من نمیدانم شما این تاریخ را از کجا میاورید!!!!
چون قدیمی ترین تاریخ مکتوب در دنیای امروز نهایتا به 3500 سال پیش بر میگرده،بقیه تاریخ و ماقبل آن از روی بناها و آثار و فسیل و ..... به دست آمده.

نگو پیامبر نداشتن بلکه اجدادشون داشتن منتها دین گریزی از زمان حضرت آدم بوده و یه عده کوچ کردن تا زیر تکلیف دینیشون شونه خالی کنن یا یه جای حاصلخیزتر برن و شاید دین گریز نبودن اما به دلیل غفلت نسلهای بعدی اونا از کشف حقیقت دور شدن و به بت پرستی سوق پیدا کردن که هنوز هم وجود داره.
آقای محترم.
نه کتاب آسمانی در نزد آنها وجود داره، نه پیامبری اومده.
مطمئن باش اگه میومد،خدای شما حداقل اسم یکی از آنها را در سه کتاب تورات،انجیل یا قرآن میاورد.
برای خودتان میبرید و میدوزید،آنها دین گریز بودند و پیامبران را میکشتند و......
بر مبنای کدام تاریخ،کدام سند!!!!!!!!!!!!

تمامی تاریخ کشورهایی مثل چین و هند و آمریکای شمالی و جنوبی و استرالیا و.......
چیزی به نام پیامبر یا دعوت به سوی خدایی در آسمانها را نشان نمیدهد!!!!

حرف باد هواست.
من میتونم ادعا کنم، یک میلیون پیامبر برای چین آمده و آنها همه را کشته اند، حالا شما اثبات کن اینجوری نبوده و کسی نیومده!!!!

اصل بر اثبات یک موضوع است،نه عدم اثبات.

اما شمایی که دلیل پیشرفت ژاپنی ها رو بی خدایی یا بی دینی میدونی بهت بگم که سخت در اشتباهی چون دلیل پیشرفتشون اتحاد و پشتکار هست و نه چیز دیگه و مطمئن باش اگه خداپرست بودن یا اینکه مسلمون بودن دنیا زیر سلطه اونها بود نه اینکه زیر سلطه دنیا باشن.
دیگه اینجوریشو ندیده بودم که تو روز روشن، حرف تو دهان آدم بذارند!!!!
من گفته ام دلیل پیشرفت ژاپنی ها،بی خدایی آنهاست!!!!!

یکی از مهمترین دلایل عقب ماندگی مسلمانها و اینکه راحت تن به استعمار میدهند، تو سری خور بودن آنها است.

حالا این تو سری زن ها یا مستقیما دشمن خارجی هستند،یا دست نشاندگان داخلی، که با ترساندن مردم از چیزی به نام خدا ،روز به روز آنها را بیشتر چپاول میکنند.

برای همین است که 90 درصد کسانیکه به خود بمب میبندند و انسانهای زیادی را میکشند،مسلمان هستند، درست یا غلطش را کاری ندارم.
چون قدرت قهریه و خشونت اسلام بسیار بالاست و این درجه خشونت بسته به حاکمانش فرق میکنه و کاملا میتونه یک انسان را واسه انجام هر کاری شستشوی مغزی بده.

koobagher

عضو جدید
البته آیات قرآن در مورد گذشتن بیم دهنده در تمام امت ها گویاتر است:

سوره: 35 , آیه: 24
إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ بِالْحَقِّ بَشِيرًا وَنَذِيرًا وَإِن مِّنْ أُمَّةٍ إِلَّا خلَا فِيهَا نَذِيرٌ
ما تو را بحق [به سمت] بشارتگر و هشداردهنده گسيل داشتيم و هيچ امتى نبوده مگر اينكه در آن هشداردهنده‏اى گذشته است

گذشتن بیم دهنده در تمام امتها نشان دهنده این امر است که حتی در هند و چین و سرخپوستان هم بیم دهنده هایی گذشته اند و هشدار داده اند.

آخرین ویرایش:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب بحثی
دوستان ببخشین که من تشکر ندارم
در کل باید بگم همه چی مشخصه اگه فقط یه کم چشامونو باز کنیم...

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته آیات قرآن در مورد گذشتن بیم دهنده در تمام امت ها گویا تر است:

سوره: 35 , آیه: 24
إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ بِالْحَقِّ بَشِيرًا وَنَذِيرًا وَإِن مِّنْ أُمَّةٍ إِلَّا خلَا فِيهَا نَذِيرٌ
ما تو را بحق [به سم ت] بشارتگر و هشداردهنده گسيل داشتيم و هيچ امتى نبوده مگر اينكه در آن هشداردهنده‏اى گذشته است

گذشتن بیم دهنده در تمام امتها نشان دهنده این امر است که حتی در هند و چین و سرخپوستان هم بیم دهنده هایی گذشته اند و هشدار داده اند.
ببخشید میشه جز قرآن یه دلیل دیگه هم بیارین؟
همه که مسلمان نیستن تا با استناد به آیه های قرآن چیزی رو قبول کنن
بعدش هم تا جایی که مشخصه امت در قرآن همین خاورمیانه است...

