ساز دهني
اخراجی موقت
من همه رو تست کردم , هیچکدوم قادر به این کار نیستن , فایلهای فارسی رو تبدیل به عکس میکنه ,همین !و عکس رو نمیشه ادیت کرداما برنامه pdf grabber بهتر از این برنامه هاست و از فونت های فارسی هم پشتیبانی میکنه
من همه رو تست کردم , هیچکدوم قادر به این کار نیستن , فایلهای فارسی رو تبدیل به عکس میکنه ,همین !و عکس رو نمیشه ادیت کرداما برنامه pdf grabber بهتر از این برنامه هاست و از فونت های فارسی هم پشتیبانی میکنه
آفرین دختر خوب , باید آستیناتو بالا بزنی و یا علی شروع کنی به تایپ کردن![]()
قبلش حتماً یه نیم ساعتی نرمش کن !پس مجبورم تایپ کنم (افسرده شدم) باشه ممنون از راهنماییت
قدرت خدا عزیزم !درایور بلوتوث رو دانلود کردم نصب هم شده دستگاههای دیگه روهم سرچ میکنه و پیدا میکنه ولی فایلی رو انتقال نمیده گوشیم هم پیداش میکنه ولی اتصال برقرار نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلش حتماً یه نیم ساعتی نرمش کن !
یه آهنگ توپ بزار و شروع کن به تایپ کرد , وقت کشی هم نکن , زود باش !مثلا به تو میگن مهندس کامپیوتر یه فکری بکن من چیکار کنم !![]()
یه آهنگ توپ بزار و شروع کن به تایپ کرد , وقت کشی هم نکن , زود باش !
فایرفاکس رو دانلود کن و عمری بزی ؛تو آخرش یه نابغه ای میشی ها مواظب خودت باش
مرورگر فایرفاکس رو دانلود کنم یا اپرا؟
بعدش بایدinternet explorer رو uninstall کرد؟
فایرفاکس رو دانلود کن و عمری بزی ؛
لازمم نیست اونم آنیستال کنی , میتونی هردوشونو داشته باشی چون دوستت مرضیه فقط یکیشونو داره ولی تو دوتاشونو داری !
قابل شمارو نداشت خانوم مهندس , آخرشم مهم نیست چون عروسی میشه !باشه ولی آخرشو نگرفتم چی گفتی
ممنون آقای مهندس
قابل شمارو نداشت خانوم مهندس , آخرشم مهم نیست چون عروسی میشه !
خب بسه دیگه به اندازه کافی تخلیه اطلاعاتیم کردی , برو به کارات برسخوبه آخرش ختم به خیر شد
خب بسه دیگه به اندازه کافی تخلیه اطلاعاتیم کردی , برو به کارات برس
زبون که نیست دومتره , خسته میشی مگه ؟!آخی انرژیت تموم شد!!!
ممنون از راهنماییهات
قابل شمارو نداره , اینبارو مهمون ما باشین , ده هزارتومن میشه !من که دیگه حرفی نزدم
برو دیگه کاری ندارم
ممنون![]()
باشه شماره حسابتو بده تا واریز کنمقابل شمارو نداره , اینبارو مهمون ما باشین , ده هزارتومن میشه !
به سختی !باشه شماره حسابتو بده تا واریز کنم
فایر فاکس رو دانلود کردم چه جوری میتونم favorite هامو از internet explorer به این یکی انتقال بدم؟
به سختی !
این مراحلو که میگم قشنگ گوش کن و طی کن :
منوی bookmarks
organize bookmarks
import and backup
import HTML
مگه میشه نباشه دختره ؟!توی منوی bookmarks
organiz bookmarksنیست!!!
مگه میشه نباشه دختره ؟!
اذیت نکن بگو کجا قایمش کردی ؟
اگه نبود ctrl+shift+b بگیر ببین میادش !
نه خانوم مهندس , الان باید اون یکی گزینه رو انتخاب کنی یعنی microsoft internet explorerیافتمش حالا چی کار کنم from an html file رو انتخاب کنم و next رو بزنم؟
چه جالب , همه رو دونه دونه خودت متوجه شدی , تو مهندس کامپیوتری نه من !آره خودم متوجه شدم پیداشون کردم
ممنون مهندس
سلام میخاستم بدونم چه طورمیشه باچندنفربایاهومسنجرچت باوبکم وصداداشت وقتی بایکی چت میکنم اون یکی میره روی hold onممنون