سوال درباره سیکل تبرید تراکمی بخار

eng mita

عضو جدید
سلام دوستان
ممنون میشم اگه به این سوالات من پاسخ بدین.
من در حال بررسی عملکرد یه سیکل ساده تبرید تراکمی بخار هستم که شامل دو تا اواپراتوره.
سوالم اینه که آیا استفاده از دو اواپراتور عملیه؟راندمان رو بالا میبره؟اگه بالا میبره به چه شکلی و پروسه تبرید به چه نحویه؟محل قرار گیری اواپراتور دوم کجای سیکله و با چه وسیله ای به بقیه اجزا وصل میشه؟
آیا استفاده از دو اواپراتور راهی برای بهینه کردن مصرف انرژی یا افزایش راندمان تلقی میشه یا اثر عکس داره؟
درست ترین روش برای افزایش راندمان یا بهینه کردن مصرف انرژی این سیکل کودومه؟
باز هم ممنون از توجهتون
یا علی:gol:

arash33

عضو جدید
سلام
بله عزیزم امکانش هست حتی با تعداد بالاتر اواپراتور هم میشه.اما اون موقع سیکل شما به تعداد هر اواپراتور یک فشار لازم داره که میتونه همه اواپراتور ها هم فشار باشن و هم نباشن که به ازای هر اواپراتور یه شیر انبساط لازمه و در کل کمپرسور باید جوابگوی فشار کل باشه.
این سیستم ها به نام سیستم های چند فشاره معروفن و در سایزهای بزرگتر به نام سیستم های فوق سرمایش شناخته میشن.و برای دستیابی به دماهای پایین تر استفاد میشن و راندمان قابل ملاحظه ای دارن.چون اجزا ترکیبی مثل سوپرهیتر و ساب کولر و ... در آنه استفاده میشه.
محل قرار گیری اواپراتور بستگی به کاربرد آن داره.در بعضی از این سیستم ها اواپراتور وظیفه گرفتن گرمای دفع شده در کندانسور رو ایفا میکنه پس نمیشه همینطور جواب داد.
روشهای زیادی برای افزایش راندمان سیستم وجود داره مثل استفاده از سوپرهیتر در خروجی اواپراتور و ورودی کمپرسور.
یا علی;)

mahdip

عضو جدید
سلام دوستان
ممنون میشم اگه به این سوالات من پاسخ بدین.
من در حال بررسی عملکرد یه سیکل ساده تبرید تراکمی بخار هستم که شامل دو تا اواپراتوره.
سوالم اینه که آیا استفاده از دو اواپراتور عملیه؟راندمان رو بالا میبره؟اگه بالا میبره به چه شکلی و پروسه تبرید به چه نحویه؟محل قرار گیری اواپراتور دوم کجای سیکله و با چه وسیله ای به بقیه اجزا وصل میشه؟
آیا استفاده از دو اواپراتور راهی برای بهینه کردن مصرف انرژی یا افزایش راندمان تلقی میشه یا اثر عکس داره؟
درست ترین روش برای افزایش راندمان یا بهینه کردن مصرف انرژی این سیکل کودومه؟
باز هم ممنون از توجهتون
یا علی:gol:

با سلام
دوست عزيز بصورت سري اصلا امكان نداره مگر به صورت موازي كه اون هم شايد انجام بشه (يعني من نديدم) يعني براي اينجور موارد اونچه كه من ديدم استفاده از چند شير انبساط بر روي يك اواپراتور كه در شركت ساران ساخته ميشد براي افزايش راندمان بايد راندمان 4 عضو اصلي سيكل تبريد يعني كمپرسور كندانسور شير انبساط و اواپراتور را افزايش بدي كه هر كدوم روشي داره كه مثلا در اواپراتور همونطور كه دوستمون گفت ميتوني سوپر هيت رو افزايش بدي در كندانسور سابكولد رو افزايش بدي در كمپرسور استفاده از كمپرسور با cop‌بالا و استفاده از unloader كمك ميكند
در ضمن در كشور مالزي 2 تا شركت خيلي خوب هست كه شما ميتوني ازشون كمك بگيري (ما باهاشون كار كرديم) يكي كرير مالزي و ديگري دانهام بوش كه هردو آمريكائي اما در مالزي هم توليد ميشند
موفق باشيد