سوالات ودرخواست در مورد ادامه تحصیل در رشته شهرسازی

a.vakili

عضو جدید
سلام من 3ساله که در رشته شهرسازی مقطع کاردانی فارغ تحصیل شدم ولی متاسفانه بدلیل مشکلات نتونستم ادامه بدم وتا یکسال دیگه هم نمیتونم در کنکور کارشناسی شرکت کنم.در این مدت خیلی از دنیای شهرسازی دور شدم در حالیکه خیلی به این رشته علاقمندم و میخوام با هر سختی شده ادامه بدم از شما میخوا م به من کمک کنیداز کجا شروع کنم?

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
سلام من 3ساله که در رشته شهرسازی مقطع کاردانی فارغ تحصیل شدم ولی متاسفانه بدلیل مشکلات نتونستم ادامه بدم وتا یکسال دیگه هم نمیتونم در کنکور کارشناسی شرکت کنم.در این مدت خیلی از دنیای شهرسازی دور شدم در حالیکه خیلی به این رشته علاقمندم و میخوام با هر سختی شده ادامه بدم از شما میخوا م به من کمک کنیداز کجا شروع کنم?

به نظر من بهتره تو این مدت که فرصت دارین خودتون رو در زمینه نرم افزار ها قوی کنین. به خصوص GIS
از طرف دیگه میتونین اگه فرصت دارین به صورت کاراموز تو یکی از شرکت ها مشغول به کار بشین تا زمانیکه وارد مقطع لیسانس میشین از لحاظ عملی هم قوی شده باشین.

a.vakili

عضو جدید
معرفی کتاب برای اموزش نرم افزار GIS

معرفی کتاب برای اموزش نرم افزار GIS

به نظر من بهتره تو این مدت که فرصت دارین خودتون رو در زمینه نرم افزار ها قوی کنین. به خصوص GIS
از طرف دیگه میتونین اگه فرصت دارین به صورت کاراموز تو یکی از شرکت ها مشغول به کار بشین تا زمانیکه وارد مقطع لیسانس میشین از لحاظ عملی هم قوی شده باشین.

سلام با تشکر فراوان از اینکه سوالم را پاسخ دادید.می خواستم منبعی را برای اموزش نرم افزار. GIS معرفی کنید.:)

Amir M@hdi.A

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی
کاربر ممتاز
سلام با تشکر فراوان از اینکه سوالم را پاسخ دادید.می خواستم منبعی را برای اموزش نرم افزار. GIS معرفی کنید.

سلام دوست عزیز. یه نگاهی به این قسمت بندازید شاید به دردتون بخوره.
[h=2]ArcGIS[/h]

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
ممنون امیر مهدی خان.

اون جزوه میتونه براتون مفید باشه اما یاد گرفتن اصولی و مفیده GIS در کلاس حضوری امکان پذیر تره.

Amir M@hdi.A

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی
کاربر ممتاز
ممنون امیر مهدی خان.

اون جزوه میتونه براتون مفید باشه اما یاد گرفتن اصولی و مفیده GIS در کلاس حضوری امکان پذیر تره.

منم کاملا با نظر هدیه جان موافقم.;)

بالا