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدانم شما این تاریخ را از کجا میاورید!!!!
چون قدیمی ترین تاریخ مکتوب در دنیای امروز نهایتا به 3500 سال پیش بر میگرده،بقیه تاریخ و ماقبل آن از روی بناها و آثار و فسیل و ..... به دست آمده.

آقای محترم.
نه کتاب آسمانی در نزد آنها وجود داره، نه پیامبری اومده.
مطمئن باش اگه میومد،خدای شما حداقل اسم یکی از آنها را در سه کتاب تورات،انجیل یا قرآن میاورد.
برای خودتان میبرید و میدوزید،آنها دین گریز بودند و پیامبران را میکشتند و......
بر مبنای کدام تاریخ،کدام سند!!!!!!!!!!!!

تمامی تاریخ کشورهایی مثل چین و هند و آمریکای شمالی و جنوبی و استرالیا و.......
چیزی به نام پیامبر یا دعوت به سوی خدایی در آسمانها را نشان نمیدهد!!!!

حرف باد هواست.
من میتونم ادعا کنم، یک میلیون پیامبر برای چین آمده و آنها همه را کشته اند، حالا شما اثبات کن اینجوری نبوده و کسی نیومده!!!!

اصل بر اثبات یک موضوع است،نه عدم اثبات.

دیگه اینجوریشو ندیده بودم که تو روز روشن، حرف تو دهان آدم بذارند!!!!
من گفته ام دلیل پیشرفت ژاپنی ها،بی خدایی آنهاست!!!!!

یکی از مهمترین دلایل عقب ماندگی مسلمانها و اینکه راحت تن به استعمار میدهند، تو سری خور بودن آنها است.

حالا این تو سری زن ها یا مستقیما دشمن خارجی هستند،یا دست نشاندگان داخلی، که با ترساندن مردم از چیزی به نام خدا ،روز به روز آنها را بیشتر چپاول میکنند.

برای همین است که 90 درصد کسانیکه به خود بمب میبندند و انسانهای زیادی را میکشند،مسلمان هستند، درست یا غلطش را کاری ندارم.
چون قدرت قهریه و خشونت اسلام بسیار بالاست و این درجه خشونت بسته به حاکمانش فرق میکنه و کاملا میتونه یک انسان را واسه انجام هر کاری شستشوی مغزی بده.

عهد عتیق

اول که من دلیل آوردم با منطق ساده و حساب ریاضی در تاریخ اما شما هنوز دلیلی دال بر گفتتون نیاوردی که از کجا میدونی پیامبر نداشتن.

بغیر از چین علتش تاریخ کمی هست که دارن و چین هم به اون دلیلی که پست قبل گفتم.

شما تا حالا نتونستی چیزی رو اثبات کنی و اول بی پیامبر بودن چینی ها رو ثابت کن بعد کشته شدن هزارتا پیامبر پیشکش.

قربون آدم چیز فهم اما کاشکی خودت پیرو این حرف بودی

کم نگفتی

اگه شما توسری خور هستی چرا به همه بسطش میدی؟استعماری هم در کار نیست و این حرفت که برگرفته از وبلاگهای دموکراتها هست کاملا غیر منطقی و گمانه زنی و تهمت هست

تند روی در اسلام نهی شده و افرادی مانند ریگی طرد شدن و جایی در اسلام ندارن شماها و خود آنها هستند که اونها رو به اسلام متصل میکنید

در مورد فلسطینی ها هم کشورشون مورد تجاوزه و دفاع در چهرچوب اسلام از هر نوعیش درسته.

نه اصلا هم همچین نیست کشورهای آمریکایی اروپایی و چینی آمار قتل و خودکشیشون رو بررسی کردی؟کودک آزاری؟تجاوز به عنف؟معاملات انواع مواد؟خیانت؟

شما کره زمین زندگی میکنی؟

Sarp

مدیر بازنشسته
حالا فهمیدی چرا؟
خیر
تو که میدونی راه و کردار اینها اشتباهه بگرد یه راه بهتر واسه شناخت اسلام و محمد پیدا کن:gol:

*Essi*

اخراجی موقت
شما تا حالا نتونستی چیزی رو اثبات کنی و اول بی پیامبر بودن چینی ها رو ثابت کن بعد کشته شدن هزارتا پیامبر پیشکش.
آقای محترم.

شما باید اثبات کنی وجود داره، من نباید اثبات کنم وجود نداره.

بنده هر کتابی درباره تاریخ شرق آسیا خوانده ام،اثری از وجود موجودی به نام پیامبر ندیده ام.

شما اگه میشناسی بسم الله، بگو تا ما هم از جهالت در بیاییم.

بنده ادعا میکنم،کسی نیست.

عین این میمونه که شما بگی اژدهای هفت سر وجود داره، حالا من باید ثابت کنم وجود نداره!!!!

آن کسیکه یک ادعا مطرح میکند باید آنرا اثبات کند.

شما بابد پاسخگوی آیه 4 سوره ابراهیم باشی:

ما برای هر قومی پیامبری نفرستادیم،مگر به زبان همان قوم.

