بچه ها میخوام آمار بگیرم ببینم کدوم بیشتر دوست دارید اونا بیشتر بخرم بیارم ههههههه
فقط بیان ببیندی بگید کدوم دوست دارید هههههههه
![]()
دوستان کیا چی دوست دارند به به من که همش دوست دارم شما هم بگید کدوم میخوایند هههههه
![]()
دوستان کیا چی دوست دارند به به من که همش دوست دارم شما هم بگید کدوم میخوایند هههههه
![]()
همسونوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
خانم مدیسا نکنید از این کارا با شکم ملت !، بابا مانیتور لپ تاپمون از بین رفت از بیس لیسیدمش!!!!میخوام حسابی به مهمون های عزیزم خوش بگذر ایول همه بگید تا من برم بخرم دیگه هههههههههههه![]()
از اینجا هم 1و7.........زود بااااااااااااااااااااااااااااااش...![]()
خانم مدیسا نکنید از این کارا با شکم ملت !، بابا مانیتور لپ تاپمون از بین رفت از بیس لیسیدمش!!!!
باشه یکسری کامل برای تو میخرم راستی اسمت چیه ؟؟؟؟؟؟
خانم مدیسا نکنید از این کارا با شکم ملت !، بابا مانیتور لپ تاپمون از بین رفت از بیس لیسیدمش!!!!
تولدتون مبارک انشالله عاقبت به خیر بشین
مرسی دستت درد نکنه شما چقدر دست و دل بازید.....
عارف
خواهش میکنم قابلی نداره عارف خان هههههههه حالا بذار بیارم راستی بهتری سرماخوردگیت میگم بهتر شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی دستت درد نکنه شما چقدر دست و دل بازید.....
عارف
واااااااااااااااای ینی تا این حد شکموووووووووووووووووو هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟......![]()
واااااااااااااااای ینی تا این حد شکموووووووووووووووووو هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟......![]()
علیک سلام خوش اومدی ههههههههه
کدوم میخوای برات سفارش بدم تازه کلی مونده هنوز دیشب کیک دادم تا حدودی الان دوباره با نظر بچه ها سفارش میدم تازه بستنی و کافی هم مونده هنوز ههههههههههههههههههههههههه![]()
ما دستمون کوتاهو و شما دست و دلتون باز!
ما گشنه اینور و شما شاد و سرحال اونور
ما گدا و مستضعف، شما پولدار و مستکبر!
الان که فکر می کنم می بینم باید برم قنادی سر کوچمون![]()
دی نرو من خودم میرم قنادی برا همه میخرم چرا خودت میخوای بری پس من اینجا چکارم ههههههه
بعدم اینا چیه میزنی![]()
خواهش میکنم قابلی نداره عارف خان هههههههه حالا بذار بیارم راستی بهتری سرماخوردگیت میگم بهتر شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوای یک آب میوه سفارش بدی برات بیارم هههههههههه![]()
آره مرسی بهترم....
اممم مم م . آب هویج خوبه؟:دی.. اگه میشه آب هویج بیارید:دی...
دستتون درد نکنه
اینا همش از تبعات همون پذیرایی و سفارشات شماست !
البته گشنگی رو هم اضافه کنید !!!![]()
چشم الان میارم یک لحظه اجازه بدید رفتم از یکجایی فرستادم بگیرند که کاملا طبیعی و بهداشتی باشه ههههه![]()
اینم چندتا آب هویج سفارشی راستی هویج کنارش هست که مطمئن باشی طبیعی گرفته شده هههههههه
بیشتر آوردم گفتم شاید یکی دیگه هم دلش خواست نوش جان کنه ههههههه
![]()
![]()
![]()