سایت عجیب - غریب

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek:
:surprised::surprised::surprised:
:razz::razz::razz:

چرا؟

البته یه چیزی اینکه هر بار که میزنی بیاد شکل های هر شماره، با دفعه قبلش فرق میکنه، مثلاً عدد 1ش یه بار یه چیزه دفعه بعد یه چیز دیگه میشه...

هرکی پیدا کرد رازش رو یه جایزه بهش بدیم:question:

86412740152

کاربر فعال
:eek::eek::eek:
:surprised::surprised::surprised:
:razz::razz::razz:

چرا؟

البته یه چیزی اینکه هر بار که میزنی بیاد شکل های هر شماره، با دفعه قبلش فرق میکنه، مثلاً عدد 1ش یه بار یه چیزه دفعه بعد یه چیز دیگه میشه...

هرکی پیدا کرد رازش رو یه جایزه بهش بدیم:question:
خيلي جالب .....
فكر كنم رو سرعت عمل باشه

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
رازش روخیلی وقت پیش پیداکردم توجه داشته باشیدوقتی عملیات موردنظر روروی عددانجام میدید عدد حاصل همیشه مضرب 9 است یعنی درحقیقت سایراعدادهیچ نقشی دراین بازی ندارند وفقط اعداد دورقمی مضرب 9 هستندکه درنهایت حاصل میشن که اگرتوجه کنید اعدادمضرب 9همیشه یک شکل رونشون میدن(مثلا شکل عدد9 باشکل عدد18 یا63 یکی هست) برای همین هم همیشه شکل موردنظرشما به نمایش درمیاد.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
رازش روخیلی وقت پیش پیداکردم توجه داشته باشیدوقتی عملیات موردنظر روروی عددانجام میدید عدد حاصل همیشه مضرب 9 است یعنی درحقیقت سایراعدادهیچ نقشی دراین بازی ندارند وفقط اعداد دورقمی مضرب 9 هستندکه درنهایت حاصل میشن که اگرتوجه کنید اعدادمضرب 9همیشه یک شکل رونشون میدن(مثلا شکل عدد9 باشکل عدد18 یا63 یکی هست) برای همین هم همیشه شکل موردنظرشما به نمایش درمیاد.

واقعا ممنونم , من رو از دیوانه شدن نجات دادی :):)

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه جوابها دهتا بیشتر نیستند ..دهتا جوابو یه شکل میکنند ..گرفتید یا بازم بگم

86412740152

کاربر فعال
بابا اي ول درسته ........:gol:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید بچه ها هر عدد دورقمی رو که مجموع دو رقمش رو از خود اون عدد کم کنیم ده جواب بیشتر ندارد مثلا اعداد 10تا 20 همیشه 9 میشود اعداد بین 20 تا 30 همیشه 18 میشود اعداد بین 30تا 40 همیشه 27 میشود و همینطور ده عدد بعدی ....پس ما هر عددی رو انخاب کنیم یکی از اعداد 9 یا 18 یا 27 یا ....خواهد شد که در هر بار انتخاب تنها کاری که نرمافزار انجام میده اینه که یک شکل را برای اعدا 9 یل 18 یا 27 انخاب کند ...همین

raha 001

عضو جدید
معذرت میخوام جملتون دو پهلو بود
حالت اول : من که اینجا کنارت هستم.
حالت دوم : who am I?

میشه اصلاحش کنین, آخه بعضیا -Arash Az - یه جور دیگه برداشت میکنن.

نخیر جمله من درس بود ..

گفتم من که هستم ...نگفتم من کی هستم!!! :)

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
معذرت میخوام جملتون دو پهلو بود
حالت اول : من که اینجا کنارت هستم.
حالت دوم : who am I?

میشه اصلاحش کنین, آخه بعضیا -Arash Az - یه جور دیگه برداشت میکنن.

جمله به این واضحی :surprised: باز خوبه پهلو داره , جمله های تو که شکم دارن :razz:( باز چرت گفتم :biggrin:)

مسئله چی است ؟؟!!! :surprised:

بودن یا نبودن :D

نخیر جمله من درس بود ..

گفتم من که هستم ...نگفتم من کی هستم!!! :)

ماشالله ,
ادم یه شیر زن داشته باشه دیگه چی می خواد؟:D ( این حونه دیگه خونه نیست , باید سیرکش کنیم :biggrin:)

raha 001

عضو جدید
جمله به این واضحی :surprised: باز خوبه پهلو داره , جمله های تو که شکم دارن :razz:( باز چرت گفتم :biggrin:)

بودن یا نبودن :D

نبودن یا بودن ؟؟ کی میان پس ؟؟تکلیف منو روشن کن !! :razz:

ماشالله ,
ادم یه شیر زن داشته باشه دیگه چی می خواد؟:D ( این حونه دیگه خونه نیست , باید سیرکش کنیم :biggrin:)

باشه ولی باید قول بدی بذاری تربیتت کنم :biggrin::biggrin::biggrin:

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه ولی باید قول بدی بذاری تربیتت کنم :biggrin::biggrin::biggrin:

نه خواهش می کنم ,من همینطوریشم صدام گوش خراشه , دیگه همینم مونده که غرش کنم
تیربارانم می کنن:biggrin:

آخرین ویرایش:

ر.میرعماد

عضو جدید

دقیقا" درست گفتی گل پسر:gol::gol::gol::gol:;)