سوالي كه بارها از شيعيان پرسيده شده

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خوب سوال بنده هم اینه که شما خودتون میگین سپاه اسلام ، یعنی حکومت شوری در اون زمان و مجری این حکومت یعنی عمر و.... مسلمان بودن دیگه ؟ !!!! به هر حال نمیشه که کسی در سپاه ظلم باشه و مسلمان هم باشه. دیگه بحث رو پیچیده نکنید . خیلی سادست . شما اون جامعه رو یک جامعه عجیب و غریب معرفی میکنید. اونها هم انسان بودن و جامعه اسنانی داشتن. بهتره برای درک هر مطلب تاریخی اون رو با جوامع انسانی کنونی مقایسه کنید.

مهندس جان یکم تاریخ هم می خوندی بدنبود
حکومت ساسانی قصد حمله داشت حالا به نظرتان چون خلیفه ظالم بوده مسلمانان هم نباید از اسلام دفاع می کردند
ضمنا منظور از سپاه اسلام یعنی سپاهی که از مسلمانان تشکیل شده
مسلمانی هم ظاهری است و باطنی و سکوت حضرت علی هم به خاطر این بوده که آنها ظاهر را حفظ می کرده اند

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
و همچنان شما نمیگید اولی الامر از نظر شما چه کسانی هستند.:smile:

drim_w3

عضو جدید
سلام

به به چه تاپیک جالبی.

من که بطور اتفاقی اومدم توی این بخش ( همش توی قسمت ADSL و قسمت نرم افزارهای مهندسی میچرخیدم)

خیلی ممنون از جناب هزار و یک شب بابت شروع این بحث.

چرا ما ها عادت داریم همش بهم بپریم.

اصلا براتون جذاب نیست که بدونبد دلیل اینکه مسلمانان چند دسته شده اند چیست ؟

چجوریه که هر کی از هر کانالی مسلمان میشه ، دلایل اونو قبول میکنه ؟ یعنی براش جای سوال پیش نمیاد.

خیال همه هم راحت باشه نه شماها با استدلال های اونا سنی میشید و نه اونا با استدلال های شما شیعه . ( البته خودم رو نمی دونم بالاخره کدوم رو انتخاب می کنم)

فعلا که شناسنامه ای شیعه هستم( یعنی ارث رسیده بهم)

دیگه ما ها عالم تر از شرف الدین و شیخ الازهر نیستیم.

شيخ سليم بشرى آخر اون نامه نگاری ها نمیگه که من شیعه شدم، میگه صحبت های شرف الدین صحیح است.

جناب هزار و یک شب خواهشا توهین های بقیه را بدل نگیرید و بیاید بعضی از ابهاماتی که برای دوطرف وجود داره را توضیح دهیم ( البته من سوادی ندارم و فقط یک سری علامت سوال توی ذهنم هست)

اگه میشه از بحث امامت بیایم بیرون و فعلا چندتا سوال جواب بکنیم.

( بازم میگم من مطالعاتم محدوده و تمام حرفام ، نظرات شخصی خودم هست ، پس لطفا کسی اطلاق به گروهی خاص نده ، من نماینده شیعه یا سنی نیستم)

drim_w3

عضو جدید
جناب هزار و یک شب اگر هم میدونید اینجا با جنگ و دعوای بقیه نمیشه بحث کرد، یک ایمیل یا سایتی که از نظر شما فضای آرامی داره لینک بدید.

اجرکم عندالله

JavadMessi

مدیر بازنشسته
جناب هزار و یک شب اگر هم میدونید اینجا با جنگ و دعوای بقیه نمیشه بحث کرد، یک ایمیل یا سایتی که از نظر شما فضای آرامی داره لینک بدید.

اجرکم عندالله

فکر نکنم کسی توهین کرده باشه
اینجا هرچی بوده بحث بوده فوقش به جدل کشیده باشه اما توهین نه(اگرهم بوده ان شاالله که به بزرگی ببخشند)
با توجه به اینکه ایشان دشمنی نسبت به ائمه معصومین علیهم السلام ندارند ان شاالله که ما را برادر خود بدانند
اما خوب بعضی چیزهایی که با عقل یا نقل ثابت می شود راهم باید پذیرفت وبه صرف عقیده های ارثی نباید چشمان خود را بر حقیقت بست
نکته آخر اینکه اگر دولی مانند عربستان اجازه نشر کتابی مانند الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب علامه امینی را می دادند آنوقت می دیدیم که دیگر حقیقت بر کسی پوشیده نمی ماند

sajjad_mke

عضو جدید
سلام برادر
به صورت تا÷یک نمی شه مناظره کرد.
ولی من به خودم افتخار می کنم که یک ایرانی شکم عمر را پاره کرد.
2-پیامبر (ص) دو چیز در میان شما قرار می دهم 1کتاب و2 اهل بیت خودم از هم جدا نمی شود تا حوض کوثر.
3-شاید اسم حضرت علی در قران باشه شما از کجا می دونید.شما مفسر اون هستید یا به صورت سطحی به قران نگاه می کنید.اونم به کتابی که معجزه می باشد.

drim_w3

عضو جدید
فکر نکنم کسی توهین کرده باشه
اینجا هرچی بوده بحث بوده فوقش به جدل کشیده باشه اما توهین نه(اگرهم بوده ان شاالله که به بزرگی ببخشند)
با توجه به اینکه ایشان دشمنی نسبت به ائمه معصومین علیهم السلام ندارند ان شاالله که ما را برادر خود بدانند
اما خوب بعضی چیزهایی که با عقل یا نقل ثابت می شود راهم باید پذیرفت وبه صرف عقیده های ارثی نباید چشمان خود را بر حقیقت بست
نکته آخر اینکه اگر دولی مانند عربستان اجازه نشر کتابی مانند الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب علامه امینی را می دادند آنوقت می دیدیم که دیگر حقیقت بر کسی پوشیده نمی ماند

البته منظورم از توهین این نیست که به هزار و یک شب فحش دادید، منظورم اینه توی یک تاپیک عمومی به افراد مورد احترام هر گروه هم توهین نکنیم.

نمونه هاش توی صفحات قبل هست.

راه دور نمی خواد بری، همین پستی که بعد از شما زده شده رو ببین :

ولی من به خودم افتخار می کنم که یک ایرانی شکم عمر را پاره کرد.

خب این جور حرف زدن مثل اینه که یکی بگه :

من به شمر که عرب بود افتخار می کنم که امام حسین را کشت.

خوشتون میاد یکی اینجوری به یکی از آدم هایی که مورد احترام شما در دینتان هست توهین کنه ؟

و جالب هست که بعدش هم میزنین :

همه ی مسلمانها برادر هستند. پس فقط اتحاد

ما هم قصد مناظره نداریم با کسی. حوزه شیعیان و اهل تسنن پر از آدمه، اونا برن مناظره کنن، فقط یک چندتا سوال و ابهام هست که می خوایم

بدونیم نظر دو طرف چیه ؟