ayhan hastam
عضو جدید
سلام به روی ماهت !1سلااااااااااااااااااااااااااااااام
سلام به روی ماهت !1سلااااااااااااااااااااااااااااااام
چشم ... ولی درست شد ..برعکس نشسته بودمیه اینه بزار جلو مانیتورت
یا اینکه با بصیرت به مانیتور نگاه کن
هستشهستش یا رفت؟
رفتم دانشگاه انتخاب واحد گفتن تا الان کجا بودی ! منم گفتم واحد نمیدین برم ! پوله نقد همرامه ! سری واسم واحد گرفت ! از سره کلاسم افتادم بیرون !
ايهان جان!سلام داداش!خيلي فكر كردم كه كجايي و چرا اخراج شدي!چه خوب كه دوباره اومدي!اواتارتو كه ديدم گفتم اين چقدر شبيه ايهانه!نگو خودشه!
باز چیکار کردی از کلاس انداختنت بیرون؟سلام به روی ماهت !1
گفت آدامستو در بیار ! منم گفتم من موجیم در بیارم عصبی میشم ! گیر داد د بیار منم در آوردم 1 1 دقیقه بعد صندلیو شوت کردم طرف استاد ! گفت چته منم بهش گفتم گفتم که موجیم !باز چیکار کردی از کلاس انداختنت بیرون؟
اینجا هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من با هزار دردسر آوردمش
اقایی ! البته با هر پستی که میدم ! به اخراج کامل نزدیک میشم ! چون ساختن پروفایل دوم ممنوع !چرا کسی از من تشکر نمیکنه ..که این پسر رو آوردمش اینجا
نکن پسررررررررررررررررگفت آدامستو در بیار ! منم گفتم من موجیم در بیارم عصبی میشم ! گیر داد د بیار منم در آوردم 1 1 دقیقه بعد صندلیو شوت کردم طرف استاد ! گفت چته منم بهش گفتم گفتم که موجیم !
نه بابا شوخی کردم..به دل نگیر......................ناراحتي ميرم!حرفي نيست!
نترس از هجوم حضورم...چيزي جز تنهايي با من نيست...
تششششششششششششششششششششکککککککککککککککککککککککرچرا کسی از من تشکر نمیکنه ..که این پسر رو آوردمش اینجا
اقایی ! البته با هر پستی که میدم ! به اخراج کامل نزدیک میشم ! چون ساختن پروفایل دوم ممنوع !
حالشو میده!!نکن پسرررررررررررررررر
منو انقدر حرص نده جون مرگم کردی
اونم حرفیه !خوب پروفایل دوم اخراج بشه ..سومی مییاد
اقایی ! البته با هر پستی که میدم ! به اخراج کامل نزدیک میشم ! چون ساختن پروفایل دوم ممنوع !
نه بابا شوخی کردم..به دل نگیر......................
من گاو پیشونی سفیدم هم اینجا هم گرگان !باز تو مشخصی خیلی ها 5.6تا یوزر دارن میان
راستی انجمن رو تشکیل نمی دیم؟حالشو میده!!
زشتهمن گاو پیشونی سفیدم هم اینجا هم گرگان !
منطورت من بودم..من که گفتم فقط اینو دارمباز تو مشخصی خیلی ها 5.6تا یوزر دارن میان
قهر نکن...دل من نرم تر از جنس حرير...دلم از جنس بلور گر ترا قصد شكستن باشد سنگ بي انصافيست يك تلنگر كافيست!
حالا ديگه؟!(قهر)
همین الان تاپیکو بزنین !راستی انجمن رو تشکیل نمی دیم؟
زشت پیرزنه ندا جان ! اتفاقا امارت خراب باشه بهتره !!
من بزنم به بهزاد بگو نزنههمین الان تاپیکو بزنین !
زشت پیرزنه ندا جان ! اتفاقا امارت خراب باشه بهتره !!
خودت خودت رو لو دادی من منظورم یکی دیگه بودمنطورت من بودم..من که گفتم فقط اینو دارم
من بزنم به بهزاد بگو نزنه
بهزاد تاپیکو بزار ندا بزنه گفته باشم رئئیس انجمن منم !ایول زشت پیرزنه
خودت خودت رو لو دادی من منظورم یکی دیگه بود
بهزاد تاپیکو بزار ندا بزنه گفته باشم رئئیس انجمن منم !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قالب جدید سایت | گفتگوی آزاد | 5 | ||
T | سایت اهدا عضو | گفتگوی آزاد | 0 | |
ش | طراحی سایت , طراحی وب سایت | گفتگوی آزاد | 0 | |
انجمن خارجی مثل همین سایت باشگاه مهندسان میتونین معرفی کنین؟ | گفتگوی آزاد | 3 | ||
دانلود ویدئو از سایت یوتیوب بدون فیلتر شکن!!! | گفتگوی آزاد | 2 |