سلام
من نیاز به نرم افزار پارتیشن مجیک دارم نمیدونید از کجا میتونم دانلود کنم؟![]()
با سلامسوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
راستی شما اینجا نرم افزار Share Point از مجموعه نرم افزارهای Office 2007 را ندارید؟
اگه حتی لینک دانلود آن را هم داشته باشید ممنون می شم به ایمیلم بفرستید.
ایمیل من : Star.Night2007@gmail.com
سلام دوستان
میخواستم بدونم ویروسهایی که روی فایلهای اجرای برنامه ماکروسافت آفیس قرار میگیرند رو چطور میتوان از بین برد. با وجودیکه که آنتی ویروس NOD 32 ( جدیدترین ورژن) رو نصب کردم ، این ویروسها از بین نرفته و باعث ایجاد اختلال در برنامه های ماکروسافت آفیس می شوند . در ضمن ویروسی با نام ONLINE GAME نیز وارد سیستم شده که اجازه نمی ده برنامه Yahoo Massenger باز بشه.
لطفا هر کدام از دوستان میتونند راهنمائی کنند ممنون میشم.
دوست عزیز مشکلی که شما دارین توسط آنتی ویروس مرتفع نمیشه حتماً باید از برنامههای اینترنت سکوریتی استفاده کنین.
اگر رم و سیپییو خیلی قوی دارین Norton Internet Security و اگر سیستم معمولی دارین Kasper intenet security و البته آپدیت شده میتونه مشکل شما رو حل کنه. این تروجان فقط توسط ایننوع برنامهها از بین میره.
چون مدار الکتریکی یکی از درس های تخصصی برای کنکور ارشد هوش است...من این 2 کتاب را پیشنهاد می کنم...سلام
من رشته م مهندسی کامپیوتر ه
میخوام امسال ارشد هوش مصنوعی شرکت کنم
درس مدار الکتریکی رو نگذروندم
از دوستان خواهش دارم کتاب منبع آموزشی برام معرفی کنند.
منظورتون از DNA Computer ...همون الگوریتم های ژنتیک برای حل مسائل است؟سلام به همگی !!!!!!!!
اگر کسی راجع به DNA computer چیزی میدونه میشه توضیح بده؟
یا اگر جایی برای توضیح بیشتر وجود داره معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر می کنم همزمان یه آنتی ویروس دیگه داریسلام به همه ي مهندسين
ميخواستم بگم من اتني ويروس NOD32 رو ميخوام رو سيستمم نصب كنم ولي موقع نصب با اين پيغام روبه رو ميشمو نميتونم اونو نصب كنم مشكل چيه ممنون ميشم اگه كمكم كنيد![]()
ممنون ازت به خاطر همین مشکل ویندوزمو عوض کردمفکر می کنم همزمان یه آنتی ویروس دیگه داری
سلام..تبریک میگم بهتون..ایشالا که همیشه موفق باشیدسلام به جامعه شریف مهندسین ایران!
من امسال تو کنکور سراسری پذیرفته شدم.
بعد از انتخاب رشته معلوم شد که باید برم دانشگاه امام حسین
می خوام ببینم کسی از این دانشگاه اینجا هست می خوام چند تا سوال ازش بپرسم؟
اگه هست فقط زود جواب بده!!!!
خیلی ممنون
خوب الان پس چه طوری اومدی توی سایت اگه نمی تونی وصل بشی به اینترنت...!!!سلام به مهندسان عزیز یه سوال خنده دار دارم البته برای شما خنده دار هست من خودم بلد نیستم
من یه لب تاپ خریدمdell vostro 1510 میخواستم به اینترنت وصل بشم ولی نمیدونم چطوری
ببین نارون جان شما توی لپ تاپ مودم داری اما این مودم باید از طریق cd خود لپ تاپ که مربوط یه راه اندازی و نصب سخت افزار و بعضی نرم افزارهاست نصب بشه...سلام عزیز خسته نباشی از راهنمایت خوب با pcامدم
مودم خارجی نداره lan داره یعنی اصلا سر در نمیارم conection ساختن با pc رو بلدم با این یکی نه متاسفانه