سخنان جالب اوباما در مورد ایران

maverick

عضو جدید
با سلام :smile:
الان ساعت 9:40 دقیقه شبه و دارم به کنفرانس مطبوعاتی اوباما از سی ان ان گوش میدم چند لحظه قبل یکی از خبرنگاراازش پرسید چرا در مورد ایران اتخاد موضع نمیکه اوباما پاسخ داد وقتی دولت ایران حرفهای من رو برعکس ترجمه میکنه و به مردمش میگه امریکا و CIA و کاخ سفید پشت سر آشوبهای خیابانی هست ترجیح میدم صحبتی نکنم ، سرنوشت مردم ایران رو باید خود مردمش تعیین کنند و آمریکا چیزی رو به ایران دیکته نمیکنه و هیچکس نمیتونه جای مردم ایران تصمیم بگیره. اوباما همچنین اضافه کرد وقتی صحنه کشته شدن دختر رو در تلویزیون دیدم خیلی متاثر شدم و امیدوارم که خوشونتها در ایران علیه مردم هرچه زودتر تموم بشه ، اون همچنین اضافه کرد که هنوز فرصت مذاکره با ایران هست .

خیلی لذت بردم از فرهیختگی و با شخصیتی ایشون ، صحبتهای ایشون رو مقایسه کنید با الفاض زیبای - بزغاله ، اشغال و... - که برخی دولتمردان ما استفاده میکنند ، ببینید چقدر تفاوته ! یکی به فکر مردمه دیگری به فکر حکومت بر مردم به هر قیمت !

پ.ن: حرف قبلی پرزیدنت اوباما که داد مقامهای ایرانی رو در اورد یکی از بیانه های منشور حقوق بشر سازمان ملل بود که جمهوری اسلامی ایران هم اون رو پذیرفته و امضا کرده : حق برپایی تظاهرات صلح امیز ، Right to peaceful Public assembly ،
بنده خدا قبلاٌ گفته بود که دولت ایران باید حق مردم برای برپایی تظاهرات صلح امیز محترم بشمارد ، که خودم تو 20:30 شنیدم که ترجمش کرد: اوباما از خرابکاران حمایت کرد :thumbsdown:

آزاد باشید

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود، اینها اینجوری فرهنگشون رو نشون میدن مسعولین کشور ما هم به دنیا مرگ بر میگن و ادعای کدخدایی دنیارو دارن و فکر میکنن حرفهای آسمونی میزنن ولی ... این کجا و آن کجا.