سوال (ازدواج-زندگی)؟

alihasani

عضو جدید
سلام بچه ها.
یه سوالی برام پیش اومده و میخواستم نظر شما عزیزان رو هم بدونم...
چرا شروع و دوام زندگی ما امروزی ها بدون اخلاق ممکنه یا بهتره بگم ممکن شده ولی بدون پول و دارایی ناممکن هستش؟
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
یه سوالی برام پیش اومده و میخواستم نظر شما عزیزان رو هم بدونم...
چرا شروع و دوام زندگی ما امروزی ها بدون اخلاق ممکنه یا بهتره بگم ممکن شده ولی بدون پول و دارایی ناممکن هستش؟
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون پول که زمین رو میچرخونه. امروز اگه اخلاق داشته باشی بهت میگن ساده و خل و چل. متاسفانه ارزش ها برعکس شده. هر چقدر قالتاق تر و موذی تر و حیله گر تر باشی مردم بیشتر بهت احترام میذارن, این یه واقعیته.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که بدون اخلاق ناممکنه تا الانم توی اطرافیانم ندیدم.اخلاق واقعا مهمه منظورتون رو متوجه نمیشم!
پول هم باید به اندازه ی خودش باشه که بهشون سخت نگذره هر کسی در حد خودش باید اوضاع مالیش خوب باشه!

persian golf

عضو جدید
با نظر شما دوست عزیز کاملا موافقم
ثروت و اخلاق به موازات هم باید رشد کنن
به نظر من که بدون اخلاق ناممکنه تا الانم توی اطرافیانم ندیدم.اخلاق واقعا مهمه منظورتون رو متوجه نمیشم!
پول هم باید به اندازه ی خودش باشه که بهشون سخت نگذره هر کسی در حد خودش باید اوضاع مالیش خوب باشه!

آرتميس.artmiss

عضو جدید
چون پول که زمین رو میچرخونه. امروز اگه اخلاق داشته باشی بهت میگن ساده و خل و چل. متاسفانه ارزش ها برعکس شده. هر چقدر قالتاق تر و موذی تر و حیله گر تر باشی مردم بیشتر بهت احترام میذارن, این یه واقعیته.
با اون قسمتش كه گفتي اگه اخلاق داشته باشي بهت ميگن ساده و بچه و... خيلي موافقم.سرخودم اومده
ولي با پول صرف هم نمي توني زندگي خوبي داشته باشي مخصوصا تو زندگي خانوادگي.
يه كليپ ديدم جمله قشنگي داشت.مي گفت:
با پول ميشه خونه خريد اما نه خانواده
با پول ميشه ثكث خريد اما نه عشق رو
چندتا جمله ديگه هم بودكه الان يادم رفته

alihasani

عضو جدید
بله در حالت ایده آل اخلاقه که حرف اول میزنه ولی الان زمانی هستش که معیارها یکمی تغییر کرده..........اینطور نیست؟؟؟؟؟
و اینکه بودن پول به اندازه خودش با داشتن اوضاع مالی خوب تفاوت داره ها!!!