سلامتیش..

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این اسم تاپیکتون طرف به جای سلامتی داره فحش میخوره :surprised:

beso

اخراجی موقت
این قبلا گذاشتن

در مورد اینکه داره به مامانش رسیدگی می کنه هست :cool:

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز از یک سفر کوتاه که برمیگشتم ، از غروب دارم توی راه برگشت به زندگی فکر میکنم .. به هیچ نتیجه ای نرسیدم.. ما چرا حرف همو نمی فهمیم؟ زندگی با تولد آغاز میشه و تولد با رنج .. این رنج اسمش زندگیه ؟؟ یا زندگی چیز یه چیز دیگست؟ توی راه خیلی فکرم مشغول اینا بود که یه کلاغ روی شیشه ماشین رید.. فکر کردم شاید زندگی همین ریدن کلاغه.. نمیدونم.. نمیدونم

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز از یک سفر کوتاه که برمیگشتم ، از غروب دارم توی راه برگشت به زندگی فکر میکنم .. به هیچ نتیجه ای نرسیدم.. ما چرا حرف همو نمی فهمیم؟ زندگی با تولد آغاز میشه و تولد با رنج .. این رنج اسمش زندگیه ؟؟ یا زندگی چیز یه چیز دیگست؟ توی راه خیلی فکرم مشغول اینا بود که یه کلاغ روی شیشه ماشین رید.. فکر کردم شاید زندگی همین ریدن کلاغه.. نمیدونم.. نمیدونم
بر خر کلاغ معرکه لعنت ببین چه تاثیری شگرفی گذاشت روی مغزت :)

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر خر کلاغ معرکه لعنت ببین چه تاثیری شگرفی گذاشت روی مغزت :)
:smile: آخه وقتی بعد از دو روز که توی جنگل بودی و دم غروب داری با سرعت 120 تا توی جاده ی خلوت و بارونی به خونت برمیگردی و تمام فکرت رو سوالای فلسفی و مسخره و قدیمی پر کرده و هیچ جوابی براش پیدا نمیکنی ، یه دفعه درست همونجایی که دو ساعته زل زدی به تصویر مبهم و خیس منظره ی جاده که با سرعت از پشت شیشه ای که نم نم بارون خیسش کرده رنگ عوض میکنه، ریدمون یک کلاغ از آسمون نازل شه و بخنده به ریش همه ی اون سوال های منقضی و سر درد آور ، تو جای من بودی چی فکر میکردی؟
من میگم خوش به حال هر انسانی که فارغ از همه ی این افکار، رنج زندگی رو به جونش خریده و داره ادامه میده .. مثل همین مرد که توی این عکسه..

آخرین ویرایش:
بالا