متشکرم از راهنمایی هاتون الان نمی تونم انشالله شب امیدوارم که درست شهیه برنامه هست به نام Driver Genius Professional
اگر با اون هم تست کنید بد نیست به عنوان یه برنامه قوی در تشخیص و دانلود
اگر به حالت معمول کار نکرد از قندشکن استفاده کنید
متشکرم از راهنمایی هاتون الان نمی تونم انشالله شب امیدوارم که درست شهیه برنامه هست به نام Driver Genius Professional
سلام به مهندسای عزیز
من میخوام گوشی بخرم، میخواستم راهنماییم کنین که برای کیفیت بهتر به چه ویژگی هایی باید توجه کنم؟
میخوام قیمتش زیر 1 تومن باشه و ترجیحا برند سونی! اگه مدل خاصی هم مد نظرتون هست، بهم بگین خوشحال میشم![]()
سلام حق با شما بود مشکل از پورت بود اما به صورت سخت افزاری رفتم ی چیزی خریدم درست شد اسم اینی که خریدمو نمی دونم چیه اگه می شه شما بگید ممنون می شمیه برنامه هست به نام Driver Genius Professional
سلام ممنونم از راهنمایی تون ویندوزم 8.1 هس با ادمین هم همون ارور رو میدهاگر از ویندوز 7 استفاده می کنید یه بار Raun as administrator رو بزنید
من هم دقیق نمی دونم شما چی خردید ولی یه سری کارتهای صوتی هستند که از طریق یو اس بی وصل می شه بهظ می گن اکسترنال آدیو یو اس بیسلام حق با شما بود مشکل از پورت بود اما به صورت سخت افزاری رفتم ی چیزی خریدم درست شد اسم اینی که خریدمو نمی دونم چیه اگه می شه شما بگید ممنون می شم
usbهس بعد پشتش 2تا port برای فیش صدا داره
هرجا می رفتم بگم چی می خوام شش ساعت توضیح میدادم اسمشو نمی دونستم
سلام آخه من چندبار نصب کردم یک بار از روی سی دی و دوسه بار هم از جاهای مختلف دانلودش کردم باز هم همینه اگر مشکل کرک بود نباید واسه همشون این ارور رو میداد درست می گم؟احتمال زیاد نسخه شما سازگار با ویندوز 8.1 هیست.
یا نسخه جدید رو نصب کنید یا از یک کرک دیگه استفاده کنید شاید درست بشه
راستی اگر از نسخه های پرتابل هم استفاده کنید این مشکل پیش میاد
باید توی ورود بخش های خودتون رو با استفاده از امکانات مشخص کنیدسلام دوستان
من می خوام توی ورد برای شکلا caption بذارم و می خوام اگه مثلا رفت به فصل 5 شماره شکل بشه 1-5 اما هر کار می کنم نمیشه توی تنظیمات caption هم قسمت numbering وقسمت include chapter number رو فعال کردم ولی باز میزنه شکل 1-1 .برای فصل هم از heading استفاده کردم نمیدونم چرا جواب نمیده لطفا کمکم کنید.
ارور چی میده؟سلام دوستان
من گوگل کروم رو که مشکل داشت آنیستال کردم روی لپ تاپم الان دوباره نمیتونم نصب کنم یعنی نصب میشه ولی حالت هنگ داره
باید چیکارکنم
ممنون
سلام. یه دیکشنری نصب کردم. ولی در بعضی لغتها به جای نشان دادن حروف لاتین حروف فارسی نشون میده. مثلا به جای Ö,Ü,Ä, ن و... نشون میده. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
مشاهده پیوست 220852مشاهده پیوست 220851
عقب رفتن ساعت مال تغییر ساعت تابستانی است و تقریبا همه سیستمها اینطور شدن و مشکلی نداره....سلام دوستان.
وقتی با لپ تابم کار میکنم(حالا نه صرفا کارهای سنگین- مثلا دیدن یک ویدئو) به شدت داغ میکنه! اما کارکرد سی پی یو رو همون 4 درصد میزنه! دیروز هم ساعت لپ تاب خود به خود یک ساعت عقب افتاد.
به نظر شما مشکل از کجاست!
نرم افزارهای سنگینی که روش شاید نصب باشه: فلش، فتوشاپ، ویژوال استدیو
اگر تنظیمات زبان و کشور درسته پس احتمال زیاد مشکل از نسخه برنامه باید باشهسلام. دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
زيپ شدن يني فشرده كردن فايل.يني فشرده نشه خود فايلو براشون بفرستي بره.سلام دوستان خیلی سوالم ابتدایی هست آخه من رشته ام کانپیوتر نیس
حقیقتش میخوام چندتا فایل واسه جایی آپلود کنم بهم گفتن نباید " زیپ " باشه، حالا من چطوری انجام بدم که زیپ نشه؟!!
ممنون![]()
سلام کسی میدونه چرا رم ریدر باز نمیشه؟؟؟؟؟ این پیغامو میدهمشاهده پیوست 221240[/QUOT
E]
چیز دیگه ای که به سیستمتون متصل می کنین چنین خطایی میده یا فقط مختص این مورده؟؟
اون کابلی که باهاش رم ریدرو متصل میکنینو عوض کنین ببینین خوب نمیشه!؟
با یک رم ریدر دیگه امتحان کنین ببین اونو باز میکنه یا نه شاید مشکل از رم ریدرتون باشه!