سواد یا اگاهی به چیست ؟

رستاخیز

عضو جدید
بسیار پیش اومده که تو بحثا دو نفر از عدم سواد و اطلاعات دیگری گلایه کنن

سوال جستار اینه :
سواد به چه چیز بستگی داره ؟
کتاب خوندن ؟ تاریخ ادبیات فلسفه ؟ روزنامه ؟
به چه میزانی میشه گفت کسی سواد داره یا نه ؟

*Essi*

اخراجی موقت
من آدم های تیز و کسانی که آیکیوشون بالاست رو میگم با سواد.

کسانیکه وقتی با انگشت ماه رو بهشون نشون میدی، نوک انگشتت رو نگاه نکنند.

سواد در مراحل ابتدایی با مطالعه کتاب روزنامه سایت،دیدن خبر و مستند و...به دست میاد.

اما وقتی شکوفا میشه که به ذهنت اجازه تحرک بدی.

بذاری مغزت شک کند، فکر کند،زیر سئوال ببرد و جنجال کند و همه چیز را از نو باور کند.

رستاخیز

عضو جدید
من آدم های تیز و کسانی که آیکیوشون بالاست رو میگم با سواد.

کسانیکه وقتی با انگشت ماه رو بهشون نشون میدی، نوک انگشتت رو نگاه نکنند.

سواد در مراحل ابتدایی با مطالعه کتاب روزنامه سایت،دیدن خبر و مستند و...به دست میاد.

اما وقتی شکوفا میشه که به ذهنت اجازه تحرک بدی.

بذاری مغزت شک کند، فکر کند،زیر سئوال ببرد و جنجال کند و همه چیز را از نو باور کند.

از نو باور کردن ، ؟ یا زیر سوال بردن همه چیز برای رسیدن به نتیجه ای جدید هر چند ان نتیجه میتواند مخالف عقیده ی عموم باشد ؟

*Essi*

اخراجی موقت
از نو باور کردن ، ؟ یا زیر سوال بردن همه چیز برای رسیدن به نتیجه ای جدید هر چند ان نتیجه میتواند مخالف عقیده ی عموم باشد ؟

اون جمله ای که درباره کودک و بادام در جایی گفتم را دقت نکردی، دقت میکردی دقیقا میفهمیدی افکار من به چه سمتی هست.

آدم با سواد آدم تیز و زرنگیه، میدونه هر ضربه ای رو چطور و باید در کجا وارد کنه.

زیر سئوال بردن همه چیز به شرطیکه جنبه اش را داشته باشی و به پوچی نیوفتی خیلی هم خوبه.

اما خیلی ها میان از اینور پشت بام نیوفتن، از اینور میوفتن، یعنی بین تحجر و تجدد سرگردانند.

sky walker1

عضو جدید
به نظر من به مطالعه هس در همه ی زمینه ها
آدمی هرچقدم بخونه و بفهمه بازم نمیفهمه
دونستنو شناختن خیلی لذت داره
من مطالعه تاریخو خیلی دوس دارم خصوصا در مورد اسلام لذت داره برام هرچقدم بخونم سیر نمیشم

رستاخیز

عضو جدید
اون جمله ای که درباره کودک و بادام در جایی گفتم را دقت نکردی، دقت میکردی دقیقا میفهمیدی افکار من به چه سمتی هست.

آدم با سواد آدم تیز و زرنگیه، میدونه هر ضربه ای رو چطور و باید در کجا وارد کنه.

زیر سئوال بردن همه چیز به شرطیکه جنبه اش را داشته باشی و به پوچی نیوفتی خیلی هم خوبه.

اما خیلی ها میان از اینور پشت بام نیوفتن، از اینور میوفتن، یعنی بین تحجر و تجدد سرگردانند.

تو کتاب شیاطین ، داستایفسکی از نظامی فاسد خبر میده که از فساد به تمدن میرسن
به نظر من پوچی بد نیست ، زمانی میرسه که خودت را میکشی بیرون و اونجاست که به خرد ناب میرسی
البته زمانی که استاد و راهنمای خوبی داشته باشی از این امر جلو گیری میشه

*Essi*

اخراجی موقت
تو کتاب شیاطین ، داستایفسکی از نظامی فاسد خبر میده که از فساد به تمدن میرسن
به نظر من پوچی بد نیست ، زمانی میرسه که خودت را میکشی بیرون و اونجاست که به خرد ناب میرسی
البته زمانی که استاد و راهنمای خوبی داشته باشی از این امر جلو گیری میشه

منم نگفتم پوچی به کل بده، گفتم باید جنبه اش رو داشته باشی، چون دقیقا مثل مرداب میمونه، باید دقت کنی ازش رد بشی، اونور مرداب درسته جزیره خرد هست، اما کمی بی احتیاطی توی مرداب غرقت میکنه.

استاد راهنما هم توی این قضیه فقط باید بهت نحوه استارت رو یاد بده، وگرنه لازمه خرد مند شدن، پرهیز از تقلید و محتاج کمک بودن هست.