سلام ، من پاور پوینت 2007 رو برات میگم:سلام من میخواستم تیتر وار نرم افزار پاور پوینت رو بهم توضیح بدید ضروری هست خواهش می کنم من کنفرانس دارم
سلام ، لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه!
فایل با پسوند .mdf
رو با چه نرم افزاری باز کنم؟
سلام من میخواستم تیتر وار نرم افزار پاور پوینت رو بهم توضیح بدید ضروری هست خواهش می کنم من کنفرانس دارم
سلام ، لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه!
فایل با پسوند .mdf
با سلام،
این جور فرمت ها مربوط به Image از سی دی هاست و اغلب با Alcohol گرفته می شه!
برای باز کردنشون می تونید علاوه بر این نرم افزار از Virtual CD، Power ISO، Virtual clone drive و این جور نرم افزارها استفاده کنید.
سلام اگر اشتباه نکنم فرمت Alcohol باید mds باشه.
با سلام،
حق با شماست اما اغلب سایت ها فرمت MDF رو هم برای اون نرم افزار می دونن. البته در نتایج بعدیشون SQL رو هم آوردن.
بعدشم این دوستمون باید تست کنه ببینه کدومه!
البته دقیق نمیدونم ولی یکی از دوستان که ایمیج برنامه ای رو به من داده بود هر دو پسوند mdf , mds رو داشت که جلوی پسوند mdf نوشته بود مربوط به sql هست.
با نرم افزار Any Video Converterتبدیل کن............سلام ، لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه!
فایل با پسوند .mdf
سلامسلام ، لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه!
فایل با پسوند .mdf
سلام از همه دوستانی که بهم کمک کردن ممنونم.![]()
سلام دوستان عزیز
من بلد نیستم چه جوری آنتی ویروس کسپرسکی رو به صورت آفلاین آپدیت کنم.
تو اینترنت چیز بدرد بخوری پیدا نکردم. لطفا اگه کسی بلده به من کمک کنه.
با سپاس فراوان
سلامی دوباره
یه سوال دیگه هم داشتم.
من ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارم ولی قادر به نصب برنامه های مطلب و آسپن نیستم
چه کار باید بکنم تا بتونم اینها رو نصب کنم.
خواهشا کمک کنید ،در تالار مهندسی شیمی که کسی جوابمونو نداد.
با تشکر
سلام
ببخشید اگه پسورد سیستمم رو یادم رفته باشه چه جوری میشه وارد ویندوز شد؟؟منظورم پسورد بایوس نیست!![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/219243-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-Windows-Password-Remover
انتی ویروس کاسپرو اگه اپدیت کنی سیستمت خیلی سخت کار میکنه؟![]()
با سلام،
اغلب نرم افزارها دو نسخه ی 32 و 64 بیتی دارن و بازم اغلب نسخه های 32 بیتی رو سیستم 64 بیتی نصب نمی شه. پس باید نسخه های 64 بیتی این برنامه ها رو بگیرید.
ممنون به خاطر راهنمایی ات.
ولی مشکل قضیه اینجاست که اسپن نسخه 64بیتی نداره.
با win xp modeهم نمیدونم میشه اسپن رو اجرا کرد یا نه .چون کار با اونو بلد نیستم.
سلام خوب می تونید ویندوز 7 32 بیتی نصب کنید.
برای گرفتنش به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.freedownload.ir/content/view/389/116
ممنون یه خاطر راهنمایی.
این روش رو گذاشتم برای آخرین راه ممکن.
می خواستم ببینم میشه بدون تغییر ویندوز اون رو اجرا کنم یا نه.
با سلام من win7 رو لپ تاپ دارم اما مثل اینکه ویروسی شده. تمام فایل های EXE رو که می زنم (حتی فایل ها و برنامه های اصلیwindows ) برنامه mediaplayer باز می شه. آنتی ویروس هم چیزی نمی شناسه .واسه همین از user که ایجاد کردم login می شم و با windows کار می کنم. به نظر شما می شه بدون نصب windows از CD های Recovery که اول از اون ساختم سیستم رو درست کنم. اگه راهنمایی هم بکنید که چطور recover کنم ممنون می شم.چون تا حالا این کار رو نکردم .
با سلام من win7 رو لپ تاپ دارم اما مثل اینکه ویروسی شده. تمام فایل های EXE رو که می زنم (حتی فایل ها و برنامه های اصلیwindows ) برنامه mediaplayer باز می شه. آنتی ویروس هم چیزی نمی شناسه .واسه همین از user که ایجاد کردم login می شم و با windows کار می کنم. به نظر شما می شه بدون نصب windows از CD های Recovery که اول از اون ساختم سیستم رو درست کنم. اگه راهنمایی هم بکنید که چطور recover کنم ممنون می شم.چون تا حالا این کار رو نکردم .