sorayya.a
عضو جدید
salamعکسی رو که بنده قرار دادم برای ورژن 11.5.0.152 هستش .
احتملا ورژن مسنجر تون فرق داره .
اگه امکانش هست ورژنش رو بگید تا بتونم کمکتون کنم .
موفق باشید .
verjene 9
mamnonam az lotfeton
mer30
salamعکسی رو که بنده قرار دادم برای ورژن 11.5.0.152 هستش .
احتملا ورژن مسنجر تون فرق داره .
اگه امکانش هست ورژنش رو بگید تا بتونم کمکتون کنم .
موفق باشید .
ساکس چیست ؟
SOCKS یک پروتکل اینترنت است که به مسیریابی بسته های شبکه بین کلاینت و سرور از طریق یک پراکسی سرور می پردازد. ساکس در لایه پنجم مدل OSI کار می کند (یک لایه بین لایه presentation {ارائه} و لایه transport {انتقال}) و پورت 1080 برای سرویس دهنده ساکس ثبت و طراحی شده استساکس در واقع یک پروتکل امنیتی است که برای اعمال مدیریت بر فایروال و دیگر محصولات امنیتی استفاده می شود. تکنولوژی بکار رفته در پراکسی Socks از برتری قابل ملاحظه ای نسبت به پراکسی HTTP برخوردار است از جمله اینکه پراکسی ساکس از تمامی پروتکل های اینترنت پشتیبانی می کند (TCP/IP) و به کامپیوترهای سرور و کلاینت اجازه ارتباطی دوطرفه از طریق تمامی پورت ها را فراهم می کند ولی پراکسی های HTTP معمولا از یک پروتکل حمایت می کنند (پروتکل HTTP) و اغلب اجازه برقراری ارتباط از طریق یک پورت را فراهم می کنند (البته این به این معنی نیست که اگر پراکسی از نوع ساکس باشد می توان توسط پورت دلخواه با سرور ارتباط برقرار کرد بلکه این امکان معمولا توسط مدیران سرور محدود شده و در نهایت از طریق پورتهای محدودی می توان با سرور ارتباط برقرار کرد)از آنجایی که پراکسی ساکس در عین پشتیبانی از تمامی پروتکل ها امکان دسترسی امن کامپیوترهای داخل شبکه به اینترنت و امکان مدیریت شبکه برای جلوگیری از دسترسی های غیر مجاز و اعمال محدودیت های امنیتی به شبکه برخوردار است پراکسی ساکس بطور متداول به عنوان فایروال استفاده می شود.
Socks دارای دو ورژن 4 و 5 می باشد که ورژن 5 دارای برتری هایی نظیر پشتیبانی از پروتکل UDP و امنیت بالاتر نسبت به ورژن قبلی (ورژن 4) می باشدبه گفته بعضی از دوستان یکی از علت های امنیت بالا تغییر کردن IP Adress هست.
ممنون از راهنماییتون...بله با این کانفیگ لپ تاپتون جواب میده
برای دانلودش هم KGB Archiver رو سرچ کنید
نیازی هم به کرک نداره و خیلی آسون نصب و استفاده میشه
با سلام،سلام
چند روز پیش آنتی ویروسم(avast)اکسپایرد شد!!
تا امروز چندین بار unistal و inistal کردم ولی باز ارور اکسپایر شدن میده!!!!!!
نمیدونم باید چیکارش کنم!
میشه راهنماییم کنین؟؟!!!
باید یک شبکه بین VM تون و سیستم عامل 7 ران کنید .(یعنی لینوکس شما باید کارت شبکه مجازی داشته باشه / add کرده باشید.)سلام.
چگونه می تونم بوسیله لینوکس که بصورت مجازی روی ویندوز 7 نصب شده(با Virtual Machines) به اینترنت متصل بشم؟
با تشکر
من که چیزی نفهیمدیم ولی ممنون
salam
verjene 9
mamnonam az lotfeton
mer30
دوست خوبم ، شما نگران نباشید . کسی به شما حمله نمی کند ، مگر ارزش اطلاعات شما چقدر است ؟ سیستم شما با چه سرعتی و در چه محدوده زمانی به نت وصل است ؟سلام بر دوستان
در تصویری که در زیر گذاشتم که توسط اینترنت سکیوریتی کسپر بلاک شد, فکر میکنم یک حمله را نشان میده کسی از دوستان اطلاعات تخصصی تری در مورد این حمله دارد و اینکه همین بسته کسپر برای امنیت کافیست بر روی سیستم بنده, خودم یه سرچ ساده در موردش زدم و فکر میکنم یه باگ در ویندوز باشه, از این مدل حمله خیلی وقت بود روی سیستمم نداشتم نزدیک 1 سال تا اینکه چند روز پیش در هنگام استفاده از چیز پی ان این اتفاق برایم افتاد و از اون موقع حداقل یه بار این حمله صورت میگیره.
