سوال: آموزش ارچیکد با سلام، لینکی از آموزش تصویری ارچیکد اگه میشناسین لطفا بگین، یا اگه بصورت کتاب آموزشی باشه که بشه دانلود کرد به فارسی، چون ایران نیستم امکان خرید کتاب یا DVD تصویری به زبان فارسی رو ندارم، متشکر
سلام دوستان من دنبال یه کتاب یا جزوهاموزش ارشیکد13 به زبان فارسی هستم کسی میتونه کمکم کنه؟![]()
توی نمونه پنجره های آرشیکد هم ذوزنقه داره هم مثلث...توی special windowسلام
کسی میدونه که تو محیط آرشیکد چه طوری میشه یه پنجره ذوذنقه یا مثلثی ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان چرا تو ارشیکد 15 وقتی میخوام 3d شو ببینم همش باید کانتینیو بزنم ....فکر کنم حدود 100تا 200 باید بزنم همش ارور not fiound میده؟؟دیوانه شدم..
باید حرفه ای باشی که بتونی مشکلش رو پیدا کنی یه جا رو اشتباه مدل کردی به طوری که با پیش فرض اون المان در نرم افزار مغایرت داره.
معمولا این مشکل در خصوص مدلینگ پله پیچ . مغایرت دیوار قوسی با ضخامت آن . دوران پوسته ها یا ایجاد حفره در پوسته ها رخ میدهد.
اگر نتونی المان معیوب رو پیدا کنی و حذفش کنی بهترین راه اینه که از بکاپ فایلت که معمولا به طور خودکار توسط آرشیکد ایجاد میشه استفاده کنی.
اقا دستت درد نکنه لطف کردی داداش
پک ابجکت ها شو کجا میتونم دانلود کنم ؟
لطفا کسایی که با این دو نرم افزار کار کرده و آشنایی کافی دارند نظرشون رو بگن در یک کلام revit یا archiCAD ؟!
سپاس
لطفا کسایی که با این دو نرم افزار کار کرده و آشنایی کافی دارند نظرشون رو بگن در یک کلام revit یا archiCAD ؟!
سپاس
من خودم از محیط رویت خیلی متنفرم ولی آرشیکد رو خیلی دوست دارم و قبل اینکه مکس کار کنم آرشیکد کار میکردم البته الآنشم از آرشیکد استفاده میکنم..رندر رویت خیلی زمانبر هستش
آرشیکد 16 هم که اومده قابلیتش بالا رفته خصوصا قابلیت انتقال به نرم افزارهای با رندر بهتر مثل مکس یا لومیون
سلاممم.
از وقتی که نرم افزار رویت اومده کمپانی گرافیسافت هم یه سری امکانات و قابلیت هایی به آرشیکد اضافه کرده که عملا شما واسه مادلینگ (هر چی که میخواد باشه) مشکلی نخواهید داشت.
سرعت آرشی کد لاتر از رویته تو بحث مادلینگ(البته به کاربر هم بستگی داره)آبجکتهای آرشیکد در دسترسه.ساخت آبجکت تو این نرم افزار خیلی راحته.هم خوانی زیادی هم با نرم افزارای دیگه داره.
سلام آقا فرزاد خسته نباشید
یه سوال:::::::میخوام یه حجم دیوار که بالاش منحنیه داشت باشم اما هیچ طوری نمیتوم در یبارم.... میشه کمکم کنید؟
سلام ، دوستان خسته نباشید
چه جوری میتونم سکشن پرسپکتیوی بزنم تو آرشیکد؟ و چه جوری میتونم با همون زاویه دید ببرمش توی آرتلانتیس؟
چند وقته که کار نکردم باهاش و خیلی چیزا رو فراموش کردم .... الان واقعا احتیاج دارم سکشن پرسپکتیوی بزنم و ببرم توی آرتلانتیس رندر بگیرم
سلاممم.
از وقتی که نرم افزار رویت اومده کمپانی گرافیسافت هم یه سری امکانات و قابلیت هایی به آرشیکد اضافه کرده که عملا شما واسه مادلینگ (هر چی که میخواد باشه) مشکلی نخواهید داشت.
سرعت آرشی کد لاتر از رویته تو بحث مادلینگ(البته به کاربر هم بستگی داره)آبجکتهای آرشیکد در دسترسه.ساخت آبجکت تو این نرم افزار خیلی راحته.هم خوانی زیادی هم با نرم افزارای دیگه داره.
سلام آقا فرزاد خسته نباشید
یه سوال:::::::میخوام یه حجم دیوار که بالاش منحنیه داشت باشم اما هیچ طوری نمیتوم در یبارم.... میشه کمکم کنید؟
سلاممممم.
این دیواری که میگید رو خیلی راحت میتونید با خود دیوار و از طریق کاستوم پروفایل مدل کنید.کاستوم پروفایل رو بلدید یا توضیح بدم؟
سلاممممم.
این دیواری که میگید رو خیلی راحت میتونید با خود دیوار و از طریق کاستوم پروفایل مدل کنید.کاستوم پروفایل رو بلدید یا توضیح بدم؟
ممنونم بله حل شد خیلی لطف کردید اما یه سوال :مدلقطار و ریلش رو از کجا میتونم گیر بیارم واسه پرسپکتیو؟؟نموضوع پروژم ایستگاه راه آهنه......
ممنونم بله حل شد خیلی لطف کردید اما یه سوال :مدلقطار و ریلش رو از کجا میتونم گیر بیارم واسه پرسپکتیو؟؟نموضوع پروژم ایستگاه راه آهنه......
سلامم.
خواهش میکنم.
آرشی 17 قطار نداره؟
باید تو نت بگریدید دیگه.من تا حالا بهش نیاز پیدا نکردم
ولی ریل رو راحت میتونید مدل کنید.تو اون پروفیل های پیش فرض کاستوم پروفایل فکر کنم یه مقطعی شبیه ریل قطار باشه.
سلامم.
خواهش میکنم.
آرشی 17 قطار نداره؟
باید تو نت بگریدید دیگه.من تا حالا بهش نیاز پیدا نکردم
ولی ریل رو راحت میتونید مدل کنید.تو اون پروفیل های پیش فرض کاستوم پروفایل فکر کنم یه مقطعی شبیه ریل قطار باشه.
از راهنماییهایه همیشگیتون ممنونم
نه نداره.میه لطفا بگید کاتوم پروفایلو چه طور باید استفاد کنم و ریل بسازم؟؟
سلام
من یه سوال دارم لطفا جواب بدید ؛چون واقعا فوریه ...
یه حجم کشیدم تو برنامه ی راینو، میخواستم ببینم راهی هست که ببرمش تو آرشیکد که بتونم ببرمش تو آرتلانتیس رندر بگیرم؟
چون من فقط با آرتلانتیس برای رندر کار کردم ... اگه راهی هست لطفا بگید. چون دیدم ورژن های جدید آرشیکد یکم باهوش شدن ، گفتم شاید بشه حجم سه بعدی رو هم اینزرت کرد بهش.
ممنون دوستان![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اموزش و رفع اشکال مربوط به:ARTLANTIS | ArchiCAD | 167 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلفARCHICAD و پلاگین هایش | ArchiCAD | 15 | |
|
دانلود آبجکت ومتریال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 42 | |
![]() |
آموزش مربوط به:ARCHICAD11 | ArchiCAD | 27 | |
|
رفع اشکال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 469 |