یکی از دوستام که پسورد اکانتش رو من دارم و اخیرا اخراج شده اونجا می خونه.
از اونجا که من می خوام برای ارشد بخونم دفترچه ارشد رو هم چک کردم و دیدم این دانشگاه با این که غیر انتفاعی هست ولی اکثر رشته های مهم ارشد رو از سال 92 ارائه داده. مخابرات و قدرت و عمران و معماری و صنایع و .... یادم نیست دقیق.
در حقیقت باید بگم این دانشگاه با 6 ساختمان و حدود 5000 دانشجو از نظر بزرگی تقریبا تو مایه های دانشگاه آزاد هست و تقریبا تمام رشته های مهندسی رو داره از نظر فضای سبز پارک بزرگی جلوی اون داره که اخیرا تاب و سرسره و.... گذاشتن! سرسره بازی کنیم!!
دانشگاه دارای دو سلف جداگانه در ساختمان شماره 1 و 6 است که دارای زنانه مردانه هست مثلا!! ولی هر دو ور مختلطه!
ساختمان فنی مهندسی برق شماره 6 دارای دو آزمایشگاه الکترونیک 1 آزمایشگاه مدار 1 آزمایشگاه فیزیک 1 آزمایشگاه برق 1 آزمایشگاه صنعتی و plc و سه سایت کامپیوتر هست. که ظرفیت هر کدام حدود 30 نفر هست.
دانشگاه دارای کتابخانه و سالن مطالعه است.
تا جایی که میدونم اساتید اکثرا دکتری دارن و ما استاد نداریم یا کم داریم مهندس یا حتی ارشد باشه چون دانشگاه ارشد بسیاری از رشته ها رو داره.
دانشگاه ارائه کننده سرویس متعلق به دانشگاه آبا هست ولی برای رضای خدا دانشجویان دانشگاه های اطراف هم می رسانند!
سرویس های خود دانشگاه آبا ولو هستند ولی دانشگاه های اطراف بنز های دهه 50 هستند!
کرایشون هم نرخ ثابتی نداره بین 2000 تا 2500 برای کرج در نوسان است و برای تهران 3000 تا 3500.
زیر دانشگاه رستوران ترمج وجود داره که مال دانشگاه نیست به غیر از سلف و 3 ساندویچی و پیتزا فروشی 3 تا انتشاراتی یک عکاسی و دو کافی نت و یک دادسرا که مسلما متعلق به دانشگاه نیستند!
از لحاظ محیط نسبت به دانشگاه های اطراف مجهز تر و بزرگ تره و به شهر نزدیکتره (داخل شهر هست)- دانشجو ها کنار اتوبان اردک شکار نمی کنند - دانشگاه های اطراف رو من بودم عموما اطرافشون بیابون هست و در ساعات بیکاری جایی غیر از خاکی های کنار اتوبان و سلف خود دانشگاه برای رفتن نیست!
نقطه ضعفش تو مدیران بد اخلاق آموزش و اساتید قبلیش بود که الان در دانشگاه های مجاور مشغول به تدریس اند. و به مناسبت رفتنشون جشن بزرگی تو کلاپ بود.
این سخنان از طرف یک کاربر اخراجی دل شکسته فلک زده بود!

هر کی می خواد بزنتشون بره تو فیسبوک خودشون به من ربطی نداره.