سلام شبتون بخیر خواستم کمی راجب مهارت SIW برام توضیح بدین بطور خلاصه میخوام بدونم کاربردش چیه
سوالتون چیه من جاوا پاس کردم شاید بتونم کمکتون کنم
کجاش رو متوجه نشدید . بگید اگه بلد بودم توضیح میدم .
بعضی از اصطلاحات مثل پروتکل و . . . رو اگر بدونید چیز خاص دیگه ای نداره .
برای مثال :
پروتکل : به مجموعه قوانینی که برای ارتباط بین دستگاه ها بکار میره میگن پروتکل .(دستگاه ها : تلفن همراه ، PDA ها ، Laptop ، PCs) و ETC...
در هر صورت ما در خدمتیم .
اوکی در هر صورت ما در خدمتیم.من رشته ام کامپیوتر نیست صنایعه برای همین با اصطلاحات تحصصی که گفتید آشنا نیستم![]()
با سلام
دوستان میشه توضیحاتی در مورد wireless/vpn/وایمکس/gsm/بدید اینا چی هستن کلا برای کانکت شدن به اینترنته؟؟
vpn که همون ***** شکن ولی کمی پیشرفته ترش.
wireless//وایمکس/gsm هم اینترنت بی سیم هست.
اون آخری gsm اگه منظورتون Gprs است که این مال اینترنت موبایل و اگر همون
gsm که این ردیابی و نقطه یابی ماهواره ای است که برای ماشین ها استفاده میشه ...
هر گونه راهنمایی دیگه خواستید من در خدمت هستم...
با سلام
دوستان میشه توضیحاتی در مورد wireless/vpn/وایمکس/gsm/بدید اینا چی هستن کلا برای کانکت شدن به اینترنته؟؟
دوست عزیز سوال شما مربوط به بخش الگوریتم نویسی هوش مصنوعی میشه .سلام.
میشه یه مثال یا یه توضیح از نحوه حل pso در متلب بگید.![]()
با سلام
یه سی دی قفل دار رو میخواستم کپی کنم ازبرنامه سی دی کلون خواستم استفاده کنم که نتونست.از برنامه alcohol 120 خواستم استفاده کنم الان ده ساعته که برنامه کار میکنه اما هنوز نتونسته و پیامهایی به صورت زیر میده.اسم سی دی taxonomy plants هست و یک علامت CDFS زیر اون میادمشاهده پیوست 84982
وقت بخیر:
1 سوال داشتم:
از 32 NOD بهتره از چه اسمارت سکوریتی و چه انتی ویروسش استفاده کرد؟
و اینکه میخوام بدونم بهتر از Kaspersky 2012 هم وجود داره؟
ممنون از کمکتون...با سلام،
اگه از نسخه ی کرک شده استفاده می کنید، دوباره کرکش کنید! توجه کنید که نصب مجدد برنامه دوره ی Trial رو ریست نمی کنه!
اگه از نسخه ی Free استفاده می کنید، می تونید با ایمیل تون تو سایت AVAST ثبت نام کنید و License برنامه رو از طریق میل دریافت کنید. اگه قبلاً این کار رو کردید از یه ID دیگه استفاده کنید!
به نظر من بهترین ویروس کش حاضر avast استوقت بخیر:
1 سوال داشتم:
از 32 NOD بهتره از چه اسمارت سکوریتی و چه انتی ویروسش استفاده کرد؟
و اینکه میخوام بدونم بهتر از Kaspersky 2012 هم وجود داره؟
خب حالا این تنطیماتو از کجا ببینم.؟؟؟تنطیماتش هیچ تغییری نکرده.فقط مودمم عوض شده.متاسفانه الان وقت کافی ندارم.
لپ تاپ های اچ پی اصولا بجز تنظیمات اصلی خود ویندوز یک نرم افزار به نام HP wireless Assistant داره .
تو عکس مشخصه ، چک کنید ببیند که غیر فعال نباشه.
مشاهده پیوست 84778
خب حالا این تنطیماتو از کجا ببینم.؟؟؟تنطیماتش هیچ تغییری نکرده.فقط مودمم عوض شده.
حالا این سخت افزاری نیست؟
البته اگه وقت کردید.ممنون