کسی نبودسوال منو جواب بده؟
چه درسی هست؟! چه گرایشی از مدیریتین؟؟سلام دوستان من تازه واردم بااین سایت آشنایی ندارم..
تمرینات فصل دوم حمدی طاهارومیخوام..
بچه هااگه کسی داره ثواب میکنه منوراهنمایی کنه
سلام بر مدیران آینده
اگر ممکنه نظرات خودتون رو ارائه بدید خوشحال میشم
فردی در یک شرکت دولتی کار میکنه مدرک تحصیلی او با شغلش همخوانی نداره که باعث نارضایتی شغلی شده
راه کار های شما چیه؟
اول باید ببینی اون مدرک تحصیلی با علاقه ای که داره همخونی اره یا نه.
من خودم مدرک مدیریت صنعتی دارم بعد کارم هیچ ربطی به درسم نداره. زمان دانشگاه هم دوست داشتم نفت بخونم کار الانم بازم ربطی به نفت نداره...
کلا باید اون لحظه شاد باشی و تمام تلاشتو بکنی که درست انجام شه...
آیه نازل نشده که حتما اونحا باشه از شغل دولتی هم میشه انصراف داد.
متاسفانه توي دستگاه هاي اداري ما همچين موردهايي زياد داريم...سلام بر مدیران آینده
اگر ممکنه نظرات خودتون رو ارائه بدید خوشحال میشم
فردی در یک شرکت دولتی کار میکنه مدرک تحصیلی او با شغلش همخوانی نداره که باعث نارضایتی شغلی شده
راه کار های شما چیه؟
علاقه و شرایط فردی و زندگی خیلی مهمه...الان همه رشته های دانشگاهی اشباع هست اگر علاقه داشته باشی موفق میشی و با همه سختی های روبروت مبارزه میکنی...سلام بچه ها! امیدوارم حالتون خوب باشه . من اسمم علی هست. امسال کنکور دارم و یکی از رشته هایی که بهم واسه ی دانشگاه معرفی شده مدیریت بازرگانی است. از طرفی هم خیلی به زبان علاقه دارم و همش وسوسه میشم که برم رشته زبان اما اطرافیان موافق نیستند. به نظرتون رشته مدیریت بازرگانی ارزشش رو داره که بعنوان یه رشته دانشگاهی بشه انتخابش کرد؟
لطفا نظرتون رو واسم بگید آخه شاید با نظراتتون تونستم از این دوگانگی در بیام.مرسی
شهریه ثابت حدود یک میلیون و صدو شهریه متغیر معمولا بسته به تعداد واحد حدود 800 تومنسلام دوستان
می خواستم بدونم کسی اطلاع داره که شهریه ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد برای سال 93-94 هر ترم حدوداچقدر میشه؟
هر ترم چقدر وام میده دانشگاه؟
ممنون از لطفتون
البته علاقه خیلی مهمهسلام بچه ها! امیدوارم حالتون خوب باشه . من اسمم علی هست. امسال کنکور دارم و یکی از رشته هایی که بهم واسه ی دانشگاه معرفی شده مدیریت بازرگانی است. از طرفی هم خیلی به زبان علاقه دارم و همش وسوسه میشم که برم رشته زبان اما اطرافیان موافق نیستند. به نظرتون رشته مدیریت بازرگانی ارزشش رو داره که بعنوان یه رشته دانشگاهی بشه انتخابش کرد؟
لطفا نظرتون رو واسم بگید آخه شاید با نظراتتون تونستم از این دوگانگی در بیام.مرسی
سلااااااااااام
من مهندسی کشاورزی گرایش اب خوندم .
الان دودل شدم که واسه ارشد همین رشته رو ادامه بدم یا یکی از گرایش های مدیریت رو بخونم لطفا راهنماییم کنید خواهشااااا
ممنون میشم
.............سلااااااااااام
من مهندسی کشاورزی گرایش اب خوندم .
الان دودل شدم که واسه ارشد همین رشته رو ادامه بدم یا یکی از گرایش های مدیریت رو بخونم لطفا راهنماییم کنید خواهشااااا
ممنون میشم![]()