اگه هست،خوب کیه پیامبر چینی ها و هندی ها و شرق و جنوب شرق و شمال آسیا،آمریکای شمالی و جنوبی،استرالیا و آفریقا و شمال و جنوب اروپا و...................

یعنی واقعا در نظر شما عجیب نیست، که اسم پیامبران منطقه خاورمیانه از با کتاب و بی کتاب باقی مانده،اما خبری از 90 درصد زمین نیست!!!!!!!

• Like
واکنش ها: A&S

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
آقای محترم.

بنده هر کتابی درباره تاریخ شرق آسیا خوانده ام،اثری از وجود موجودی به نام پیامبر ندیده ام.

عین این میمونه که شما بگی اژدهای هفت سر وجود داره، حالا من باید ثابت کنم وجود نداره!!!!

اگه هست،خوب کیه پیامبر چینی ها و هندی ها و شرق و جنوب شرق و شمال آسیا،آمریکای شمالی و جنوبی،استرالیا و آفریقا و شمال و جنوب اروپا و...................

یعنی واقعا در نظر شما عجیب نیست، که اسم پیامبران منطقه خاورمیانه از با کتاب و بی کتاب باقی مانده،اما خبری از 90 درصد زمین نیست!!!!!!!

شما همیشه این مطلب رو میگی و ادعا می کنی که دلیل نبود خداست

اولا: اون آیه نگفته که واسه همه اقوام پیامبر فرستادیم به زبان خودشون، گفته واسه هر قومی که فرستادیم به زبون قوم خودشون بوده، شما داری معنی آیه رو می پیچونی

ترجمه درست: هیچ پیامبری را جز به زبان مردمش نفرستادیم تا بتواند پیام خدا را برایشان بیان کند

ثانیا: اون موقع که حضرت آدم اومده کس دیگه ای روی زمین بوده؟ خیر
بعدا تعداد بشر زیاد شده و کم کم مهاجرت کردن
شما از کجا می دونی زمان حضرت نوح کجاهای دنیا انسان توش بوده؟؟؟؟
به هر حال افراد اگه هر جایی رفتن از پیروان یکی از پیامبران بودن،

ثالثا: توی چین و هند پیامبر نبوده؟ خودشون میگن بوده شما میگی نبوده، پیامبر چین و هند بودا هست و کتاب هم داشته، ولی مکتبش توی این مدت طویل تغییر کرده

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما همیشه این مطلب رو میگی و ادعا می کنی که دلیل نبود خداست

اولا: اون آیه نگفته که واسه همه اقوام پیامبر فرستادیم به زبان خودشون، گفته واسه هر قومی که فرستادیم به زبون قوم خودشون بوده، شما داری معنی آیه رو می پیچونی

ترجمه درست: هیچ پیامبری را جز به زبان مردمش نفرستادیم تا بتواند پیام خدا را برایشان بیان کند

ثانیا: اون موقع که حضرت آدم اومده کس دیگه ای روی زمین بوده؟ خیر
بعدا تعداد بشر زیاد شده و کم کم مهاجرت کردن
شما از کجا می دونی زمان حضرت نوح کجاهای دنیا انسان توش بوده؟؟؟؟
به هر حال افراد اگه هر جایی رفتن از پیروان یکی از پیامبران بودن،

ثالثا: توی چین و هند پیامبر نبوده؟ خودشون میگن بوده شما میگی نبوده، پیامبر چین و هند بودا هست و کتاب هم داشته، ولی مکتبش توی این مدت طویل تغییر کرده
ببخشین یعنی به نظر شما معنیش خیلی فرق کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

koobagher

عضو جدید
ببخشید میشه جز قرآن یه دلیل دیگه هم بیارین؟
همه که مسلمان نیستن تا با استناد به آیه های قرآن چیزی رو قبول کنن
بعدش هم تا جایی که مشخصه امت در قرآن همین خاورمیانه است...
سلام.
ادعا شده بود که امت های دیگر پیامبری نداشته اند.
این ادعا چندان صحیح نیست. ضمن اینکه لزومی ندارد که همه امتها رسول داشته باشند. برخی ها نبی داشته اند. و برخی ها هم رسالت پیامبران اولوالعزم را دریافت کرده بودند.
زیرا قرآن به صراحت می گوید که هیچ امتی نبوده است جز اینکه بیم دهنده ای(حتما پیامبر نیست اما تحت اشراف و نظارت الهی بوده است) در آن امت گذر کرده است.
بنابراین هیچ امتی به حال خود رها نشده است.
اما این دلیل قرآنی است.
دلایل تاریخی هم فراوان است و قابل انکار نیست. مانند بودا و برهما و کنفوسیوس و ...
شما نمی توانید این بیم دهندگانی را که قرآن می گوید انکار کنید.

در مورد امت هم اشتباه می کنید.
امت فقط در خاور میانه نبوده است و کلیه مردمی که حول یک فرهنگ تعریف می شوند امت گویند.
با تشکر.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای محترم.

میگم متحجری نگو نیستم پاسخ این پرسشت واضحه توی آیه 5 سوره ابراهیم